Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Black Death Skunk , Indoor, Cob-Led 242W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 257

Jeste me napadlo ze by to vysoke PH mohl zpusobovat ten kokos Canna-natural protoze se bezne kokos musi pufrovat a ja to neudelal z duvodu ze Canna pise ze uz je napufrovany ze staci lit hnojiva a tim se udrzuje spravne PH.

???

Old Post 10-11-2017 v 07:26 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasse
Stálý Člen

Karma uživatele jasse - 88% PěstitelskáKarma uživatele jasse - 88% PěstitelskáKarma uživatele jasse - 88% PěstitelskáKarma uživatele jasse - 88% Pěstitelská

Registrován: Sep 2016
Příspěvků: 180 

Příspěvek č. 258

Dobrý muži odo, nemám problém s tebou,ale s tím co píšeš. Tak si ten tvůj příspěvek proberem po lopatě. Když Ti to přišlo napsané v jinotajích.

"Som stará škola, snažím sa robiť veci podľa doporučení výrobcov." -ale určitě si načet doporučení Biobizz a radíš Medimu at přejde na Biobizz Grow ,ovšem Biobizz uvádí že je úplně jedno zda použiješ Fishmix nebo Grow. A píšeeš ,že Fishmik je o "inom" ,o čem tedy by mně zajmalo? A ještě se divíš ,že Tě prekvapuje, že "to tu ešte nikto nenapísal". Takže s toho mi plyne že si žádné doporučení výrobce pořádně nečet a přesto se ohaníš tímto "Som stará škola, snažím sa robiť veci podľa doporučení výrobcov." By mně zajmalo co si z takového příspěvku má Madi vzít k srdci, čím mu tomělo pomoct.

A teď kté foliární výživě.
Překvapuje mně že tak zasloužilý člen Groweru jimž kcb bezesporu je, se vysmívá Medimu za to ,že stříká hnojky na listy. Navíc aniž by se Madi zmínil o tom ,že by nějaký výluh z listů dělal. Ještě mně tu pak píšeš ,že se "nedoporučuje konzumovať neumyté ovocie", si myslíš, že neznám základy hygieny, nebo ,že bych si neuměl opláchnout listy. Je zvláštní ,že kupujete ovoce stříkané pesticidy a myslíte si , že opláchnutím pod vodou bude vše ok, a z trochy ředěné hnojky na listech děláte problém neřešitelný trochou vody z kýblu.

A klasika ,odova karma za vtipnou hlášku, měl by sis přečíst za co se tady na groweru karma uděluje.
Podle toho kolik má Medi pěstitelské karmy tak by si měl umět poradit sám, pak že tady nemá být chaos když každý radí aniž by pořádně věděl co.

Promiň Medi ,že sem se tady tak rozepsal, a i když si myslím, že nejsem tak dobrý abych moh poradit podle obrázků, tak se pokusím ať taky přispěju něčím konstruktivním.

Hnojíš bio hnojkama a kytky mi přijdou nenažrané. Jen malá část hnojek je přístupná rostlině hned po zalití zbytek musí rozložit mikroorganizmy. Takže otázka: Přidával si do kokosu trichodermu? Bez toho bych organiku vůbec nejel, substrát je ještě mladý a mikroorganizmů tam nebude asi ještě dost. Pak už mě napadá jen klasický problém, že kytky nechcou žrát kvůli PH. (Můžeš si kopit ten Biogrow ,ale silně pochybuju ,že by to bylo hnojkou, jak píše Biobizz, je jedno zda použiješ to či Fishmix. Navíc druhý in co sem tady odjel v kokosu byl z velké části na Fishmixu a výsledek je minimálně uspokojivý.) Ale jako vždycky je tady velká možnost, že se pletu.

Biosevia organic hydro grow ,CLU058

Organic coco grow,CLU058

Old Post 10-11-2017 v 07:29 AM
jasse je offline   Profil uživatele jasse   Find more posts by jasse   Foto galerie člena jasse   Click here to Send jasse a Private Message   Add jasse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 259

Ano, daval jsem Trichodermu i bakterie do kazdeho kvetinace.
Podle me na 100% kytky neprijimaji ziviny a zloutnou ze maji zamceny prijem zivin kvuli tomu vysokymu PH. To si jsem naprosto jisty.
Tudiz i pravdepodobne pochcipala i ta microflora.

Ale jak je to mozny ze se zveda PH, kdyz dam do vody PH 8 hnojky tak se automaticky snizi PH na 6,5. Tak opravdu nechapu kde je ten zakopany pes.

Zkusim dnes koupit ten Bio-grow treba ten fishmix je vazne nejak zkazenej, ciste pro jistotu. Pak uz zbyva je ten ode me nenapufrovany kokos jesli tam nedela bordel s PH ,Canna uvadi ze jejich kokos je uz napufrovany a ze staci lit hjen hnojky, proto jsem ho nepufroval jak se ma bezne kokos delat.

Mam to vzit pod sprchu aporadne prolit vodovodni vodou?
Pak jinou upravenou vodou s RO prolit na zaver aby se stabiliovalo ph?
Pak presadit a na novo zacit tentokrat s Biobizzem?

Old Post 10-11-2017 v 07:40 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 260

Ahoj, ako píše Jasse- fischix /biogrow, v podstate je to takmer to isté. Merať ec u biobizzu nemá zmysel, kľudne tam môžeš liať viac ako píše výrobca, ale nemyslím že bude problem s nedostatkom živín. Skôr s tým PH musím len súhlasiť - pri tak vysokom pH proste rastlina nie je schopná prijímať dusík.

Old Post 10-11-2017 v 08:05 AM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1647  

Příspěvek č. 261

Vy se divite ze sem protivnej ,nebo neprimerene utocnej na.medicala ? Tvl psal tady jak to chce mit prehledny ,kytky jete nemaj 3 patra a uz tady ma 300 komentu. V kazdym jeho vlakne se v tuhle dobu resi ph . Vymysli se konspiracni teorie co dal , pruplach , fisch mix ci grow. Malo nebo moc ?
A opet se vracim k tomu ,ty nezvladas takovej banální zaklad hnojeni a chces jet org. Hydro. ?
Tvl. Dejte mi treba ban za tohle , ale ti co ho podporujete asi nejste normalni.
Ale k veci, tys do kokosu pridal podil bakterii formou vk. Ziviny z vk. Uz si sezraly , bakterie tam mas , ty kytky sou bud priduseny ,nebo nenazrany, pokud nemas sveseny listy a nevadnou ,tak maj malo zradla. Resilo se to tady ohledne biobizz snad stokrat .
Resis strasny blbosti a davas jim moc pece.

Old Post 10-11-2017 v 10:44 AM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 262

Bitire , mylis se. To je teda pekna picovina ze maji malo zradla , zrdadla maj az dost , tim si muzes byt jisty.
Tady se opet mylis, ne, nepridal jsem tam jenom bakterie tim vermikompostem, pridaval jsem tam navic extra bakterie a k tomu trichodermu vsechno extra a navic.
Problem neni v malo zradle ale v tom ze rostliny diky spatnemu PH maji uzamceny prijem zivin !!!

Uz vim vcem je na 90% ten problem.
1.-Jak jsem zjistil tak se casto stava ze se Fishmix pokud neni v lednici kazi.
Ja ho sice v lednici mam ale nez se dostane od vyrobce k zakaznikovi tak to muze trvat i dost dlouho a uz muze byt udajne zkazeny kdyz si ho zakaznik zakoupi.
Nekdy se proste stava , jak jsem se dozvedel ze vraci prodejce fishmix vyrobci protoze se stihne do te doby zkazit. Je v tom pry rybina tak se to kazi nejdrive ze vsech hnojiv.

2,- Kokos od Canny smichany s VK v kombinaci se spatnou vodou nekdy drasticky zveda PH media. To me napsala Canna.

V kokosu od Canny prospivaji bakterie a houby i bez nejakeho wermikompostu.
Doporuceni Canny vyreseni meho problemu s PH.

Nechat odstat 24h vodu z kohoutku ( zatim zadnou RO) snizit PH na 6 !
prolit ty litrove kvetinace cca 2-3 litry upravene vody.
Nechat tak dva dny trochu vyschnout a pak to presadit do 11l cisteho kokosu jen s perlitem ( bez VK) a na rustu prolit kvetinace pouze RO/kohoutkovu -50/50 s 2ml Bio-grow a 2ml/l Root-juice.
Ten Vermikompost s kokosem v kombinaci se spatnou prazskou vodou proste zveda PH. Vermik se substratem je neco docela jineho.

A tohle samy me potvrdily i nezavisle na sobe i v growshopu.

Bitire - Domnivam se ze zacinas chytat Metrackovu aroganci !
Jsi proste pestitelsky borec ale velmi arogantni.
Myslim ze jsi si o sobe myslis az prilis , prilis velky EGO.

Psal jsem ti to nekolikrat do PM ze kdyz pestuju tak pokazde vlastne zacinam protoze mam obcas ztratu orientace v casu a prostoru a pak 60% vseho zapomenu a casem se mi pamet castecne vraci ale ne vse.
Pripada mi i kdyz jsem ti to psal tak jako bys to ani necetl a urazis me a delas ze me imbecila co ma pokazde problemy s kytkama , jakoby to tu vsichni nevedeli.
A urazis i ostatni.

Na pul roku bych te tu nemoc pujcil a jsem zvadav jesli bys TY vubec neco dopestoval az do zdarneho konce.
Myslim ze neustale se navazet do nemocneho cloveka neni spravne.

Naposledy upravil Madical-Strains 10-11-2017 v 12:23 PM

Old Post 10-11-2017 v 11:26 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blazini
Stálý Člen

Karma uživatele blazini - 71% Pěstitelská

Registrován: Jul 2017
Příspěvků: 195 

Příspěvek č. 263

Tiez rad experimentujem,ale cisto zo zvedavosti,preco neskusis "overeny" postup hlina+biobizz alebo hlina+biocanna? Tam sa predsa nema co pokazit.

Old Post 10-11-2017 v 11:48 AM
blazini je offline   Profil uživatele blazini   Find more posts by blazini   Foto galerie člena blazini   Click here to Send blazini a Private Message   Add blazini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 264

citace:
Původní příspěvek od Bitir
Vy se divite ze sem protivnej ,nebo neprimerene utocnej na.medicala ? Tvl psal tady jak to chce mit prehledny ,kytky jete nemaj 3 patra a uz tady ma 300 komentu. V kazdym jeho vlakne se v tuhle dobu resi ph . Vymysli se konspiracni teorie co dal , pruplach , fisch mix ci grow. Malo nebo moc ?
A opet se vracim k tomu ,ty nezvladas takovej banální zaklad hnojeni a chces jet org. Hydro. ?
Tvl. Dejte mi treba ban za tohle , ale ti co ho podporujete asi nejste normalni.
Ale k veci, tys do kokosu pridal podil bakterii formou vk. Ziviny z vk. Uz si sezraly , bakterie tam mas , ty kytky sou bud priduseny ,nebo nenazrany, pokud nemas sveseny listy a nevadnou ,tak maj malo zradla. Resilo se to tady ohledne biobizz snad stokrat .
Resis strasny blbosti a davas jim moc pece.


Kdybys to tu zase nahodou po sobe smazal a promazal jak se stava u tebe zvykem ,tak aby bylo jasne na co jsem te prispevkem c.262. odpovidal.

Old Post 10-11-2017 v 12:00 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 955  

Příspěvek č. 265

citace:
ti co ho podporujete asi nejste normalni


vsetci chcu snicliky muhehe

Old Post 10-11-2017 v 12:12 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mike_Wazowski
Stálý Člen

Karma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% PěstitelskáKarma uživatele Mike_Wazowski - 98% Pěstitelská

Registrován: Aug 2017
Příspěvků: 284  

Příspěvek č. 266

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains


Bitire - Domnivam se ze zacinas chytat Metrackovu aroganci !
Jsi proste pestitelsky borec ale velmi arogantni.
Myslim ze jsi si o sobe myslis az prilis , prilis velky EGO.

Psal jsem ti to nekolikrat do PM ze kdyz pestuju tak pokazde vlastne zacinam protoze mam obcas ztratu orientace v casu a prostoru a pak 60% vseho zapomenu a casem se mi pamet castecne vraci ale ne vse.
Pripada mi i kdyz jsem ti to psal tak jako bys to ani necetl a urazis me a delas ze me imbecila co ma pokazde problemy s kytkama , jakoby to tu vsichni nevedeli.
A urazis i ostatni.

Na pul roku bych te tu nemoc pujcil a jsem zvadav jesli bys TY vubec neco dopestoval az do zdarneho konce.
Myslim ze neustale se navazet do nemocneho cloveka neni spravne.
Ty mas takové problémy a stejně se pouštíš do takovejch veci,které jsou bohužel nad tvoje síly,tak se pak nediv některým reakcím.Neber to,ze se do tebe navazim,celou dobu jsem te sledoval,ale dneska s tím končím,protože už mě nebaví číst dokola to samy.Misto aby jsi něco udělal jednoduše,tak si to sám maximálně komplikujes.

Old Post 10-11-2017 v 13:07 PM
Mike_Wazowski je offline   Profil uživatele Mike_Wazowski   Find more posts by Mike_Wazowski   Foto galerie člena Mike_Wazowski   Click here to Send Mike_Wazowski a Private Message   Add Mike_Wazowski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1647  

Příspěvek č. 267

Ja se do tebe nenavazim , to smazani bylo z duvodu ze ty reakce byly bezpredmetny ,tak me laskave nepis jak je to u me zvykem , za celou dobu co sem tu , sem smazal 3 tyhle prispevky .
Zamysli se nad sebou , sam mi pises jak jsi nemocnej, jak vse zapominas ,jak se vse ucis ,tak ty vole proc chces jet takovej system?
Proto jsem mozna jedinej kdo ti to rozmlouva a nuti te at se drzit tabulek biobizz a jedes bud kokos s vk. Nebo lightmix.
Tak jento dany ,podivas se na tabulku kterou si vytisknes a jedes podle.planu.
Ano , uz me to nebavi ,projevil sem znamky vzteku protoze je to porad dokola , ec v organice, ph , spatna zalivka, presazovani , kazdy kolo neco jinyho atd atd. A ve finale mas vzdy stejnej problem.
Jestli si myslis ze si tady zvedam ego ,tak se pletes, u nemocnych lidi to fakt nemam zapotřebí.
Me totiz zalezelo na tom abys uz vypestoval neco poradne , borci co te podporuji v te tbe aquaponii, ten je nejspis jedno jak to dopadne ,ale budes u nich borec zes to zkusil a poslou ti z litosti karmu .
Jak vidim ,je uplne jedno co ti pisu ,takze delej si co chces .
Ps. Myslis ze fisch mix skladuji v growshopu v lednici ? Asi se budes divit ,ale maj ho normalne v pokojove teplote , skladovat v chladu se ma po otevreni .
A posledni reakce na to tvojenze pokazde pestujes poprve.
Staci si procist tvoje minuly kolo, tam je uplne vsechno .
Bohuzel ses proste nesmiril stim ze te nechcu podporovat ve tvym nesmyslu a rozmlouvam ti to, takze te necham at te podporuji borci co vi jen to ze podstatou organiky je uhlik . Good luck.
A zadny ego nemam , jen me.dosla trpelivost , kupodivu tadyy uznavam lidi co sem.nedali ani jednu fotku ,ale.kdyz si ctu co pisou, dava to smysl .
Tys vubec nepochopil o co mi celou dobu jde .

Old Post 10-11-2017 v 14:19 PM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 268

Madi, nedej se a bojuj do posledního dechu.

Naposledy upravil fikus37 10-11-2017 v 18:21 PM

Old Post 10-11-2017 v 18:02 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 269

Tu musím s Bitirom súhlasiť - naozaj podľa toho čo na fóre sledujem madiho počiny (+ zdravotné problémy) mám rovnaký pocit, že si to komplikuje. Teda neber ma zle, ale organický grow vyžaduje nie len viac znalostí ale aj skúseností. Chybu môže spraviť každý ale pokial ju nevieš identifikovať (a ver, že bez prístupu k rastlinám a skúsenosti ju zistíš len ťažko) tak je to naozaj zbytočné trápenie.
Ak chceš trávu bez chémie tak skús aero - ver, že v aere dostaneš z rastlín hnojky naozaj rýchlo. Inak mne sa osvedčili aj prípravky na určené na flushing.

Btw: tiež sa chystám na testovanie bio hnojív od GHS Powerfeeding, minerálne Powerfeeding sú naozaj dobré hnojivá

Old Post 10-11-2017 v 18:37 PM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenymuz
Stálý Člen

Karma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% Pěstitelská

Registrován: May 2014
Příspěvků: 355  

Příspěvek č. 270

Všichni řešíte hnojení, ale ještě nikdo si nevšiml, že tam má Madi 3 mutanty. Nás ve škole učí, že dobrý hnojivo je močovina . Trochu P a K a neni co řešit, né?

Old Post 11-11-2017 v 21:18 PM
zelenymuz je offline   Profil uživatele zelenymuz   Find more posts by zelenymuz   Foto galerie člena zelenymuz   Click here to Send zelenymuz a Private Message   Add zelenymuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 271


Radikalni situace - radikalni reseni.

11.11 jsem si pujcil PH metr a nameril jsem na vytoku tech malych kvetinacku 8,3 PH tak jsem prolil odstatou vodou s PH 6 kazdy kvetinacek 3 l vody.
PH se znizilo na vytoku na hodnotu 7 s tim ze to proliji jeste jednou a srazim to na PH 6,5. a pak hned presadim do kokosu 11l tentokrat bez Vermiku.

Dnes opet na vytoku PH 8,3. Takze se vysoke PH neustale vraci.

Dnes rano jsem vymenil kokos za Biobizz light mix.

PH metr jsem musel vratit takze ted zatim snizuji PH od oka, priblizne si pamatuji kolik jsem na 5l daval kys.citronove.

1.-Otrhal jsem ze semenackum veskere spodni zlute a uz uschle listy.
2.-Korenovy bal jsem musel rozdrolit abych se zbavil toho media co neustale zveda ph aby to nedelalo v hline pozdeji neplechu . Snazil jsem se nepooskodit korinky , pouzil jsem proud vody abych z korenoveho balu vyplavil ten kokos s vermikem.
3.-Presadil jsem vsechny semenacky s holymi koreny do Biobizz light mixu.
4.-Zalil jsem PH 6,5 s Root-juicem. EC substratu je 1,2 proto jsem zatim nehnojil pri presazeni, lepsi kdy jim dam trochu casu.

Ted budu uz jen cekat zdali se chytnou.

Naposledy upravil Madical-Strains 13-11-2017 v 13:51 PM

Old Post 13-11-2017 v 13:26 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Registrován: Oct 2016
Příspěvků: 1298  

Příspěvek č. 272

Ach jo, Madi ty zas děláš věci. No snad to bude k lepšímu. Jak to teď máš, kokos jsi definitivně zavrhl? Já bych se tedy k této variantě přikláněl. Teď už by to tedy mělo jít jak po másle, light mix je blbuvzdornej (bez urážky 😉 ) a v kombinaci s Biobizz už to půjde. Zatím nehnoj, klidně 14 dní, maximálně trošku Root Juice, pak pomalu začít s Grow. Co vše od Biobizz máš?

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 13-11-2017 v 14:44 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4571180 seconds with 32 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív