Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele vo nic nejde, ALE vod tý doby co je na hlavnim vokně minichat - tak mi furt komp jako děsně procvakává v bednách jak se to porád aktualizuje - cvaká to a cvaká a mě z toho chytne tik a pak dostanu epilepťák a když se proberu tak to furt CVAKÁÁÁ - mi řeknete si vypni repráčky - ale já třeba posloucham muziku z netu a do toho to CVAKÁ - muzika potom zní jak perníková haluška pozpátku
určitě existuje nějaký jednoduchý elegantní řešení, na který muj vyCVAKanej mozek bohužel nepřišel...
any suggestions?????PLEASE!!!! to furt CVAKÁ.....loco......cvak, cvak, cvak
Ty voe hele já to asi našel. Už mi to vůbec ale VŮBEC nedělá!!! Ale je to normálně: Ovládací panely -> Zvuky a multimédia -> Zvuky -> Průzkumník Windows -> Začátek navigace! No a tady nastavit že nic, že ticho.
A už se mi neozývá ani hláska, a můžu klikat jak protrženej
Jo a imyou seš jako borec dost, by mě zajímalo jak si na tohle přišel. KLOUZ - to by mě fakt nenapadlo
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ja tady mam taky drobnou drobnustku....ve foru to ani tak nevadi ale v minichatu ponekud jo - mam na mysli zimni cas
Vsude je o hodinu min nez ve skutecnosti je, a to treba v tom chatu je docela matouci ze pak nevim jestli si tam nekdo konverzuje ted a nebo je to hodinu stary