Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to zajimave vyreseny, ale mam par zvidavych otazek:
co je to za model?
jak dlouho jsou na rustu/kvetu?
koukam ze mas dobre vyreseny vetrani, 20 stupnu je krasna teplota, ale mam dojem ze jestli tam mas 20 pri zapnutym svetle tak je to docela malo....vetsina lidi tu resi opacnej problem-ze tam maj teplotu moc vysokou
Los schitos extremos - myslim ten mynuly model, chlazeni bude ok, ikdyby tam bylo 150W+70W, uz se pomalu klubou rajcatka- zeleny tak pul centaku v prumeru )))), doufam ze to pujde jist ))
Jen tak dál hoši. Dnes jsem zpravoznil novou skříň(krabici od wooferu).Rozhodl jsem se hodit tam okrasné papryky, červené papryky a mátu. Ještě tam možná dám rajčata. Teprv dnes jsem to zasadil tak až z toho něco bude, tak určitě pošlu fotky.Postupně to dokumentuju.
Výborně..jen tak dál. Doufám že se toto forum pořádně rozjede.
Az nekdo budete mít výsledky tak pošlete foto a počet dní růstu a určitě kvalitu chuti. nakonec to fšechno porovnáme a vyhlásíme nejlahodnější podlampovou potravinu :-))))))))))
mooc pěkný.
Hele k těm rajčatúm máti měla před rokem na balkoně rajčata a byli skoro stejně malý neli menší. Ale byli strašně dobrý podle mího byly lepší než norm. velikost