Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno vcelku hezke...nevim proc si pouzil alobal na steny, existuje hodne lepsich veci...za ten bubbler ti leti K+...
jo a jinak na podobny thready je tu galerie-indoor
Tak opet po narocnem dni znuden filmem Drtivy dopad...ktery davali na obludne stanici Nova...Uz mne to pekne sralo divat se na ty kraviny...No k veci...Dnes mne pocasi opravdu naladilo da se rict letne a tak jsem se pustil do tvorby te predpestirny...No chci se zeptat na dve veci...na tri...
c.1.:Jedna z kytek ve skrini ma takovy svetle zeleny trochu do zlutak listy a jedna je ma ohly dolu na fotce to moc nejni videt,ale ja v te skrini nechladim sodik 400 takovejma tema trubicema a rourama a tak mne zajima jestli to muze byt pricina...???
c.2.:Skrin je pres den otevrena a v osm vecer ji jeste vyvetram a pak privru a necham jen takovo 3-4cm skviru,ale mam v stejne mistnosti otevrenou i tu klono,matko,predpestirnu a z ni jde do mistnosti svetlo tak jestli to nema vliv na spomaleni kvetu...
c.3.:V bubleru npouzivam peroxid vodiku koreny jsou videt na fotce...teda spis mikrokorinkyAle nevim jestli to taky nejak nebrzdi tu rostlinu nebo dokonce jestli bez toho muze "zit"To je parada rostliny nerostou ony ziji........................
Tak dik predem za odpoved...
No tak tady mam ukazku jak roste ten rizek z Widne...Hnojim to Plagronem Alga-Bloom jednou tydne...Je to v 29 dni kvetu...No tamtu jednu uz sem ocesalNo dal potreboval zjistit co je to za vzorek...voni to jak OB...nevim..Dale zde jsou rizky z klonu v tom bubleru kterej je delanej z ty W...V bubleru mam hnojivo Plantania,Bio-X-cen,peroxid,no a na okyseleni davam Acidon...No dlouho sem to nevyfotil---starej fotak mi odesel---:TAk hi growers a poradte co to je za model...dix