Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Náměty a Ohlasy » Vstupni test pro novacky? II
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Vstupni test pro novacky? II Příspěvek č. 1

Takze jelikoz v puvodnim tematu se nekolik lidi smazalo stalo se z nej jen torzo a je neprehledne , podstatne prispevky soupnu sem a starej thryd presunu , prvni prispevky tady meli plha a voidman (asi, ja vubec netusim) a pravdepodobne se tykaly zavedeni vstupnich testu pro novačky

citace:
Původní příspěvek od jestedman
supp. plha.

podobný nápad jsem měl taky, stačila by k tomu vůle carlose. Zmizeli by témata typu Chci pěstovat, poradíte mi apod. Ten test bych dal ale klidně na začátku, přecejenom, k těm základním threadům by měli nováčci přístup i "za svobodna" tedy off line. Kdo chce být registrován, musí odpovědět na základní otázky ohledně fyziologie, elektriky, hnojení.... Otázky by vycházely z FAQu, takže nic těžkýho. Začátečník by si to mohl klidně dohledat, jenže jak to bude pomalu hledat, tak se to pěkně naučí a už se nezeptá.


citace:
Původní příspěvek od Celller
Cau, to je dobry napad, presmerovat je pouze a jenom na FAQ, kdyz sem se tu zaregistroval, tak sem byl jak bulik a vubec sem nevedel co a jak, kdyz je to kopne do FAQ, tak by si to par lidi mohlo precist, ale stejne budou takovy, ktery to splni a pak se budou ptat na veci co tu sou


citace:
Původní příspěvek od jestedman
ok, tak se udělá nějaké zlaté pravidlo, se kterým bude muset být seznámen každý. tzn. ban za otázky tzv. dementního typu, a rovnou bych je vypsal. no byly by to otázky právě z toho testu, popř jiné zhovadilosti

taky mě napadlo udělat pro nováčky něco jako nástěnku, nemohli by přispívat do fór a zejména zakládat nová, tř. po dobu 1 měsíce. k dispozici by měli nástěnku, kam by mohli psát svoje dojmy a otázky a ostatní by na ně odpovídali, pokud by se někdo již zde projevil jako dementor, tak by se to snadno vyřešilo. Po určité době by nováčci dostali automaticky volný přístup


citace:
Původní příspěvek od xerthon
jeden muj nejlepsi kamarad to tady zatim skenuje a mozna by i zadiskutoval.On je ale jeden z milionu,ktery zije bez mobilu.(snad to nebude na mě:-))
a snad ho nebudu muset navic pripravovat na nejake zkousky

kdyz jsem zde byl novy,prvni dulezita vec byla pristup do bazaru,kde jsem si mohl sehnat sodikovy komplet a pestit.Ucit jsem se zacal az praxí s kytickama

kdyz uz tak spise nejake zkousky dospelosti



citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
To s tou nástěnkou je docela f poho nápad, si myslím...


citace:
Původní příspěvek od Index
mě se to líbí, ale podle mě by rapidně ubylo nových členů


citace:
Původní příspěvek od Dr*Skunk
a tý čo pestovať vedia niesu začiatočnik tak ked sa registruju bude to pre nich dosť na prd že budú mať iba faq ked faq s polovice už ovladajú npr. zaklad. piest. inf. a ešte ked príde niekto lepší a z novým napadom ohladom lečitelstvy Zalévání, výživa, hnojení ukratime sa o napad my_! Tak treba domislieť aj to_!!!!


citace:
Původní příspěvek od DAG OF MORD
plha: Je to nápad s dobrou myšlienkou, ale je to priveľmi zložité aby to mohlo fungovať.

Niečo funkčnejšie by som videl takto. Nováčik založí nezmyselný thread v duchu, "Chcem pestovať, čo potrebujem?". Nováčikovi v tom okamihu udeliť bobríka mlčanlivosti, nemohol by zakladať žiaden thread v pestovaťelských fórach,a dotyčný thread zmazať. Nováčikovi by pribudol identifikátor bobríka mlčanlivosti, aby všetci na grower vedeli. Bobra by mal na istý čas, a po jeho uplynutí by bol dotyčný v "karanténe, podmienke", tiež by to bolo označené, aby všetci na grower vedeli. Keby založil thread, čakal by na overenie modmi. Ak by to bol zase nejaký nezmyselný thread, znova by dostal bobra.

Toto by mohlo fungovať.


citace:
Původní příspěvek od Celller
No a nemohli by mit keci? Kdyz si to zaplatej, tak ze chteji mit pristup okamzite a bez omezeni, to by musel Carlos napsat uz do uvodniku od registrace, ze jo?


citace:
Původní příspěvek od Moltres
Jsem pro test. Ale nejradši bych ho dal pro všechny, protože poslední dobou se tu dočítám zajímavé věci


citace:
Původní příspěvek od vaaanha
Možná už sem to tu někdy navrhoval do připomínek a zlepšení, ALE myslim, že by pak členové ztráceli motivaci se registrovat, protože neregistrovaní vidí do všech sekcí, nebo se mýlím? Takže proč by měli platit 80,- za omezení pohybu na G?


citace:
Původní příspěvek od DAG OF MORD
Akékoľvek obmedzenie nováčika nikam nevedie, totiž nováčik sa automaticky nerovná lamer. Ja som sa registroval kôli tomu aby som tu mohol predstaviť svoju pestiareň a aby sa mi s vašou pomocou podarilo aj niečo vypestovať, pretože teória nieje všetko a rady sú nad zlato. Pritom mám grower ako tak celkom slušne prečítaný. A obmedzenie, že napr. nemôžem pridať príspevok hneď po registrácii, tak to by ma naozaj odradilo. Ako keby bol každý nováčik idiot. Už som tu spomínal "Bobra mlčanlivosti", to by mohlo byť riešenie, ale nikto iný okrem plha sa k tomu nevyjadril.


citace:
Původní příspěvek od CZGhoul
Ne kazdej j fakt hloupej a ne kazdej to tu jen brzdi a zahlcuje zbytecnyma otazkama. Bohuzel se mi zda ze se zacina rozmahat styl: Prosim kupte vse potrebne, vytvorte automatickou pestirnu a zapojte mi ji domu. Ja vam za to ani nepodekuju Proste vobcas kdyz si ctu nejakej tread my prijde ze nemaj zadnou snahu udelat neco jinyho nez ubalit brko z hotovyho produktu. Me osobne se libi ten napad s bobrikem mlceni. Ten kdo prohlasi nejakou kravinu nebo bude mit debilni otazky by mel bejt minimalne nejak oznacenej. Nicmene vymejslet muzem cokoli. Ale tezko rict co pomuze. Lidi nezmenite, jen trochu upravite moznost jejich vyjadrovani. Ale kdyz je nekdo debil .....


citace:
Původní příspěvek od b779
....ano dobrý nápad mr plha,ale jak už bylo řečeno neprojde a to k vůli už tak nižšímu počtu registrovaných nováčků po zavedení vstupní sms ... tímto dalším omezením by se spousty nováčku na to úplně vykašlali a samozřejmě grower by tím přišel o prachy ... toto carlos asi neodsouhlasí


citace:
Původní příspěvek od jestedman
za1 ) si nemyslím, že by carlos byl nějak závislý na penězích z registrace, když má z jedný tuším něco kolem 10 kačky
2) co je špatného na tom, že se sníží počet nových členů?

máme na výběr, buď být uzavřenou komunitou s možným, ale ne automatickým vstupem, něco jako nyx.cz nebo být zcela otevřený jako Xchat.

2 vaanha: by se registrovali kvůli tomu, aby mohli tř. první měsíc přispívat řekněme na nástěnku a tepr po "odzkoušení" by dostali 100% přístup. pokud by nebyla jiná volba, věř, že člověk, který se sem opravdu chce dostat, protože mu o něco jde, tak to vydrží (přecejenom nemá jinou volbu) a pokud to bude týpek jen tak náhodou připojenej někde ve škole, řekněme prudič, tak to holt nestihne, bo nevydrží, ale o to přece jde ne.
je jasný, že pokud nový člen pošle, tř. mailem, carlosovi svoje fotky 10 kytek pod 400w, tak se zbaví nějakého přijímacího procesu. ale kolik takovejch lidí tady je a nezná G?


citace:
Původní příspěvek od Expiry
Kdyz tu tak na to koukam,tak tu vsichni maj alespon dva bobky karmy ,tak jsem pisu muj nazor jako pomerne novyho growera.

Test-To by nebylo spatny,urcite by to slo.
Omezeny pristup-to se mi moc nezamlouva,protoze ja nez jsem se zaregistroval,tak jsem zhruba rok procital grower.Tim testem by se zajistilo,ze novacek zna faq.



citace:
Původní příspěvek od Moltres
Nástěnka, bobřík, výborné nápady. Každopádně se s něčím vyrukovat musí. Grower je čím dál víc populární a jak napsal CZGhoul, v poslední době tu nelezou pěstitelé, ale konzumenti! Viz. Postavte mi skříň, pěstěte mi, dám vám love.. Takové nováčky bych omezil.


citace:
Původní příspěvek od Rappa
Proč je tohle téma v galerii? Osobně si myslim, že se grower pitomců stejně nezbaví, tak na co test?


citace:
Původní příspěvek od Dr*Skunk
Test z FAQ je dost zaujimavé bude to tu ako v škole.

Ten čo chce pestovať out bude testovaný z in_!!ale to mu netreba_!!
A teraz ako_?

Expiry: a čo tak kukať trochu lepšie_?
Daeris Grow: prvý prispevok do fora a HLAVA ta maže. Tak si myslim že to vôbec nieje zlé možno by si neprešiel testom.
Breadhacker: dik že si to isté čo som napisal preložil do CZ.


citace:
Původní příspěvek od jestedman
drskunk: chce out, dostane test z out a aktivní přístup bude mít jen do sekce out, ne do -in
nejde o pasivní, ale o aktivní přístup. a nemusely by se jim zakazovat PM, tak by mohli komunikovat sami za sebe a popř. si na MODech vyžádat předběžnou autorizaci, pokud k tomu bude důvod


citace:
Původní příspěvek od čepra
Ne že by mě neštvaly přitroublá témata zde již zmiňovaná, ba jsou mi solí ve vočích , ale myslím si, že to je práce MODů, aby s takovým naložili, jak se patří.
Prosím nedělejte to složitější a složitější, protože jak už napsal Rappa:



citace:
Původní příspěvek od sancha
ještědman - přesně mě napad taky nyx .. kdyžuž něco tak tohle je asi nejlepší ne

a naši modi by se začali zaobírat stovkama dopisů od pubescentů to vidim .. ne .... ne .. ne .. další .. taky ne .. hehe



citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
On the other hand:

Někdo se přihlásí na grower a nabízí v bazáči věci, který by se hodně lidem hodily...ale půl roku nemůže....


edit: Jediný co, asi pomůže je jim to pořád omlacovat o hlavu, bo mazat o sto šest


citace:
Původní příspěvek od CZGhoul
No jak dal procitam vase nazory lidi, tak zjistuju ze by to mozna opravdu nikam nevedlo. Faktem je, jak rekl Voidman, ze ty co tu opravdu nemaj co delat sou stejne rychle smazany. Nicmene nedavno jsem nekde narazil na nejakyho kryplika kterej se menoval (nevim jestli Curak Carlos ??? tak asi ne, ale neco v tom smyslu) Fakt my prijde ze tu zacina byt prehrsel sprostejch a zbytecnejch typu. Ale kazdej ma pravo se predvest, a kazdej by mel mit pravo udelat a pote napravit nejakou tu chybicku Nikdo z nas neni nejvetsi typek. Krome vsech modu :-p (sou jako bozi a sefove-maj vzdycky pravdu )


citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
Plha: No teda klidně by mohly nějaký ty otázky z FAQu být, ale že by po zprávném vyplnění testu museli ješět nějakou dobu čekat, než budou moc jít kam chtěj to je imho hloupost, hlavně s tim bazarem.. jak maj získat zkušenosti(nebo teda máme) když si od zkušenějších growerů nebudou moc koupit něco nebo tak..


citace:
Původní příspěvek od Hanulkááá
Tak to já se dobrovolně přihlašuju na ten vstupní test,ikdyž už jsem vstoupila. Jestli to zvládnu já,tak musí už každej. Jestli to nějak pořešíte napište.No a když to nezvladnu,ne že mě vyhodíte.


citace:
Původní příspěvek od Hanulkááá
Pravě,že líbí až mooooc a kdyby jste mě vyhodili,tak by jste mě naštvali. Ale pokud ty testy budou ráda si je zkusím,alespon budu vědět jako holka,která začíná jak jsem natom. Jinak děkuju za celkem milý chování od tebe(tzn.že neodsuzuješ holku,která se zde zatim moc nevyzná). Měj se H.(Hana ne Hlava).

Edit:jinač ted jsem si to pročetla a ty testy se mi zdají jako dobrej nápad(buď je zvlaádnu,nebo zde nemám co dělat) hlavně musí být objektivní a snaha o to,aby se tady člověk naučil základním znalostem(hlavně hledání atd),bez zbytčného urážení a odsuzování,což je jediná věc,která mě na těhle stránkách mrzí.


citace:
Původní příspěvek od egzot
at je to napad jak chce kdo chce dobry ci spatny tak vse je jen v nas lidech pokud tu budou hovada)) tak tu budou a nepomuze nic a krom toho z ceho se pak neco dovi jak maj omezeny pristup???a jeste otazky na ktere treba fkt nic nevi


citace:
Původní příspěvek od Dr*Skunk
skuste založiť nové forum čo sa tam budú pisať také otazky za ktoré ste dali k- alebo vas naštvali alebo svojou hlupostou pobavili podla toho by ste mohli spraviť ten test_!


Uf , no a ted jestli mate nekdo nejake navrhy na otazky do vstupniho testu tak do toho , diky vsem Hlava

Old Post 23-10-2008 v 23:45 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Registrován: Aug 2008
Příspěvků: 138  

Příspěvek č. 2

zdrawim hlava,
rad by som sa podelil o svoj nazor :
neviem ci prave test je spravne riesenie, skor by som podporil myslienku ze by sa novacikom nedali vytvarat thready typu "caute groweri" a boli by odkazany na FAQ...ja tiez niesom nejako extra ostrielany a myslim ze s niektorymi otazkami by som mal problemy, som nazoru ze sa registrovat moze naozaj kazdy, vonkoncom Vy stari oldschooleri ste tiez ziadne testy nerobili a kam ste to dotiahli
skor nejakym sposobom obmedzit "Novych clenov" neviem si predstavit ze pri registracii robim nejaky test
ale neham to na kompetentnych kedze uz som dufam za vodou
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 24-10-2008 v 09:25 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 3

Vstupní test je sice dobrá věc, ale podle mýho názoru nedostatečná. Testy je potřeba zvlášť v některých sekcích zavést před každým odesláním příspěvku - pro některé uživatele. Už jsem to psal v jiným threadu:

Mno, co třeba zavést povinnost procházet před každým příspěvkem takovým zatrhávacím testem z FAQ (např. můj příspěvek obsahuje offtopic, nevztahuje se k tématu, je srozumitelný - podle správnosti zatržení, či nezatržení, by pak uživatel mohl přispět - varianty by se samozřejmě měnily, aby nedošlo k situaci, kdy to člověk po čase bezmyšlenkovitě odkliká). Tato povinnost by se vztahovala pouze k některým, řekněme těm, co mají méně než 50 příspěvků a třeba jen v některých sekcích fóra.
Co se týče hledání, nebylo by možné zavést něco na způsob keywords u každýho threadu, které by zakladatel vyplňoval?

Old Post 24-10-2008 v 10:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 286  

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od futeW
Co se týče hledání, nebylo by možné zavést něco na způsob keywords u každýho threadu, které by zakladatel vyplňoval?


Support, to by celkom pomohlo, asi kazdemu

Old Post 27-10-2008 v 07:25 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 5

na skriptu se pracuje... bude fungovat ve forme:
otazka a na vyber tri varianty (a,b,c), ze kterych pouze jedna je spravne..

pokusme se dat dohromady alespon 50 otazek, kazdemu zobrazime pet tak at se neopakuji...

otazky/odpovedi piste primo do tohoto tematu.. diky

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 25-03-2009 v 01:39 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šlajs
Stálý Člen

Karma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% Pěstitelská

Registrován: Aug 2008
Příspěvků: 145  

Příspěvek č. 6

[účet odstraněn]

Old Post 25-03-2009 v 13:32 PM
Šlajs je offline   Profil uživatele Šlajs   Find more posts by Šlajs   Foto galerie člena Šlajs   Click here to Send Šlajs a Private Message   Add Šlajs to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Šlajs! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 881  

Příspěvek č. 7

Šlajs: myslím, že pro většinu začínajících outdooristu, by některé tvé otázky byly příliš složité.
Pojal bych to víc obecněji...

Většina druhů cannabis začínají kvést v závislosti na:
a, stáří rostlině
b, světelné fotoperiodě
c, teplotě prostředí

Jaké pH z nabízených tří možností, by vyhovovalo konopí nejvíce?
a,2,5
b,6,5
c,9,5

Který zbůsob bys volil k nejpřesnějšímu zjištění zralosti palice?
a, zakalenost pestíků
b, zakalenost preflowers
c, zakalenost trichomů

Co znamená FIM?
a, speciální zaštípnutí, při němž se rostlina několikanásobně rozvětví
b, speciální typ metalhalogenidové výbojky
c, speciální metoda pěstování, kde se palice proplétají pletivem, se záměrem co nejvíce využít prostor

Který model je nejlepší?
a, pražský skéro
b, hydro skéro
c, skéro za dvěpade

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 25-03-2009 v 14:14 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Příspěvek č. 8

Jaky bude vynos z 10 kytek?

A)priblizne 100-250 g /zalezi na genetice/
B)asi 1-2 kg
C)nelze urcit, zalezi na osazene plose, intenzite svetla atd.


Kdy nejlepe sazet rostlinky ven? (stredni evropa)

A)Hned jak sleze snih (brezen)
B)Prvni den kdyz je venku nad 15 C.(prelom brezen/duben)
C)V dobe kdy uz nehrozi prizemni mraziky (prelom duben/kveten)


Spatne pH v korenove oblasti bude mit za nasledek:

A) Nedostatek kysliku pro koreny
B) Omezeny prisun prvku
C) Vznik plisne


Co znamena NPK na hnojivu?

A)koncentraci stopovych prvku
B)vhodnost pouziti out/in
C)pomer zakladnich prvku


Jako prispevek do galerie clena se nejvice hodi

A)Jooo kamo, mas to husty K+
B)Nemas nejaky rizky navic?
C)Zajimalo by me proc si toto kolo zvolil tento typ stinitka a v cem vidis rozdil oproti klasicky vlastovce?

Tak zatim, dofam ze to dopadne zdarne....

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 25-03-2009 v 20:58 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 9

K+
Jen houšť a větší kapky... Řešení vidím jako znemožnění přispívání do všech pěstitelských fór nově registrovaným (včetně galerií a síně slávy) do okamžiku splnění testu.. Do té doby přístup do fór Životního stylu a Kanálu. Při nesplnění testu na 100% možnost opakovat teprve za dalších 24 hodin... Co říkáte?


[edit]
znepřístupnění => znemožnění přispívání

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 25-03-2009 v 21:01 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 1831 

Team Member: MOD

Příspěvek č. 10

Rozdíl mezi samčím a samiččím pohlavím rostliny:

a) samčí rostlina se prokazuje drobnými kuličkami a samiččí malými ocásky tzv. preflowers

b) samčí rostlina se prokazuje malými ocásky tzv. preflowers a samiččí vytváří drobné kuličky

c) samčí i samiččí pohlaví se prokazuje bez rozdílu

Ovlivňuje prostor pro kořeny výslednou velikost rostliny:

a) ne, čím méně prostoru pro kořeny, tím větší rostlina mi vyroste

b) ano čím více prostoru pro kořeny, tím větší rostlina mi vyroste

c) ne, prostor pro kořeny se mi nepodepíše na výsledné mohutnosti rostliny

Je důležité mou rostlinu pravidelně zálévat?:

a) ne, konopí si dokáže vytvářet zásoby zálivky při nepravidelném zalívání

b) ano, je důležité dodržovat pravidelné cykly mezi vyschnutím a prolitím substrátu

c) ne, konopí spotřebuje minimum vlhkosti, kterou mu dodáme

Old Post 25-03-2009 v 21:20 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 245  

1.,2.,3. Příspěvek č. 11

1.
24 hodin se mi zdá příliš dluhá doba .Mě osobně, kdyby se mi už chtělo dělat nějaký test, tak bych ho chtěl mít co nejrychleji za sebou (ať už kvůli problému, ktery spěchá, anebo, že už tam chci byt ), takže bych to viděl na možnost dělat ho opět po 1 hodině . Tato doba mi příjde jako dostatečna k pročtení nedostatků (asi nebude u výsledku testu odpověď typu : na tuto otázku jsi odpověděl špatně, ale snad každý bude vědět u které otázky si nebyl jistý a zaměří se na tuto oblast).
2.
Nevidím důvod proč zamezit přístup k ostatním místům fóra.Když už chceš něco takového udělat,tak bych jim nechal možnost si prohlížet všechny části fóra se zamezením psaní odpovědí.
3.
Jinak si myslím ,že tento test odradí mnoho lidí a to nejenom těch, kteří tady nejsou vítáni.To už jsem spíše pro vrácení placené registrace.

Old Post 25-03-2009 v 21:26 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Registrován: May 2007
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 12

Jak píše jufik, podle mě je dost možný, že ten test odradí i dost lidí co maj opravdu zájem se něco dozvědět akorát nemají možnost. Co takhle dát před splněním testu přístup k FAQ možná vám připadá, že potom je ten test asi k ničemu, když si to může každej přečíst, ale v tom je ten vtip ... PŘEČÍST tohle by snad donutilo všechny ty "hydroskérařeza25Opyčowole" alespoň si přečíst FAQ. Jsem si docela jistej, že valná většina těchdle lidí FAQ vůbec neviděla a to ani zběžně ne.
Ale řikám si, že nic nenaučí lidi slušnýmu chování a to by bylo ožná potřeba nejvíc

Old Post 25-03-2009 v 22:26 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 198  

Příspěvek č. 13

Přístup do fór Životního stylu a Kanálu "začínajícim uživatelum" tyhle takhle už celkem nakrajní fóra odstaví do propasti nepřehlednýho pořád aktualizovanýho bordelu totálně si myslim. A vzhledem k tomu že podobný fóra podobný komunity lidí (názorově, zkušenostně, co se koníčků a zaměření týče - takže i kanál a životní styl jsou zajímavý čtení) na netu těžko hledat, zdá se mi lepší po vstupnim testu už nechat přístup všude
Ps. tohle zní nejlíp když mam pod jménem hrdý titul "Nový člen"

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 25-03-2009 v 23:23 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 14

Konstruktivní připomínky k běhu fóra ze strany uživatelů patří do sekce:
a) Oznámení
b) Zákon a právo
c) Náměty a ohlasy

K obecné diskuzi o outdoor pěstování konopí slouží především sekce:
a) Kuřárna
b) Outdoor pěstování
c) Fotogalerie pod sluncem

Urážlivé příspěvky nebo nabídky týkající se prodeje sušiny marihuany jsou tolerovány v sekci:
a) Zákon a právo
b) Kuřárna
c) Nikde na fóru

Která z těchto variant je gramaticky, resp. stylisticky správně:
a) Pjestování pod sluncem, nenahradí sebelepší lampa.
b) Kouření zvišuje riziko rakoviny plyc.
c) Dealeři konopí nepředstavují žádné společenské riziko.
citace:
*Abych předešel případným protestům. Doplněk (plugin) ke kontrole pravopisu je snadno dostupný ke stažení. Samozřejmě je otázka, zda je tato varianta otázky přijatelná pro ty, kteří píší bez diakritiky. Věřím, že ano.


Chci-li pochválit pěstitele za jeho úspěchy udělám to nejlépe prostřednictvím:
a) karma systému
b) threadu v Kuřárně
c) threadu v sekci Náměty a ohlasy


Byl bych pro nezacházet s testem tak jednorázově. Ideální by bylo, aby nováčci testem procházeli ve všech sekcích (mimo kanálu a asi i kuřárny) opakovaně do doby, než dosáhnou určitého počtu příspěvku - např. než se stanou stálými členy, tj tuším 30 příspěvků. Do hry by se mohly zapojit i trestné body za offtopic od MODů - uživatel by preventivně musel opět po nějakou dobu procházet před každým příspěvkem absolvováním testu. A nakonec by měla hrát roli i karma. Záporná karma, kterou má uživatel pod jménem, by znamenala nutnost absolvovat testy před každým příspěvkem, neomezenou dobu. Karma by tak získala i jakousi systémovou funkčnost.
Otázky testů by se postupně doplňovaly, měnily rozšiřovaly atp. i v závislosti na postřezích MODů., což by mohlo pomoct zamezit nejčastějším prohřeškům, se kterýma se setkávají.
That's it. Pro někoho možná utopie, pro mě spíš způsob, jak nenásilnou formou kultivovat fórum.

ještě poznámka k těm pěstitelským otázkám. Dbejte na to, aby odpovědi byly dohledatelný ve FAQ.

Naposledy upravil 26-03-2009 v 00:09 AM

Old Post 26-03-2009 v 00:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 1831 

Team Member: MOD

Příspěvek č. 15

Někdo se tady zmiňuje o dalším opakováním testu, ale to mi přijde dost prudérní pro takového nováčka na fóru.

Podle mě by bylo nejlepší po registraci zpřístupnit jak psal např. Carlos, fóra Životního stylu a Kanál, ať mají tito lidé aspoň nějakou šanci se vyjádřit + ještě FAQ, aby byli schopni popřípadě nastudovat potřebné informace pro splnění vstupního testu. Ten bych se nebál klidně naprášit trochu rozsáhlejší, ať sem teda nevleze jen tak kde kdo, např. 30 otázek. Po splnění takového testu by měli naprostou volnost na fóru jak je tomu dodnes.

+ přidávám ještě nějaký otázky:

1) Jaké množství hnojiv dokáže moje rostlina vstřebat?:

a) konopí dokáže vstřebat neomezené množství hnojiv, které mu poskytnu

b) konopí je choulostivé na jakékoliv hnojení, proto ho nesmím přihnojovat

c) výrobce hnojiva mi určí dávku, kterou můžu své rostlině poskynout

2) Jak velký přínos mají listy pro mojí rostlinu v období růstu?:

a) v období růstu mají listy malý význam, proto je lepší je postupně probírat

b) bez listů by neprobíhala fotosyntéza a rostlina je v růstu potřebuje ze všeho nejvíc, nechám je být

c) listy jsou to poslední co by rostlina v tomto období potřebovala, můžu je obrat všechny

3) Je pro výslednou kvalitu sušiny důležitá fáze sušení?:

a) ne, ať schne konopí v jakýchkoliv podmínkách, jakkoliv dlouho ve výsledku to nepoznám

b) ne, nejlepší je konopí nechat schnout co nejrychleji a to za pomocí např. topení, mikrovlnky a různých tepelných zdrojů

c) ano, sušení je základ úspěchu, proto nechám květy schnout za speciálních podmínek dostatečně dlouho

Old Post 26-03-2009 v 09:10 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 1831 

Team Member: MOD

Příspěvek č. 16

Hele, jen doufám, že to tady zase neupadne v zapomnění jak už u nějakých změn, či slibů bývá na Groweru zvykem. Pokud potřebujete víc otázek, tak dejte vědět, chybí tomu nějaká organizace, nebo informovanost o vývoji, hlavně ať se to hejbe

Pak smáznu

Old Post 31-03-2009 v 12:48 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4507520 seconds with 29 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív