Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pulsni sviceni HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
The X
Stálý Člen

Karma uživatele The X - 9% Pěstitelská

Pulsni sviceni HPS Příspěvek č. 1

Cau lidi mam jeden dotaz a nikde jsem na nej nenasel odpoved doufam ze jsem blbe nehledal.
Tak muj otec dela prez zimu truhlare a prez leto pokrejvace v dilne si sviti 600w vybojkou a na leto ji nepotrebuje tak si ji muzu vypujcit ale musim ji vratit[Jinak bych ji strelil a koupil 100w].Po minulych zkusenostech z out doru kdy ja zasel a nekdo jinej sklidil jsem se rozhod poridit si skrin a chci tam pouzit otcovu lampu kdyz uz ji mam.Ale mam problem kdybych ji rosvitil 18 a pak 12 h nekdo doma by me asi roztrh drzku az by prisel ucet od CEZ.Tak jsem si rek ze bych to moch vypestit pod zarivkama a na kvet bych prisvecoval tak denne asi dve hodiny tou 600w bude se kytka tvarit podobne jako kdybych na ni svitl 12 h 100w??Klidne jeste ty dve hodiny muzu nejak lidsky rozdelit jako treba 4x po 30 min.
Tak co vy na to zkousel nekdo neco podobnyho??Jestli je to duplicitni tema nebo je to moc dlouhy tak to bud smazte a dejte me adresu na to tema nebo to nejak lidsky pokratte.
DIK

Old Post 01-04-2004 v 23:37 PM
The X je offline   Profil uživatele The X   Find more posts by The X   Foto galerie člena The X   Click here to Send The X a Private Message   Add The X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sombl
Stálý Člen

Karma uživatele Sombl - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak to by mě taky zajímalo...ale řek bych že to bude lepšejší asi tou 100w.

Old Post 02-04-2004 v 11:01 AM
Sombl je offline   Profil uživatele Sombl   Find more posts by Sombl   Foto galerie člena Sombl   Click here to Send Sombl a Private Message   Add Sombl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The X
Stálý Člen

Karma uživatele The X - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Dik za rady asi koupim tu 150w protoze jednorazove pestovat pod 600w by bylo sice hezky ale rodina by to nezkousla.Byla by to na ne moc velka jednorazova slupka.A koukal jsem na tema co ma SUP na http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=9489 mate pocit ze ma nejakou sanci???Takova skrinka by se me hrozne zamlouvala.

Old Post 02-04-2004 v 13:57 PM
The X je offline   Profil uživatele The X   Find more posts by The X   Foto galerie člena The X   Click here to Send The X a Private Message   Add The X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás