Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Speciality Grower.cz » Topspin
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Topspin Příspěvek č. 1


http://topspinreflectors.com/cz

TopSpin je opět v prodeji!



~ nový plech Miro9 s 97% odrazivostí

~ jediné stínítko na trhu, které rotací pláště produkuje dynamické osvětlení

~ rovnoměrné osvětlení velké pěstební plochy

~ vyosení listů pláště do tvaru vrtule podporuje přirozéný tah teplého vzduchu kolem výbojky

~ otáčení zajistí jeden ventilátor s klipsnou, který není součástí balení


Objednávejte na mém PM nebo na xpapousek@gmail.com

Nebo ve Vašem growshopu:

ČR:
http://happygrow.cz/cs/cz/851-topspin-xl.html
http://www.growshop-praha.eu/stinid...o-large-xl.html
http://www.my-garden.cz/osvetleni/s...tube/topspin-xl
http://www.growgo.cz/stinidla-topsp...10_41_1387.html
http://shop.growmladych.cz/obchod/o...r-proklepavany/
http://soulofgrow.cz/cs/topspin/1742-topspin-xl.html
http://eshop.hobbygrow.cz/katalog/d.../topspin-2.0-xl

AU:
http://www.smartshop24.at/GROWSHOP/...FLECTOR-XL.html

viz tady: http://topspinreflectors.com/cz/odkazy/


minimální rozměry půdorysu skříně:
TopSpin XL: 1.2m x 1,2m (standardní XL box)
TopSpin L: 1m x 1m (standardní L box)

cena:
TopSpin XL 2900,-
TopSpin L 2750,-

plus poštovné (volba doručovací služby je na Vás, je možné se dohodnout i na osobním předání)

Možný upgrade z TopSpinu 1.0 zakoupením nových plechů (zaručena 100 procentní kompatibilita) cena jedné sady plechů: 1100,- (nabídka je platná pouze pro majitele TopSpinu 1.0! )

TS v akci:

TS 1.0 + 600W: http://grower.cz/forum/showthread.p...250#post1082250
2*TS 2.0 + 2*600W: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=67952



V Legalizaci vyšlo pokračování testů stínítek a TopSpin jsem do měření přihlásil. K testu bych jen řekl, že opravdu probíhal zde: http://www.ezu.cz/, protože po testu jsem si ho tam vyzvedaval u tamního inženýra A zde už text recenze:

-------------------------------------------------------------------------------

TopSpin - pozn. xpap: jedná se o test staré verze TS 1.0 se stucco plechem


Tento reflektor české výroby je prezentován jako dynamický. To znamená, že se při běžném použití otáčí. To je samozřejmě funkce, kterou u běžných reflektorů nenajdeme, ale pro účely testování se otáčení nedalo použít. Topspin byl tedy testován ve statické poloze. Navíc jsem zde stál u nového problému objektivity. U dosud testovaných reflektorů jsou výbojky zavěšeny horizontálně a vzdálenost (v případě 600 W výbojky 60 cm) měřím mezi plochou a spodní stranou středu výbojky. Topspin však drží výbojku vertikálně. Nejlogičtějším způsobem, jak zajistit co největší objektivitu testu mi přišlo zavěsit reflektor tak, aby byl 60 cm od plochy vzdálen střed výbojky. Na tomto postupu jsme se shodli i se zaměstnanci EZÚ. Topspin ve mně původně nevzbuzoval příliš velké naděje. Jak se však ukázalo, nevede si vůbec špatně. Jeho největší přednost spatřuji v rovnoměrném rozprostření světla po osvětlované ploše. Slušně jsou v tomto případě osvětlené i rohy pěstební plochy a je dost pravděpodobné, že jejich osvětlení se ještě zvýší ve chvíli, kdy se dá reflektor do pohybu kolem své vertikální osy. Topspin z hlediska rovnoměrného osvětlení předčil i Waveflector XXL. Adjust A-Wing však nadále kraluje mezi testovanými reflektory, a to z hlediska odrazu i rozptylu světla. Topspin však bude pro našince cenově dostupnější.

zdroj: magazin-legalizace
http://www.magazin-legalizace.cz/cs...hledne-svetlo-7

-----------------------------------------------------------------------------

Co nastane, když si TS rozotočíte je jasné....








nějaké vybrané citace tu z G.:

citace:
Původní příspěvek od hardiron
Jsem jeden ze spokojeným majitelu a musím řict, že nejlepší je si to zkusit a pak by jste viděli jak se to chová. Před tím jsem měl kopie winga s stucco plechu a ten horko těžko osvítil 120x120 kraje byli viditelně řidčí, a prostřední část přepálená. S TS je to prostě jiné, nezadržuje teplo, teplota v roomu mi klesla dokonce o 2 stupne. Což je určite dobrá zpráva pro lidi , kteří mají problemy s teplotou . Nejde řict , že je to nejlepši stinitko na světě, ani že pod ním zaručené uděláte víc jak 1g na W, ale rozhodně vám k tomu pomuže a je to sním reálné. To , že se točí na rostliny žádný negativní vliv nemá, rostliny jsou natočené pořád stejně.
...
Když jsem, jel pod klasickým stínítkem byl rozdíl mezi horní částí kytek a částí u kořená nějaké 3 až 4 stupně, těď jsou to stupně 2 . Což zase potvrzuje , že to stínítko napomáhá proudění vzduchu.
Vlastně tím , že se TS točí se snaží průměrne distribuovat světlo mezi rostliny, nemám zájem o to, aby určité rostliny byli upřednostňovány před jinými. Zrovna u sogu je důležitý průměr.


citace:
Původní příspěvek od krasus
Dekuji za kacka potesi to ,jinak zatim velika spokojenost s Ts. hlavne na krajnich kytkach a spodnich vetvich neni videt nedostatek svetla.



citace:
Původní příspěvek od guerilla
První dojmy:

Po převzetí a rozbalení, dobrý dojem ze zabalení a hlavně z dílenského zpracování samotného stínidla.

Sestavení proběhlo bez potíží, nic složitého - žádné šroubky nezbyly

Dojmy z praxe:

Stínidlo podstatně lépe distribuuje světlo, vertikální umístění výbojky se mi pozdává jako výhodnější než tomu bývá u klasického horizontálního umístění. Sice uniká více světla do části nad stínidlem prostřednictvím bočnic boxu a maličko přes odvětrávaní výbojky, nicméně intenzita světla pod ním je i tak velmi efektivní, a troufám si říct, že minimálně stejná jak je tomu u a-winga.

Zmíněné odvětrávání je velmi fajn, výbojka se může spustit stejně nízko k rostlinám jak u wingu, jenže není zapotřebí heatshield, ačkoliv kytky mohou projevovat přesvíceni, zatím se však nic takového u mne neprojevilo.

I když je výbojka nízko u rostlin, rozptyl na plochu 120x120 (pravděpodobně i větší) je lepší jak u a-winga.

Stínidlo se mi jeví jako skvělou alternativou k a-wingu, i když se netočí, rozptyl je v boxu 120x120 vážně překvapivý, možná ani nedám klipsnu, jsem spokojen i bez otáčení.

Závěrem

Pro stejnoměrné osvícení stejně velkého prostoru je zapotřebí mít A-wing Large, otázka je jak to bude s rozptylem v jednotlivých částech prostoru, když výbojka není zcela uprostřed a dost stíní objímka a její držák.. Z mého pohledu wing nemůže být úplně nad rostlinami - při statickém umístění - tak, aby osvětloval stejnoměrně plochu.

Vše jsou subjektivní dojmy, nejsem fundovaná laboratoř Každopádně za mne spokojenost!


citace:
Původní příspěvek od bull
Ahoj,

tak jsem už nějaký týden majitelem TS 2.0 a zatím mi dělá jenom radost Kvalita zpracování ceně minimálně odpovídá, v oblasti grow potřeb bych řekl, že jí převyšuje. Když si vezmu, že jsem si před pár lety koupil 2 plechy A4 spolu se závitovou tyčkou za 1000,-, tak se dnes musím jen smát
Komponenty jsou kvalitní a vypadají odolně, nevím no, čekal jsem klasicky nejlevnější materiály, při sestavení možnost zhroucení samonosné konstrukce, ale ono ne. Jedinou slabinou jsou ty slabší plechy, ovšem kdyby to mělo být opravdu pevné, tvrdé atd., museli bychom se bavit spíš o železných deskách v tl. tak 5 mm než o "plechu".

Historka z natáčeni (spíš roztáčení ) Na každého přijde občas slabší chvilka, mě se stala taková nepěkná věc - zapnutý TS mi spadl při neodborné manipulaci s kotevní technikou přímo na kytky.. čekal jsem je polámané, zohýbaný TS a ejhle, ztráty pouze 2 spálené listy, jinak nic

Největší pozitivum vidím v perfektním osvícení čtvercového půdorysu, nikde nestíní objímka - vlastně ano, stíní uprostřed, směrem nahoru Test v Legalizaci ukázal, že to pěkně rozptyluje i bez rotace, a je to pravda.
Hned provedl jednoduchý test - 30 min. svícení bez rotace, při 600W 28*C, během pár minut po zapnutí ofuku teplota klesala až na krásných 26*C. Teplo prostě dobře odchází všemi otvory, při rotaci ještě lépe.
Samo, že v parném létě to asi nijak nepomůže, pořád tam bude 600W, ale skutečnost je to pro mě potěšující

Co dodat závěrem? Kvalitní výrobek za vcelku rozumnou cenu, a to i s ohledem na předražený AWing. Kvalitní obal a smysluplný návod s popisem také není u grow potřeb zrovna samozřejmostí a jen to celé dokresluje. Xpapouskovi patří obdiv, nejen za to, že to dotáhl takhle daleko v takové kvalitě.

PS: nečekám od tohoto stínidla žádné zázraky při sklizni, pouze kvalitní osvícení prostoru 150x150cm pomocí 600W a TS 2.0 do hloubky i do šířky. Což se zatím, jak vidím, splnilo



nějaké vybrané komenty tu z G.:

"dobrá práce pane kolego " Hlava

"každopádně klobouk dolů chlape tohle je snad první smyslu plná věc co tu zhulky vymyslely" WAMParjan

"já jsem z toho docela unešenej, přijde mi to užasný.. Hy3nA

"Krásná práce papouch" Zedy

"me se to rozhodne libi a rad si to vyzkousim" Romulan

"taky vývojařím, ale v trochu jiný oblasti " Květoň

"koukej to roztocit !! gogogo!! TOPSPIN rulez!" Krychle

"Ty jo, vypadá to hodně povedeně to tvoje stínidlo!" Časlove

"pohybem světla na ploše listu jsem byl naprosto fascinován. Gratuluji k dobrému nápadu." bezdechu

"cajk papouchu" rupecht

...

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Naposledy upravil xpapousek 08-07-2014 v 09:35 AM

Old Post 23-06-2011 v 15:53 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McHrib
Stálý Člen

Karma uživatele McHrib - 25% Pěstitelská

Registrován: Aug 2010
Příspěvků: 101  

Příspěvek č. 2

newiem ci som to z obrazku spravne pochopil vybojka je vertikalne a okolo nej rotuje tienidlo? v com je vyhoda oproti tomu kebyze tienidlo stoji a nehybe sa? vybojka vertikalne a ihlanove tienidlo aj tak rozptylia svetlo rovnomerne na plochu pod sebou navyse vsetko svetlo je odrazene takze pripravujes sa o intenzitu neodrazeneho svetla vybojky svietis iba odrazenym svetlom ktoreho sa cast pohlti pri odraze od tienidla... ak som to zle pochopil tak ma skus uviest na pravu mieru

Old Post 23-06-2011 v 20:15 PM
McHrib je offline   Profil uživatele McHrib   Find more posts by McHrib   Foto galerie člena McHrib   Click here to Send McHrib a Private Message   Add McHrib to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 3

...presunuto , jinak k tomu destniku , http://grower.cz/forum/showthread.p...4873#post774873 , je tady napsáno něco , no jinak jestli se to má točit jen od tepla od výbojky to aby tam bylo dobrý ložisko na kterym to bude ...pripomina mi to ty vánoční ozdoby které se točily když pod nima hořeli svíčky , no a taky se to točilo , dobrá práce pane kolego Hlava

Old Post 24-06-2011 v 01:33 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 224  

Příspěvek č. 4

čau vypadá to parádně papoušku ale zajímaly by mě dvě věci, tak za prvý jak to bude pro malý watáže spíš vpodstatě mě zajímá jestli to pro ně bude mít nějakej viditelnej význam(třeba jakože na sog efektivně osvětlit se 150ďkem o nějaký 3 klony na dvou stranách čtverce,nebo zvýšení výnosu se stávajícím setupem).a za druhý přirozeně přibližná cena tady u nás v čr, a vlastně ještě asi za třetí kdy si myslíš že by tady mohly teoreticky bejt asi tak dostupný? vlastně mě zajímá ještě další věc a to dost podstatná jestlise to fakt bude točit od tepla nebo k tomu bude přidanej nějakej elektromotůrek a jeho případná spotřeba promiň trochu sem se rozepsal ale sem zvědavej člověk a možná že bych tvůj nápad v budoucnosti prubnul, když nebude stát jako a-wing čůsek f.e

Kupujte hřebeny,nastanou všivý časy!!!!!!!!!!!!!

Užívej a Mysli!!!!!!!!!!!!!

Naučit se zacházet se svojí duší vyžaduje čas...

Zahoď ten spařenej filtr!! Glass forever...
fire.entuv out 07

fire.entuv out 09

fire.ent´s bush factory..JF,Erd,WW,HH and many more..

fire.ent´s bush factory..Lebanese,Ice,C99,Smbog,St3 and many more 2012..

fire.ent´s bush factory 2014 - všechno 2x a něco navíc k tomu...

Old Post 24-06-2011 v 08:00 AM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Příspěvek č. 5

McHrib: ano výbojka stojí, rotuje stínidlo, výhody dynamického osvětlení jsem se snažil shrnout v tech 3 bodech v prvním příspěvku, procento odraženého světla odhaduji na 40%, ale v době 95% odrazových materiálů...

Hlava: Děkuji za přesun, sem domluvenej s Carlosem, že mi to šoupne do specialitek. Díky za pochvalu

fire.ent: já teď jedu pod prototypem 600w na klasickém prostoru 1,2 x 1,2m (viz. podpis), čili já se snažím o zvýšení výnosu pod stávajícím setupem, ale samozřejmě bych tam mohl dát 400w a snažit se o stejný výsledek při nižší watáži. Otáčení je poháněno externím klipsňákem, tvar větrníku jen podporuje tah vzduchu kolem výbojky. Míslím že pohon jedním 15w klipsňákem, který fučí do těch plachtiček, je nejefektivnější: energie, která neotáčí míchá vzduch v boxu.

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Naposledy upravil xpapousek 13-02-2012 v 11:39 AM

Old Post 24-06-2011 v 12:44 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2007
Příspěvků: 626  

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od xpapousek
McHrib: ano výbojka stojí, rotuje stínidlo, výhody dynamického osvětlení jsem se snažil shrnout v tech 3 bodech v prvním příspěvku, procento odraženého světla odhaduji na 40%, ale v době 99% odrazových materiálů...

Hlava: Děkuji za přesun, sem domluvenej s Carlosem, že mi to šoupne do specialitek. Díky za pochvalu

fire.ent: já teď jedu pod prototypem 600w na klasickém prostoru 1,2 x 1,2m (viz. podpis), čili já se snažím o zvýšení výnosu pod stávajícím setupem, ale samozřejmě bych tam mohl dát 400w a snažit se o stejný výsledek při nižší watáži. Otáčení je poháněno externím klipsňákem, tvar větrníku jen podporuje tah vzduchu kolem výbojky. Míslím že pohon jedním 15w klipsňákem, který fučí do těch plachtiček, je nejefektivnější: energie, která neotáčí míchá vzduch v boxu. Cena nebude přez 1500,-. První kousky budou cca do měsíce.

aha lol tak to mě nenapadlo ja si právě říkal jak to hodláš vykutit s tím otáčením a nejjednoduchší řešení často bývá to nejlepší jenom nevím kdo si to b ude ochoten takhle koupit . .ale každopádně klobouk dolů chlape tohle je snad první smyslu plná věc co tu zhulky vymyslely a jestli to vyjde stím patentem gratuluju už máš prodejní jméno ??

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 24-06-2011 v 21:42 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruprecht
Stálý Člen

Karma uživatele Ruprecht - 93% Pěstitelská

Registrován: Feb 2008
Příspěvků: 262  

Příspěvek č. 7

fajně!

Out od bubáka 08
Out od bubáka 09

Old Post 24-06-2011 v 21:53 PM
Ruprecht je offline   Profil uživatele Ruprecht   Find more posts by Ruprecht   Foto galerie člena Ruprecht   Click here to Send Ruprecht a Private Message   Add Ruprecht to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 1831 

Team Member: MOD

Příspěvek č. 8

Krásná práce papouch! jen tak dálej!

Když ta klipsna bude soustředěná proudem vzduchu jen na jeden bod stínidla, bude to chtít sakra jemný a vychytaný ložisko jak psal Hlava, víš co aby si nemusel prát ofukem co to dá a stínítko ti tam nelítalo jak hadr ve větru, ale aby se zase dostatečně efektivně točilo v nějaký stabilní ose.
Proto bych se nebál ty lopatky trochu vytáhnout, aby měli větší plochu pro náběr proudícího vzduchu. A kdyby těch lopatek bylo ještě víc, tak by se taky nic nestalo proto bych uvažoval i o větším počtu těch odraznejch ploch, jasný nemusí jich bejt moc, když se stínidlo otáčí, chce to experimentovat a porovnávat, proto držím palce!

Old Post 24-06-2011 v 22:20 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 1129  

Příspěvek č. 9

já jsem z toho docela unešenej, přijde mi to užasný..tak se to snad ujme, gratuluju

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 25-06-2011 v 08:54 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 345 

Příspěvek č. 10

Velmi pěkně zpracované, přeju jenom positivní výsledky testů.

S velmi lehkým ložiskem a odtahem umístěným kolmo nad výbojku by možná šlo docílit i pasivního otáčení stínítka bez použití ext. větráčku (kolik otáček/hod chceš docílit?)

Nešel by ještě vyprofilovat (z horního pohledu) místo čtvercového kruhový tvar? Stínítko je určeno k otáčení a myslím že je přece jen škoda nevyužít chybějících "půlkruhů" nad odvěsnami?
V kombinaci s roomem typu válec ideál na matkárny, při smontování dvou polokruhových sprchových koutů s jednostrannězrcadlovou výplní exklusivní doplněk reprezentativních prostor firmy
Cena je střízlivá.
H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 13-07-2011 v 11:41 AM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Příspěvek č. 11

Děkuji všem za reakce, info a připomínky předám povolaným.

*Ložisko bude asi dost omezovat cena, se uvidí...to jde mimo mne.

*Více lopatek je dobrý nápad, který může snížit nároky na hnací ofuk, ale bez přímého ofuku (jen pomocí odtahu, teplého vzduchu od výbojky) se to IMHO nehne, lehké jako pírko to udělat asi nepůjde, aby to šlo.

*Otáček podle mě stačí cca 20 do minuty úplňe s přehledem.

*Kruhový tvar je dobrý nápad, mám v plánu dát kolem objímky statický cca 3-5 cm široký prstenec, abych to těm fotonům na cestě směrem od rostlinek fakt znepříjemnil.

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Naposledy upravil xpapousek 13-07-2011 v 15:09 PM

Old Post 13-07-2011 v 12:57 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Nápad historie Příspěvek č. 12


jen na oživení tématu, obrázek 6-ti strané varianty, od které bylo odstoupeno vzhledem k horšímu rozptylu.

Video beta verze v praxi: http://www.youtube.com/watch?v=MhuQvj1X8gM

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Naposledy upravil xpapousek 27-07-2011 v 13:04 PM

Old Post 27-07-2011 v 12:22 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 462 

Příspěvek č. 13

jak to pokračuje ?

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 20-10-2011 v 10:11 AM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od guerilla
jak to pokračuje ?


Hele čéče, neveřil bys tomu, ale během 14 dní si tu budeš moct objednat TopSpin Standart určený pro půdorys +/- (1,2 x 1,2)m^2

citace:
Původní příspěvek od Zedy
Papouch trhnul milióny na patentu, teď má nějakej grower na salámu a válí šunky na bahamách Pak smáznu.....


Hehe, co není, může být...

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 20-10-2011 v 12:30 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Registrován: Sep 2011
Příspěvků: 542  

Příspěvek č. 15

A cena?

Old Post 20-10-2011 v 14:12 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2007
Příspěvků: 626  

Příspěvek č. 16

podle mě odpovídající aspon se ukazuje tvrdou realitu . . .miluju takový ti kecálci co říkají že všechno udělají doma za polovinu a líp . . .když se ěnco dělá pořádně tak to i něco stojí . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 20-10-2011 v 16:21 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1280530 seconds with 33 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív