Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak uvařit Mlíko ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
bliz
Nový Člen

Karma uživatele bliz - 27% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 6  

Příspěvek č. 209

To nikto nepozna ovocne mlieko? tak napriklad staci posekat jablko na kocky, zaliat medom, posypat škoricou a mate hotovy koktail ale to vsetko este pred varenim..to uz len do toho hodite maslo mlieko a listy a chutovo a najme stavovo je to masaker

Old Post 14-09-2007 v 12:16 PM
bliz je offline   Profil uživatele bliz   Find more posts by bliz   Foto galerie člena bliz   Click here to Send bliz a Private Message   Add bliz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Registrován: May 2007
Příspěvků: 24  

Příspěvek č. 210

Tak druhé máslo nic moc... první se mi zdálo lepší nevim jestli to udělaly ty energy drinky nebo ten hermáč v sobě toho moc neměl... Každopádně příště zkusim mlíko

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Old Post 16-09-2007 v 02:49 AM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 211

Nejradši mám koláčky. Roztavim máslo, odstavim ho a hned do něho přisypu materiál. (Tuhle jsem měl zrovna k dispozici palice z letošního hermouše). Dále nechám vychladnout do ztuhnutí, někdy tenhle proces louhování zopakuji pro jistotu ještě jednou a během 24 hodin přisypávám klidně další materiál. Nikdy ale máslo nevaříme. Poté propasuji přes látku a nechám chvíli vychladnout.
Po vychlazení přidám 0,5 kg hladký mouky, 1 vejce, 60 géček cukru, hrst musli směsi a jednu decku vody. Dokonale proválíme a prohněteme to zelený svinstvo.
Smažíme v troubě cca 20 minut.

PS: smažení je radost, herák je radost

Naposledy upravil 16-09-2007 v 15:00 PM

Old Post 16-09-2007 v 14:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Chemie ramónovo mlíko Příspěvek č. 212

na kvalitní mlíko pro cca 6 - 8 lidí
-----------------------------------------

3 litry mlíka
půl hrnce listí (myšleno půl hrnce ve kterém se bude vařit; tak aby mlíko v pohodě zalilo listí a neutíkalo ven)
cukr, nejlíp třtinovej
med
kakao
vodka, asi tři paňáky

do odpovídajícího hrnce nalijeme 2 litry mlíka a uvedeme do varu. vložíme ganju a za stálého míchání vaříme asi 1 - 1.5 hodiny. pak přilijeme panáka vodky a vaříme půl hodiny, pak přilijeme druhýho panáka vodky. vaříme další půl hodiny. přilijeme 1/4 - 1/2 litru mlíka a třtího panáka vodky. vaříme další půl hodiny. po dvaceti minutách nasypeme cukr, med kakao podle chuti a vaříme ještě pět minut. pak sundáme z plamenea slijeme, listí vyndáme ven z mílka a vymačkáme. mlíko necháme trošku vystydnout tak, aby bylo poživatelné. podáváme v malých dávkách, občas stačí jenom malej panák na kvalitní 4 - 6 hodinovej stav.
enjoy!

Old Post 17-09-2007 v 06:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

Příspěvek č. 213

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=9

konopna bonboniera - navod v obrazoch

inak ja robim z mlieka palacinky, idealny sposob jak sa zbavit hnusnej chuti. a ked vam ostane moc mlieka tak mozte urobit aj puding a naplnit nim tie palacinky, ale nato pozor bo to bola moc velka morda a vsetci sme sa doblvali Trochu sme to prepiskli s mnozstvom materialu na liter mlieka - bolo to tak huste ze v tom stala varecha

macabov out

Konopne bonbonky

Naposledy upravil macabo 26-09-2007 v 09:54 AM

Old Post 25-09-2007 v 08:02 AM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellraiser
Stálý Člen

Karma uživatele hellraiser - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 19  

Příspěvek č. 214

chcem sa spytat,ze ci je napr.pri konzumacii mlieka je podobny nastup ako pri extaze.
nemyslim ucinky,viem,ze to je ine,ale iba to ako to nastupuje.pri e musite cakat taku hodinku,kym nieco zacne a potom sa to len postupne zlepsuje az sa to drzi dost dlho na tom najlepsom.aky dlhy je ten vrchol u mlieka ?

Old Post 25-09-2007 v 12:49 PM
hellraiser je offline   Profil uživatele hellraiser   Find more posts by hellraiser   Foto galerie člena hellraiser   Click here to Send hellraiser a Private Message   Add hellraiser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

Příspěvek č. 215

citace:
Původní příspěvek od hellraiser
chcem sa spytat,ze ci je napr.pri konzumacii mlieka je podobny nastup ako pri extaze.
nemyslim ucinky,viem,ze to je ine,ale iba to ako to nastupuje.pri e musite cakat taku hodinku,kym nieco zacne a potom sa to len postupne zlepsuje az sa to drzi dost dlho na tom najlepsom.aky dlhy je ten vrchol u mlieka ?


No u mlieka to dost zavisi od jeho kvality, ale vacsinou uz po pol hodine ( ked ratame priemerne kvalitne mlieko) to nastupi a potom to bud dosiahne vrchol a si vysmiaty alebo ( pri prilis silnom mlieku) sa intenzita zvysuje az to nakonec zo seba vyhodis. Ked uz to je s teba vonku tak sa to potom uz drzi len priblizne na tej hladine na jakej to bolo chvilu pred tym nez si to zo seba vyhodil, takze si stale dost zmasteny. Odporucam radsej opatrne testovat. S toho teda vyplyva ze ten vrchol moze trvat dlho ( niekolko hodin, dokial to nestravis vsetko)ak si trafil dobre mnozstvo alebo len tak prebehne a potom to uz len leti von. A este spomeniem poslednu moznost - mlieo je slabe a ucinok tiez, pripadne ziadny.

macabov out

Konopne bonbonky

Old Post 26-09-2007 v 10:05 AM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alcon
Nový Člen

Karma uživatele Alcon - 44% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 24  

Příspěvek č. 216

zdar... prosim o radu.. vařit nebo nevařit ganju ve vode pred tim nez ji dam do mlika.. prosim

Old Post 27-09-2007 v 16:46 PM
Alcon je offline   Profil uživatele Alcon   Find more posts by Alcon   Foto galerie člena Alcon   Click here to Send Alcon a Private Message   Add Alcon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

Příspěvek č. 217

citace:
Původní příspěvek od Alcon
zdar... prosim o radu.. vařit nebo nevařit ganju ve vode pred tim nez ji dam do mlika.. prosim


No ja ju vzdy varim aspon hodinu vo vode. Tak z nej vyvatis vsetok ten bordel co v tom mlieku nechces ako je farbivo, zbytky hnojiv a scasti aj tu hnusnu chut. Canabinoidy ti ostanu vsetky v rastlinach bo tie sa uvolnuju len do tukov a alkoholu ( takze sa vyvaria az do mlieka). Tak pokial nechces mat mlieko pekelne zelenej farby a hnusnej chuti tak rozhodne var vo vode.

macabov out

Konopne bonbonky

Old Post 28-09-2007 v 08:35 AM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 218

já si zkusim udělat květák - je to moje oblíbený jídlo a dostal sem na narozky jak listí tak květák...
ps:
jak byste to udělali vy? třeba někoho napadne dobrej nápad ;-)

Old Post 28-09-2007 v 10:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drakar
Stálý Člen

Karma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 125  

Příspěvek č. 219

Zdravim vas tady a prispivam receptem na mliko co vari kamos.
2 litry plnotucnyho mlika,listi cim vic tim lip,pul kostky masla, privest k varu, pridat decy rumu , pote 4 hodiny varit na mirnem ohni. kdyz je to uvareny pridat 2 sacky vanilkoveho cukru a nechat odstat do druheho dne. Na mliku se utvori skraloup ten se muze dat do sklenicky a dat do mrazaku, hodi se to do jidla nebo dle uvazeni a pekne to zmastuje. Mliko precedit a listi propasirovat pres cednik, spodek cedniku seskrabnout do mlika dat do petek a do mrazaku.Staci si dat 2 decky a ucinek zarucen, mato i dobrou chut a neni potom nabliti,tak preju dobry Trip.

Old Post 05-10-2007 v 16:23 PM
drakar je offline   Profil uživatele drakar   Find more posts by drakar   Foto galerie člena drakar   Click here to Send drakar a Private Message   Add drakar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funky_man
Nový Člen

Karma uživatele funky_man - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2007
Příspěvků: 8  

Příspěvek č. 220

Ahojte, necetl jsem komplet prispevek, zato vsak vam zde nabizim recept na super-chutne kolacky s arasidovym maslem.
citace z http://anarchyst.blog.cz/
----------------
V míse promíchejte 2 šálky mouky, 1 1/2 šálku arašídového másla 2-3 vejce 3/4 šálku medu, 1 šálek másla 1 čajovou lžičku prášku do pečiva 1/2 čajové lžičky soli a 60 g jemně prosáklé marihuany.Chcete-li aby měl recept větší sílu, místo obyčejného másla přimíchejte máslo konopné. Jednotlivé příměsi dobře rozmíchejte. Lžicí naberte vždy trochu těstíčka a dejte jej na plech. Jednotlivé kopečky trochu zmáčkněte vidličkou. do vyhřáté trouby a pečte zhruba 10 až 12 minut při teplotě okolo 190 stupňů celsia. Dávejte pozor, abyste koláčky nespálili. Místo marihuany se dá použít také hašiš nebo haš olej.stejně tak arašídové máslo lze nahradit jiným oříškovým máslem.
------------------

Tedka dulezite poznamky:
1) Listy vzdy pred upravou sparte (10-20 minut do vrouci vody a trochu vyzdimat at zelena mrdkovina odtece, protoze to je nejvetsi fekal) ---> udelejte klidne i 2x kvalita jenom poroste (jak u whisky)

2) arasidovym maslem nesetrete, pouzijte klidne vic na ukor obycjeneho, chut bude luxusni(muzete pouzit arasidove maslo "crunchy" tzn. s kouskama arasidu.)
3) pokud mate hodne dobre zeli nebo to delate ze sisek tak nejdriv udelejte obycejne maslo -->postup: ad 1 ---> smichejte maslo s mlekem a v tom tak 3 hodiny varte tak pri 80-90 stupnich --->Nechte vystydnout---> Smesku prefiltrujte pres puncochu nebo neco podobneho (sito klidne taky ale musi mit hodne jemne dirky)----> smes pridejte misto klasickeho masla.
Je to dost pracne ale vysledek stoji zato, doporucuju, avsak nehodi se pro slabsi davky(200g cerstvych outdoor listu je malo, radsi prihodte par sisek).
Chut postrada jakekoliv fekality, ktere se vyskytuji u mlika
4)Co se mnozstvi mouky tyce, tak to se neda presne odhadnout, proste prihazujte dokud testo nebude mit pozadovanou konzistenci a bude se dat lehce tvarovat
5)Pri peceni bacha na spaleni(2x se nam to podarilo v kamosove stare plynove troube > ...v nasi horkovzdusne bylo vse v cajku
6) Pokud se vam budou zdat, ze jeste porad nejsou a jsou takove gumove ale uz zacianji hnednout tak je vyndejte, kdyz vystydnou tak se trochu vysusi a budou dobre

Naposledy upravil funky_man 06-10-2007 v 11:25 AM

Old Post 06-10-2007 v 11:03 AM
funky_man je offline   Profil uživatele funky_man   Find more posts by funky_man   Foto galerie člena funky_man   Click here to Send funky_man a Private Message   Add funky_man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
labuffo
Stálý Člen

Karma uživatele labuffo - 94% PěstitelskáKarma uživatele labuffo - 94% PěstitelskáKarma uživatele labuffo - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2007
Příspěvků: 61  

Příspěvek č. 221

Zdar lidi, tak sem poprve vyzkousel ukuchtit kolacky, mnoo, prvne priprava masla, slo to hladce, jen to cekani, nez se to uvari))...Pak takove rychlo testo na kolacky a uz sem pekl.Jelikoz sem to prehnal s kypricim praskem, tak se kolacky roztahly a slily dokupy a mel sem z teho jeden velkej kolac:-D...Nuu, ale stacilo ochutnat, pockat tak hodku a to co nasledovalo se neda popsat, realita byla kazdopadne az na druhym miste:-D

Old Post 25-11-2007 v 11:11 AM
labuffo je offline   Profil uživatele labuffo   Find more posts by labuffo   Foto galerie člena labuffo   Click here to Send labuffo a Private Message   Add labuffo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 222

zkoušejte sami - pak je z toho větší radost jinak ten květák byl vynikající, takovej nazelenalej-nahnědlej, lepší než normální. zelený sem přidal do mouky, strouhanky a pak do oleje nejvíc
jo to bylo fajn zase jednou...příště chci jít do kapusty nebo něčeho podobnýho

Old Post 25-11-2007 v 16:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Karma uživatele LordFitgerald - 0% Pěstitelská

Registrován: Dec 2007
Příspěvků: 23  

Re: jídlo Příspěvek č. 223

citace:
Původní příspěvek od Growman
Nejlepší je když se udělají bramboráčky (ganjoráčky) dělají se stejně jako normální akorát se tam přidá ta dobrá přísada.Sníš jich 5 a uvidíš.


5? My měli tak 50 možná 80 gramůnějaký divný trávy nic moc model prostě, dělali jsme bramboráčky asi 15 cm průměr, myslím že jich bylo okolo deseti... na tlustý vrstvě oleje a pozvolna, to je fakt... ale stačil jeden a malá fajfka skérka Pohoda na pár hodinek bez nutnosti dál loadovat plíce

Yo man! Jah praise U!

Old Post 03-01-2008 v 23:17 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S/T/O/R/M
Nový Člen

Karma uživatele S/T/O/R/M - 11% Pěstitelská

Registrován: Sep 2008
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 224

mazec lidi prave sem podle vasich receptu zacal varit mliko budu ho varit tk 2-3 h spis 2,5 doufam ze t bude fakt husty psycho takze jak tvrdi Mistr GANJAMAN 180min jednou sem t sparil a dal sem tam hooodne smetany trochu masla pravyho ! a trochu pravyho mlika od kravy z venkova a samo cukr,med, skorici chutna t dcla dobre zatim po jedny zicce je dcla dost susak :-D zejtra du na party pak tam este hodim trochu mlika aby tho nebylo tak malo zejtra du na party takze napisu jesi mne to neodrovna tak napisu kolik sem odrovnal lidi :-D snad vsecky :-D piece lidi R35P3CT.. a hrnec je plnej listi vycuhuje z mlika a je t asi 1.3 l ..:-D

McDyxX

Old Post 26-09-2008 v 18:04 PM
S/T/O/R/M je offline   Profil uživatele S/T/O/R/M   Find more posts by S/T/O/R/M   Foto galerie člena S/T/O/R/M   Click here to Send S/T/O/R/M a Private Message   Add S/T/O/R/M to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S/T/O/R/M! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7024730 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív