Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tym zalejvanim, neviem, a som tiez na to zvedavi, ale ked chces menit chut, skus toto: uz obrane, celkom nie presusene sistule umiestnit spolu s jablkovou, jednou-dvoma, tenkymi supkami do zavaraninovej flasky a tuto pekne vyvarit v kuchte. Nechaj to tam nejaku dobu (kludne aj mesiace) (musi vsak byt viac suchsia ako vlhkejsia), no a potom uz pri otvoreni pochopis vonu a pri chutnani chut. Dobru chut!
Vlastni zkusenosti nemam ale na overgrow jsem si precetl ze to nejde. Ani u hydroponie to pry nejde tj. menit aroma pridavanim neceho napr. do roztoku..
Jak pise Julius, tak takhle se to da ochutit, zalevani nepomuze, jeste jednodussi, je susit to spolecne s jablky nebo nejakym jinym ovocem v nejaky mensi nadobe, mam to uz vyzkouseny
Tak to vubc neni pravda. Ja hnojim slepicincama uz 3. rok a na chut se nemuzu stezovat.
A jinak k chuti: slysel jsem, ze kdyz kytku vyrvete ze zeme a pak ji date do medu (samozrejme korenama) tak na tyden a az pak ji klasicky susite korenama nahoru, tak se medove aroma do palicek dostane. Jeste jsem to ale nezkousel, takze nevim jiste.
Mno sem slysel ze gdyz se pjestuje f kukurici nebo u mrkfe tak je pak aroma zavisli na plodine kera s kitkou sousedila... co je na tom pravdy?? ja to mam u vokurek....
podla mojich skusenosti z out vacsinou rastlinky mali aromu z najblizsich krikov alebo trastlin napr. maliny,v lese,jeden kamarat to mal pri zeleri a malo to velmi zvlasnu chut a hlavne vonu.