Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No prostě jsem vzal tu krabičku, skleněnku, kousek hadičky.
Do víka jsem vyvrtal 2 dirky pro sklo a hadičku, lepší je vzít si vrták o menším průměru, protože je důležitá těsnost.
Sklo patří co nejvíce ke dnu a hadička těsně pod víko.
Celé mi to trvalo asi 10 minut a všem to doporučuju, stačí trochu vody, nebo je lepší experimentovat a použít mulťák, no prostě na co máte chuť.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
-> HeRB: skleňenka je normální dýmečka vyrobená ze skla. to sklo bejvá někdy barevný a někdy čistý nebo s nádechem nějaký barvy. výhoda této dýmky spočívá především v tom, že ji nespálíš (jako dřevěnou) a lze ji pobře čistit (např. silným alkoholem). nevýhodou potom může být její křehkost. z čistě estetického hlediska také není k zahození.
-> robos: představ si vodní dýmku, místo nádoby na vodu nějakou plasovou pixličku (třeba od vitamínů)... no a teď si ji zmenšuj až na velikost řekněme 10-15 cm a máš to
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
..uz viem, ale skus nejak nakreslit celu tu vodnu fajku (dymku) aj s tou krabickou a hadickou aby som si to vedel lepsie predstavit lebo to moze byt celkom fajn vecicka..