Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » LEGALIZOVAT - NÁPAD JAK POMOCI
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 100 

Pohodička Příspěvek č. 1

Včera večer jsem když jsem si zakouřil, popadla mne touha po čtivu a sebevdělávání. Sáhl jsem tedy do své bohaté knihovny a náhodou jsem se začetl do zákona č. 247/1995 Sb. ČR, o volbách do Parlamentu České republiky. Docela hustá literatura když jste vyhulený. Něco mne však napadlo.

Pozorně si zkuste přečíst následující výpis z výše uvedeného zákona:
§ 6a

Voličské průkazy

(1) Voliči, který nebude moci volit ve volebním okrsku, v jehož stálém seznamu, popřípadě zvláštním seznamu vedeném podle § 6 odst. 5 písm. a) je zapsán, vydá obecní úřad, popřípadě zastupitelský úřad na jeho žádost voličský průkaz a poznamená tuto skutečnost do stálého seznamu, popřípadě zvláštního seznamu a do jejich výpisů pro okrskovou volební komisi a zvláštní okrskovou volební komisi. Voličský průkaz pro volby do Senátu se vydává pouze voličům zapsaným ve stálém seznamu ve volebním obvodu, kde jsou vyhlášeny volby, popřípadě voličům zapsaným ve zvláštním seznamu podle § 6 odst. 5 písm. a).

(2) Volič může požádat o vydání voličského průkazu ode dne vyhlášení voleb, a to písemným podáním opatřeným ověřeným podpisem voliče, doručeným nejpozději 7 dnů přede dnem voleb tomu, kdo stálý seznam nebo zvláštní seznam vede, nebo osobně do okamžiku uzavření stálého seznamu nebo zvláštního seznamu; obecní úřad nebo zastupitelský úřad voličský průkaz nejdříve 15 dnů přede dnem voleb předá osobně voliči nebo osobě, která se prokáže plnou mocí s ověřeným podpisem voliče žádajícího o vydání voličského průkazu, anebo jej voliči zašle.

(3) Voličský průkaz opravňuje k zápisu do výpisu ze zvláštního seznamu ve dnech voleb

a) do Poslanecké sněmovny v jakémkoli volebním okrsku, popřípadě zvláštním volebním okrsku,

b) do Senátu ve volebním okrsku spadajícím do volebního obvodu, kde jsou volby vyhlášeny a v jehož územním obvodu je volič přihlášen k trvalému pobytu, popřípadě v jakémkoli volebním okrsku spadajícím do volebního obvodu, kde jsou vyhlášeny volby, jde-li o voliče, který nebydlí na území České republiky.

Nenapadá Vás nic ?. Mne ano. Dejme tomu, že bychom my zde na GROWERU postavili v libovolném volebním okrsku kandidátku, nebo, alespoň jeden GROWER (chytrý, inteligentní .......) kandidoval za nějaké nezávislé politické uskupení. To ještě není výhra. Podle výše uvedeného paragrafu tohoto zákona by bylo teoreticky možné, aby si zájmové skupiny (GROWEŘI) vyzvedli u volebních komisí voličské průkazy a jeli volit do volebního okrsku, kde byx kandidoval "náš člověk". Volební okrsek pro kandidaturu našeho človíčka bychom zvolili tak aby byl jednoduše dosžitelný z celé republiky (např PRAHA, PARDUBICE, prostě nějaký železniční a silniční uzel). Dále by musel mít tento zvolený obvod dostatečný počet volebních místností abychom nezahltili jednu volební místnost. :-)
Nevím, nemám představu, kolik nás tady je, ale je mi jasné, že příznivců GANJI v ČR, kteří mají volební právo je docela hodně. Nedělám si iluze, že hned při prvních volbách by bylo možno vstoupit do řad poslanců PČR, ale již zisk 1,5 % hlasů t.j. asi 15 000 lidí by vyneslo jisté povědomí o našem hnutí a také nemalé peníze, které by mohly býto použity ke shánění sponzorů a hlavně k osvětě.
Vše (předvolební kampaň) by se řídila odsud, a prostě by členové GROWERu šířili osvětu a pracovali na "PŘEDVOLEBNÍ KAMPAŇI". Stálo by to každého, kdo by chtěl volit v jiném volebním okrsku trochu snahy získat voličský průkaz a trochu peněz za dopravu, ale je to taky cesta. Uvědomte si, že například poslanec zvolený za NÁS by loboval v PČR za leghalizaci.

Zajímá mne Váš názor na toto. Nemám prostudovaný celý výše uvedený zákon, ale začnu se tímto zabývat, a naleznu li Vaši podporu, tak s tím něco uděláme.
VHK

Old Post 02-11-2002 v 14:32 PM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 74 

...konecne Příspěvek č. 2

Som sice zo Slovenska takze sa ma to priamo netyka, ale som rad ze niekto zacal uvazovat o konkretnom postupe, ktory moze viest, budme realisti, nie k legalizacii, ale aspon k propagacii toho, ze existuju ludia podporujuci legalizaciu. Uz dlho som rozmyslal ako by groweri mohli zasiahnut do veci verejnych. Je jasne ze dekriminalizaciu, alebo dokonca legalizaciu nebude priamo podporovat vacsia politická strana, na to sa spoliehat neda. Kto iny ako groweri by sa mali aktivizovat za beztrestnost marihuany. Predpokladam ze v cechach je lepse hulicke prostredie ako na slovensku a zrejme aj viac hulicov na pocet obyvatelov, mozno tento thread zapadne, ale aspon niekto nie je ochotny o legalizacii ia pisat, ale preto aj nieco urobit.
to VHK: o karme sa v poslednom case vela popisalo, nevadi najdem si nejaky tvoj prispevok v galerii a jednu ti urcite dam

Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.

Old Post 02-11-2002 v 16:46 PM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 647  

Příspěvek č. 3

Zdarec

Takže tahle správa mě velmi potěšila protože v současné době pracuji na mých stránkách které bych chtěl v nejbližším časovym horizontu dát online ( samozřejmě až se toto stane tak budu informovat ) Tyhle stránky budou vlastně něco jako průzkum jetli by mělo cenu (jako že určitě ANO) zakládat politickou stranu (združení) jejíž hlavním cílem by měla být (a bude) snaha o LEGALIZACI !!!

A tímhle způsobem by se daly získat drahocené hlasy takže až si ten zákon prostuduju taky důkladnějš tak uvidíme .............. ale každopádně každej nápad nebo upozornění je dobré takže K+

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 03-11-2002 v 09:05 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 100 

Upozornění LEGALIZOVAT Příspěvek č. 4

Ahoj,
trošku jsem doma studoval a došel jsem k pár závěrům:
uvažujme reálně, při celkovém počtu obyvatel České republiky, který je asi 10 miliónů budou asi 2/3 obyvatel oprávněnými voliči, t.j. zhruba 6 miliónů obyvatel naší země. Při volební účasti, která byla při letošních parlamentních volbách asi 50% volilo tedy asi 3 miloóny obyvatel. My bychom pro zvolení do PS PČR potřebovali asi 5% z této sumy. Což činí asi 150 000 lidí. Takže jsem přemýšlel, provést volbu způsobem uvedeným v prvním přízpěvku asi bychom zahltili dotyčný volební ovod. Tak mne napadlo založit hnutí, které by bylo schopno kandidovat ve volbách do PS PČR.
Zdá se to jako nadlidský úkol, ale podívejte se na to z této stránky:

Myslím, že lidí, kteří by podpořili legalizaci (hlavě mladí ) je v ČR více jak 150 000, důležitější je dávat o sobě vědět. Mít centrály hnutí v jednotlivých krajských městech. Šířit a "agitovat" v klubech, na internetu, prostě sdělovat si informace mezi sebou. Třeba tady na GROWERU vytvořit speciální oddíl. Nedělám si iluze, že bychom měli hned do začátku dostatek peněz na profesionální reklamní kampaň. Mít tomto směru dobrý volební program - neusilujeme o vládu, jen o LEGALIZACI, byť malinkatou (své představy uvedu později. Zatím ......





[Edited by VHK on 03-11-2002 at 12:38 PM]

Old Post 03-11-2002 v 11:35 AM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 66 

Příspěvek č. 5

Mam dojem, že legalizece je součástí volebního programu strany zelených. Tak co tady řešíte, he? Problem je v tom, že ne každej člověk, co si rád zahulí, bude volit stranu jenom kvůli legalizaci - takovejch asi 150 000 dohromady nedáme - dong (hřebíček na hlavičku)

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 03-11-2002 v 11:55 AM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hujer
Nový Člen

Karma uživatele hujer - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 6 

Obecné Mam napad jak lobbovat hned a ucineji :) Příspěvek č. 6

Ahoj Lidi. Nedavno jsem se doma prohrabaval archivama s americkym vydanim casopisu National Geographic a nasel jsem cislo tusim z roku 1987 s titulni stranou "Cocaine". A uvnitr byl naprosto vycerpavajici clanek o kokainu, naprosto vsecko, od naroku te rostliny, biologickych pribuznosti, vysvetleni ucinnych latek, ucinky, postup vyroby a jihoamericka velkovyroba v praxi. Od policejnich zatahu, metod pasovani do ameriky, statistiky zadrzenych lidi, zatahy na dealery, profily uzivatelu z ruznych socialnich vrstev, dve strany o cracku atd. atd. no proste mega clanek o kokainu, psany dle meho nazoru nezaujate a objektivne. Vse samozrejme doplneno hustyma fotkama ve stylu National Geographic.

No a dneska jsem si procital ceske vydani a narazil na clanecek s nadpisem "Spoluprace s nami":
"Prispet do ceske verze casopisu National Geographic chtelo plno zajemcu jeste pred vydanim prvniho cisla. Casto nam vsak nabizeli zazitky ze svych kratkych cest do zahranici. Ceska redakce National Geographic ma vsak jiny cil - predevsim prinaset zajimave reportaze s cesko-slovenskou tematikou.
Mate-li takovy napad a touhu jej dotahnout do konce, poslete nam bodovy scenar fotoreportaze a koncept textu na nasi e-mailovou adresu: redalce@national-geographic.cz"

To je proste dobra sance pro ty schopnejsi z nas, potencialnich zkourenych novinaru Ja na to bohuzel nemam cas a asi ani literarni schopnosti, ale jak sem ted krasne zkourenej, uplne ten clanek vidim - Vsecko o pestovani, genetice, historii, lekarskem vyuziti, ucincich, obchodu, mafiich, jak se to prodava, pravni stranka, statistiky fotky, rozhovory, fotky modelu ("koupeno v klubu v Praze, 300Kc atd. proste takovej komplexni clanek o huleni tolikrat diskutovanem a mytizovanem, ovsem objektivne. Neco ve stylu http://legalizace.cz/index.php?clanekid=229#top Co si o tom myslite?

btw. strana zelenych to myslim v programu primo nemela, tam meli tusim pouze "rozumny a nepopulisticky pristup k reseni drogove otazky" nebo takovou nejakou podobnou diplomatickou formulaci, nicmene nekteri jeji kandidati legalizaci primo v programu meli, volil jsem jeho

Old Post 03-11-2002 v 23:39 PM
hujer je offline   Profil uživatele hujer   Find more posts by hujer   Foto galerie člena hujer   Click here to Send hujer a Private Message   Add hujer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hujer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salute
Nový Člen

Karma uživatele salute - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2002
Příspěvků: 5 

nápads jak pomoci Příspěvek č. 7

Nápad s voličskými průkazy není špatný. asi by se dal použít pro volby do dolní komory, nikoli do senátu - protože tam je jakési pravidlo trvalého bydliště.
a volby budou až za 4 roky - takže by se to nemělo zapomenout a před volbami včas propagovat.
Já bych ten nápad porozvinul:
uspořádat Marihuanový milionový pochod právě v den voleb v Praze a požádat účastníky, aby si opatřili voličské průkazy a mohli volit v Praze na tom setkání.
mám další nápad pro lobování, už jsem ho použil. kandidáti do senátu totiž na svých letácích uváděli svou e-mailovou adresu, a tak jsem jim poslal zento text:

Obchodníkům s marihuanou vyhovuje její kriminalizace.Strach udržuje její cenu. Legalizace konopí by zničila celý obchod, protože její pěstování je snadné a levné. viz diplomová práce o konopí na serveru http://www.legalizace.cz
Hlasoval byste, jako senátor, pro legalizaci konopí?

myslel jsem, že tak lze dostat do jejich mozečků, že existuje problém legalizace konopí.
Salute. 5,11,2002

salute

Old Post 05-11-2002 v 19:17 PM
salute je offline   Profil uživatele salute   Find more posts by salute   Foto galerie člena salute   Click here to Send salute a Private Message   Add salute to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 100 

Upozornění Příspěvek č. 8

to DADANEK: tvůj názor je zcestný, jde nám o to pomoci, ne kecat o tom co nepůjde, kdyby byli všichni takoví jako Ty, tak tu ještě vládnou Habsburkové - dong (hřebíček na hlavičku) :-) , není to práce na jedno volební období, je to dlouhá cesta ...........

to OSTATNI: díky za návrhy, ještě se zde objevím o víkendu (nemám kvůli práci moc času) a budeme něco vymýšlet.

VHK

Old Post 07-11-2002 v 06:09 AM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 294 

Palec nahoru Hm áno Příspěvek č. 9

Tento nápad vypadá zatím nejlíp ze všech.Letos jsem sice volil Zelené,příště se ale asi nechám přesvědčit a budu hlasovat pro našeho člověka v ODS v Praze.
Důvody-ODS má v Praze silnou pozici,takže se na 99% dostane do Poslanecké sněmovny.Náš člověk bude preferenčními hlasy příznivců legalizace posunut na přední místo kandidátky a výsledkem je NÁŠ LEGALIZAČNÍ POSLANEC!
Teď mě napadá,že silná pozice ODS v Praze může být naopak nevýhodou pro náš záměr-ODS půjde volit spousta jiných lidí.Možná by naopak bylo lepší našeho člověka nasadit někde na Ostravsku..

Old Post 07-11-2002 v 08:30 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 299  

Upozornění 2VHK Příspěvek č. 10

JO je to fuck dobrej napad, ale uz by konecne stim hejbnout a nezustavat jenom u myslenky.... ja vim ze je to jednoduchy taghle prudit a neco jinyho je realizace:::ja jsem schopnej vypomoct pri reklamni kampani: nejaky ty palkaty reklamy letaky ...
cekat na volby a pag to rozjet je pole me moooc pozde. chce to rovnou zalozit a propagovat...alespon si lidi zviknoua pridaj se knáááám

foosball

Old Post 07-11-2002 v 11:28 AM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 225  

Nápad §:o() Příspěvek č. 11

velice sqvelej napad je volit na dalsim rocniku marihuana marathonu. urcite bych jel.

p:s: byl bych zastupce pro okres jablonec

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 07-11-2002 v 22:45 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 100 

Obecné :) Příspěvek č. 12

Ahoj, díky za ohlasy a nápady. Pár jich tu vetknu také, budu to psát jen tak jak mne to napadá

- Bylo by dobré zaangažovat nějaké vlivné lidi, kteří by tento náš „podnik“ alespoň tiše podpořili. Mám na mysli třeba J.X. Doležala nebo konopného ombudsmana M. Jehličku

- Oslovit ty mladší poslance a senátory, možná někteří smýšlejí podobně jako my.

- Marný není ani nápad se zviditelněním se, jak zde popsal HUJER v NATIONAL GEOGRAPHIC. Ten průvod není také marnej.

- Začít tím, že zjistíme možnosti, jak založit hnutí, či politickou stranu. Pokud mi to čas o víkendu dovolí, zjistím to, a hodím to sem.

- Vytvořit v krajských městech koordinační centra, která budou pod vedením spolehlivých lidí.

- Vypracovat jasnou doktrínu z které bude jasné co chceme a co ne. Tak jasnou, že ji pochopí i ten nejpitomější BENGO

- Musíme dát obyvatelstvu (potencionálním voličům) najevo, že chceme dekriminalizovat „malorolníky, kuřáky, že chceme, aby nebylo trestné pěstování, ale naopak zpřísnění trestů pro dealery a ty co se tím živí.

- Distancovat se od „TVRDÝCH DROG“

- Předně si musíme uvědomit, že obyvatelstvo této země není na LEGALIZACE ještě připraveno, není to práce několika let, ale spíš několika volebních období.

- Uvědomme si, že Ti, kteří začnou vystupovat veřejně a budou hájit hnutí mohou být perzekuováni, mít problémy v práci atd.

- Také bychom se měli rozhlédnout okolo sebe, v EU již jsou země, kde je Marihuana legální a v daleko větší míře než bychom si přáli My, jak toho docílili ?, když to jde v Holandsku a Švýcarsku, tak proč by to neměli jít u nás.

- Prostě informace a informace, statistiky, netabuizovat, vysvětlovat a diskutovat.

Zatial VHK

Old Post 08-11-2002 v 05:29 AM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MYSH
Stálý Člen

Karma uživatele MYSH - 50% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 34 

Hurááá Příspěvek č. 13

No to je dost...
A to tady byly keci, že kdosi nechce ani legalizaci.
Pánové - já jdu do toho...
Má to háček - kdo totiž bude volit je potenciálním pěstitelem a když to někoho nasere, tak si klidně na někoho z nás posvítí - třeba sodíkovkou - to už je jedno
Ale já do toho jdu

Zdar a sílu takovým nápadům...

Who's the man ??

Old Post 08-11-2002 v 08:06 AM
MYSH je offline   Profil uživatele MYSH   Find more posts by MYSH   Foto galerie člena MYSH   Click here to Send MYSH a Private Message   Add MYSH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Karma uživatele crap - 37% Pěstitelská

Registrován: Mar 2001
Příspěvků: 38 

Příspěvek č. 14

nápad je to dobrej, ale hlavně aby to příznivci ňáký jiný strany nesabotovali -- třeba tim, že by se sjeli s průkazama do toho samýho okresu.

Keep smoking

Old Post 08-11-2002 v 08:28 AM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salute
Nový Člen

Karma uživatele salute - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2002
Příspěvků: 5 

Příspěvek č. 15

Jakmile bude legálně možno pěstovat konopí na zahrádce, je to konec dealerů, protože nikdo nebude draze platit, co si může zadarmo vypěstovat. ale bude to i konec obchodů s lampami atd.
Do programu by se mohl dát i zásadní požadavek, že každý dospělý má právo nakládat se svým tělem a zdravím svobodně.

salute

Old Post 08-11-2002 v 19:57 PM
salute je offline   Profil uživatele salute   Find more posts by salute   Foto galerie člena salute   Click here to Send salute a Private Message   Add salute to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hujer
Nový Člen

Karma uživatele hujer - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2002
Příspěvků: 6 

to salute Příspěvek č. 16

Nemyslim si, ze legalize by znamenala konec obchodu s lampama & seminkama atd., protoze jak by si pestovali lidi z mesta? Jedine pod lampama....

Old Post 08-11-2002 v 21:55 PM
hujer je offline   Profil uživatele hujer   Find more posts by hujer   Foto galerie člena hujer   Click here to Send hujer a Private Message   Add hujer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hujer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2427320 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív