Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak máme tu 4 týden 12/12 blížím se k polovině květu , čekal bych už trochu větší pálky ale přijde mi že ty palice spis směřují ke zrání než ke zvětšování , možná to je tím že jsem jim hnedka dal při přepnutí nový roztok s čistě květovou složkou protože jsem měl strach z toho že mi to přeroste a chtěl jsem tím stimulovat co nejrychlejší nákvět ,.. Každopádně tam holkám cvrnknu trochu růstových hnojek a uvidíme 😅😁 , holky začínají pěkně smrdět , vlhkost držím pod 50% a odtah přes filtr už jede na plno , roztok pořád Hesi Hydro Růst , calmag , melasa , Hesi PK 13/14 EC 2,0 a pomalu budu zvyšovat a a podle reakce kytek uvidím kam dojdu až , pH 5,8 ale přijde mi že to leze dolů , většinou jsem měl opačný problém vždy mi pH lezlo časem hore 😁 zvláštní ,..
5 týden 12/12 , holky pěkně cukrují , bral bych spíš aby nabývali na objemu , ale zatím vidím spíš hafo menších kompaktních palic než budoucích ,, dlouhých salámů ,, , možná je to modelem , možná je to příliš hustým scrogem , uvidíme 😁 oholil jsem spodky před nějakou dobou a na vrchách se zbavuju listů co stíní ostaním pálícím , jinak komplet výměna roztoku a pročištění tanku a systému ATA cleanem a pak peroxidem , na preventivní proplach tentokrát dlabu , holky nevypadají že by měli zasoleno a ani kokos nejeví od pohledu nějaký známky zasolení , hnoje pořád stejné PH 6,0 a EC 2,6 a žádné známky spálení , trochu zpomalím ale chci zkusit dojít co nejvýše , a v návaznosti na to pak udělám adekvátní flush 😁