Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeden můj kakkamoš plánuje že vykope do zeme 1m díru (chtěl bych ho při tom vidět)hodí tam kyti a přikryje průhlednou plachtou(jako že pařeniště). Vyrostlo by vůbec něco?Máte někdo něco podobnýho?
já osobně se taky přikláním k outdooru je to nejednodušší způsob pěstění. Napadlo mě že když už pařeniště tak že by se postavil nějáký dutý buben(válec)potažený plachtou, který by se zavěsil nad kytky a nedotýkal se země tak jenom třeba 20cm nad zemí, takže by šel vzduch ze spodu = to je ale asi taky nerealizovatelné co??Ale proč outdoor tak ztěžovat, seru na to!
Urcite to neni zas tak spatny napad, ale jedine doma na zahradce, jinak to nema smysl. Taky bych nedoporucil primo pareniste, ale nakombinoval bych to s foliofnikem. Predstavuji si to asi takhle:
1. Vykopes jamu cca 80-100cm do ni soupnes trochu hnoje (pokud nemas da se pouzit i spadane listi ze stromu apod.) To zasypes tou hlinou cos vytezil z jamy (pokud nejni moc urodna vylepsit nejaku komercne prodavanou zeminou)
2. Nad tim postavit foliovnik (predpokladam ze fsichni vime jak vypada)
Pouzil bych foliovnik z duvodu jednouche kostrukce a ten hnuj je tam kvuli teplu
Nakreslil bych to, ale v malovani jsem to vzdal.
Mne sa ten napad celkom paci.
No meter do hlbky sa mi zdaa az prilis,rozmyslal som o niecom podobnom a ak to urobim,tak prilozim foto..
S tym vetranim by to nemal byt az taky velky problem,
stacia otvory na spravnych miestach a obcas vyvetrat vzduch.