Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, čau , nazdar. Objednal se m si early misty z nirvany, outdoorová to semínka. Nemáte nekdo zkusenosti s touto odrůdou a s objednevanim u nirvany. Budu rád za jakýkoliv postreh ohledne early misty. Tato odrůda má udajne nejvetsi obsah thc s outdooru. Z Nirvany objednavam poprve, tak doufam ze to bude ok.
Cau. Taky sem letos objednal tuhle odrudku, vypada fakt zajimave, co ;-)
Jeste mi to nedoslo, ale uz to poslali tak sem nadrbanej kdy to pride.
Ten nejvyssi obsah myslej z jejich nabidky, ale kdyby to bylo tech 15-20% tak sem vysmatej 8-).
Ja jsem dal dneska EM naklicit....Tak jsem zvedavej... Kamarad EM pestil loni.Bohuzel nechodi na grower.Mel moc hezky kytky.Myly tak 1,5m vysoky a palic 3 prdele.
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
Naposledy upravil Killer_Queen 31-03-2004 v 13:53 PM
caswel:
Prosim te nechci nejak prudit,ale precetl jsi si dobre tema tohohle threadu?EARLY MISTY!!!!Nemusis sem michat Durban,o nem uz je tady spousta prispevku.Pouzij hledani!A pokud nemas k tematu co napsat,tak si radeji jen pocti.Koukal jsem na tvoje dnesni prispevky....Vetsinou to je jen jedna veta a o nicem.Nesnaz se jen sbirat prispevky,ale zkus se neco naucit nebo nas neco naucit.
Neber si to osobne...jen ti pratelsky radim
čau, no k tý Early Misty bych měl taky dotaz...bych chtěl vědět,jak asi velkej kýbl (aby jí to moc neomezovalo), kdybych chtěl mít tak jednu,dvě mobilní, je jasný, že když má bejt menší, tak by takovejch 20 litrů mělo stačit, velikost kořenovýho systému by měla bejt úměrná velikosti kytky, kvůli vodnímu režimu atd(snad?!)...ale zase mě tak napadlo,jestli se to neliší model od modelu,jestli jako nejni menší, ale kořeny má stejný jako 3m durban, no asi je to zbytečný, ale nerad bych to posral...kdybych jí moh pichnout do země.co vy na to?
Tak mi seminka neprisli a uz asi neprijdou je to vic jak mesic. Mel sem taky u Nirvany
objednanou Early misty a New purple power, no litr v pr... a budu rad dyz jeste sezenu
nejaky nonamy :-(
Objednaval sem z Nirvana shopu, prachy sem jim poslal pres banku a oni to poslali, akorat se to nekde ztratilo no - na hranicich nebo to nekdo cornul co ja vim.
Ten litr me ani tak nesere jako spis to ze nebudou modely :-(
Co se tyka EM tak v porovnani s ostanimi modely co jsem z Nirvany mel mela temer nejhorsi klicivost a taky kytky byly uz od pohledu velmi malo vitalni. Mozna jsem mel smulu, ale z vlastni zkusenosti vim, ze Nirvana ma i modely jednodussi pro outdoor .. hodne zdaru !
bubik: Me zklamala EM na plny care.Vyklicily 4 z 5,zasadil jsem je,ale vylezlo jen jedno....a jeste takovej chcipacek.Je na zahradce,tak uvidime,jestli se chytne.Zasadil jsem i ty co nevyrostly...ve skrytu duse doufam,ze se jen opozdily...Uvidime