Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Jak nepřijít o řidičák
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11
Autor
Téma 
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 240 

Re: Půl roku bez PP Příspěvek č. 145

citace:
Původní příspěvek od Gurru
Stalo se mě to také, kouřil jsem ě h před jízdou, ale piánko, už jsem si dal kafe a byl zcela ready na jízdu :-) Ke svému neštěstí jsem si vezl od kamaráda 12 g, a v krabici zbytky z rostlin, ale vážilo to 5 kg na haš, samozřejmě test pozitivní na jazyk.

Teď pozor : velmi cenná informace, možná tu již je, ale tohle je přímo od kamaráda u policie. Pokud jste chronický kuřák, máte nějakou hladinu, tuším , že jsou nmol/l, nebo podobněm a tu máte stále, a postupně by odešla, ale zůstává v těle, ne aktivní cannabioidy. Takže pokud jste kouřili před jízdou a navíc pálíte denně, nenechte si vzít krev, nad 15 jednotek je to již trestný čin, soudy atd, do 15 jen přestupek.

Pokud víte, že jste jen příležitostný kuřák, asi nedali jste si něco speciálního, asi bych se nebál, ale záleží na mnoha faktorech.

Stejně jak u držení této látky, do 15 g přestupek nad 15 g trestný, pokud máte někdo jinné čerstvější informace, opravte mě prosím.

Raději 7bˇza odmítnutí, a 25 tis pokuta, půl roku bez než mít oplétačky na soudech atd. S očekáváním jsem čekal jak zhodnotí, oněch 5 kg stonků a bordelu v krabici, nakonec za vše pokuta 3000 Kč, takže tak, bylo to v Moravskoslezském kraji.


Ta hranice je 10 ng/l, ne 15. 2-9 ng/l přestupek, 10+ trestný čin ohrožení pod vlivem. Kámoš zahulil, 5 minut na to ho zastavili a nalízal, v krvi mu změřili 40ng/l a šlo to k soudu... Rok a půl bez papírů a tučná pokuta.

Stejně tak u držení mají vnitřní předpis 10g 10%.

Jezdím oblečený slušně, žádné dready, maskáče, tunely v uších, mikiny s kapucí s 23, žádní podezřelí týpci v autě...

Naposledy upravil Exceptional 15-07-2017 v 09:51 AM

Old Post 14-07-2017 v 21:04 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PaBlo
Stálý Člen

Karma uživatele PaBlo - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2012
Příspěvků: 165  

Příspěvek č. 146

Zdravim,koukám na tohle dlouho neaktivni tema a rád bych prispeljelikoz vidím že cesta pokroku jde dopředu a že se myslí k na nás co prostě musíme řídit aby jsme se dostali do práce a co jsme rádi pohodu a dobrou náladu za všech okolnosti a tak se na trhu objevila vec jenz se jmenuje Magnum Detox™Saliva Cleansing Mouthwash.
Zajímají mě zkušenosti nebo nazory,osobně si to asi do dvou dnu vázání poridim a budu doufat že to finguje,protože lepší to zkusit než nezkusit když už stejně někdy před tou jizdou si dam😇😁

Old Post 08-08-2017 v 10:51 AM
PaBlo je offline   Profil uživatele PaBlo   Find more posts by PaBlo   Foto galerie člena PaBlo   Click here to Send PaBlo a Private Message   Add PaBlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 147

Tak půl roku zákaz... uteklo jak voda ikdyž mě to maximálně štvalo bez papírů.

Oběhat formality, (doktor, karta řidiče) a psychotesty... ty podle všeho dopadly dobře (podle toho co naznačovala asistentka i psycholog zezačátku), ale při závěrčnym pohovoru se psycholog ptal jak to s tou trávou mam... no já blbec byl trochu moc upřímnej a naférovku sem řekl že si sem tam zahulim, že v tom nevidim problém. Okamžitě se na mě začal koukat jinýma očima, ptal se proč to hulim atp... že to je určitej druh relaxu prostě nebyl schopnej pobrat. Ptal se jestli sem se s tim léčil někdy a podobný kraviny... no koukal sem na něj s otevřenou pusou a neměl v tu chvíli slov.

Takže mi nakonec řekl že mi posudek nenapíše, že chce nejpr nějakej papír od nějakýho psychiatra jestli jsem závislej nebo ne... adiktologické vyšetření nebo co. No když sem volal kde by podobný vyšetření udělali tak se všude hrozně divily co to po nich chci... že podobný vyšetření dělaj lidem který se u nich léčí s nějakou závislostí atp. jedna paní dokonce povídala že si myslí že psycholog nemá právo nic takovýho požadovat, že má pouze ohodnotit můj psychycký stav - způsobilost k řízení.

Setkal se někdo s něčim podobnym? Sem z toho docela nešťastnej... už sem dávno mohl jezdit. Bez auta sem jak bez jedný nohy Aspoň to sem pohdim jako poučení pro další... zatloukat, zatloukat, zatloukat.

BTW. největší prdel že ty co tam byly za chlast sou v klidu ikdyž taky přiznaly že se sem tam napijou ale podle některejch i za volantem chlast neni takovej problém asi... neskutečný.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 08-09-2017 v 07:21 AM

Old Post 08-09-2017 v 07:10 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 148

Uprimne ho docela chapu, tvrdit psychologovi ze jsi prisel kvuli huleni o ridicak, ale je to OK protoze je to pro tebe forma relaxu je pekna drzost a divim se ze ti rovnou poradne nezavaril... I pri ty hlouposti, kterou jsi tam ztropil (uvedomujes si vubec vaznost situace? zrejme ne) je k tobe maximalne ferovej, takze bys mu mel byt vdecny a zacit si sypat popel na hlavu (nebo ti prijde jezdit zhulenej normalni?).

Vec se ma tak, ze prubeh psychotestu upravuje vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 31/2001 Sb § 18c a v ni o psychiatrovi neni ani slovo. Naopak by ten psycholog pokud ma akreditaci ministerstva mel byt na testy vybaven.

Podle mne ti tim rika ze misto aby ti dal negativni posudek (automaticky ho po vyhotoveni odesle spravnimu organu) klade si nejake dalsi podminky, coz je asi zrejme signal ze jsi to posral a mas si ty testy udelat nekde jinde..

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 08-09-2017 v 09:59 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 149

nejezdil sem zhulenej... Sam to nemam rad a necejtim se zhulenej dobre za volantem. Ale po 13ti hodinach v krvi jeste bylo ikdyz sem se mezitim vyspal. Ale to je jedno... v krvi bylo tak sem si trest odpykal. Nevykecavam se.

Ale co delam ve volnym case mu muze bejt jedno snad... to jak relaxuju podle me nema nic spolecnyho s posouzenim zda jsem psychicky schopen ridit motorove vozidlo. Zvlastni ze po tech co tam byly za chlast to nechtel, ikdyz taky rikali ze na pivo chodi... to je fer?? Ja v tom rozdil nevidim.

Jinak ano, pujdu psychotesty udelat jinam... a myslim ze sem je opravdu neposral. Vsechno bylo v pohode, (nejen podle zdani, ale rikala i asistentka psychologa ktera testy vyhodnocovala taky) jen do ty doby nez sem pri zaverecnym pohovoru normalne priznal ze si obcas proste zahulim (nikoliv za volantem).

btw. i chlapik na spravnim rizeni byl rozumnejsi nez tenhle psycholog stacilo zalhat neco ve smyslu: nehulim, to bylo vymecne pri oslave kdyz kamaradi a druhej den prace a druhej den sem mel ridicak. Za uprimnost se ale plati... krasna ukazka toho jak dnesni system "vychovava" z lidi lhare a podvodniky. Pak je totiz vsechno snazsi... no sem uz poucenej.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 08-09-2017 v 11:16 AM

Old Post 08-09-2017 v 10:55 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 150

citace:
Původní příspěvek od crazyben
po 13ti hodinach v krvi jeste bylo ikdyz sem se mezitim vyspal.
....
to jak relaxuju podle me nema nic spolecnyho s posouzenim zda jsem psychicky schopen ridit motorove vozidlo.


Sam si proticeris - u tebe to evidentne spojitost ma

V krvi se detekuji aktivni metabolity, tzn. ty co ovlivnuji vedomi. Kolik ti namerili? Zrejme odbouravas pomalu.

citace:
Původní příspěvek od crazyben
i chlapik na spravnim rizeni byl rozumnejsi nez tenhle psycholog

Ten psycholog hlavne nechce mit pruser az zpusobis nejakou nehodu, rozumis.. Chlapik na spravnim rizeni tvoji psychickou stranku nemuze vubec posuzovat. Neni odbornik.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 08-09-2017 v 11:12 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 151

citace:

Sam si proticeris - u tebe to evidentne spojitost ma


sorry ale nechapu jakou?
btw. asi ano, odbouravam pomalu... namerili 7ng.
2 nebo 3 bych byl v cajku (už nevim jak je to) - 10ng jednou nohou v lochu...

pro nekoho kdo nehuli asi ok, ale pro nekoho kdo huli pravidelne je to nesmysl... ten je podle zakona zhulenej nonstop kdyz si da jedno vecer misto piva, ale vsichni vime ze to tak neni.

citace:

Původní příspěvek od carlos

Ten psycholog hlavne nechce mit pruser az zpusobis nejakou nehodu, rozumis.. Chlapik na spravnim rizeni tvoji psychickou stranku nemuze vubec posuzovat. Neni odbornik.


Ale u ozralu strach nemel... zvlastni neres to... jen sem se chtel sverit jak mi "pomohla" uprimnost

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 08-09-2017 v 11:44 AM

Old Post 08-09-2017 v 11:18 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 152

citace:
Původní příspěvek od crazyben
sorry ale nechapu jakou?
btw. asi ano, odbouravam pomalu... namerili 7ng.
2 nebo 3 bych byl v cajku (už nevim jak je to) - 10ng jednou nohou v lochu...

pro nekoho kdo nehuli asi ok, ale pro nekoho kdo huli pravidelne je to nesmysl... ten je podle zakona zhulenej nonstop kdyz si da jedno vecer misto piva, ale vsichni vime ze to tak neni.


Jsi prvni o kom slysim ze mu v krvi namerili neco z predesleho dne po 12 hodinach spanku. (takze tvoje tvrzeni ze jsou vsichni podle zakona nonstop zhuleny je totalni nesmysl - mimochodem prave o tom je hned prvni prispevek v tomto tematu od jxd)

Zrejme tedy jsi ovlivnen i druhy den rano, akorat si to neuvedomujes, takze to je ta spojitost o kterem mluvim.

Ve tvem pripade tedy rozhodne neni v pohode dat si speka vecer (jako relaxovat), spat 12 hodin a pak ridit.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 08-09-2017 v 11:39 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 153

ten článek moc dobře znám

13 hodin od jointa, spal sem asi 7 hodin... pravda je kourim poradny, ale jako fakt jedinej pravidelnej co hulic co by mel nad zakony hodnoty po 13 hodinach... tomu neverim. Jen ze svyho okoli vim minimalne o jednom co to mel hodne podbne 10 vecer brko, v 8 rano na ceste do prace policajti a bez papiru, (ja to mel opacne, chytli me vecer... brko sem mel rano kdyz sem prisel z nocni) jemu namerili 4,5... u psychologa ale rikal ze nehuli a je vysmatej, dali mu to bez kecu.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 08-09-2017 v 11:55 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Registrován: Oct 2016
Příspěvků: 1298  

Příspěvek č. 154

Já přišel o řidičák hodně podobně. Brčko předešlý večer před spaním a druhý den dopoledne mi ho vzali 😉 takže to možné je 😉

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 08-09-2017 v 15:14 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 155

když už se tu zmiňoval ten Doležal tak tu mam neco o par let novejsiho... (fungujou z reflexu linky nebo pořád nic? ze bych hodil odkaz)

Jiří X. Doležal nesmí řídit. A spolu s ním desetitisíce Čechů

cituji: Chroničtí kuřáci marihuany mohou být trvale nezpůsobilí k řízení motorového vozidla. Experiment Jiřího X. Doležala ukázal veřejnosti dosud neznámou skutečnost, že silný hulič je z hlediska zákona pod vlivem, i když třeba den nekouřil. Takže desítky tisíc pravidelných kuřáků marihuany by si měly dát řidičák za rámeček na památku a začít jezdit vlakem.
...bla bla...
THC se totiž rozpouští a ukládá v tucích. Křivka jeho odbourávání je strmá. Po zahájení konzumace (kouření) jde v minutách prudce nahoru a nejvyšších hodnot dosahuje asi deset minut po začátku konzumace. To má kuřák třeba 180 nanogramů na mililitr. Během několika minut jde opět křivka prudce dolů. Po několika hodinách zůstávají v krvi už jen metabolity THC, v největší koncentraci látka THCCOOH. A po pěti až dvanácti hodinách je kuřák „střízlivý“ a může řídit.

Kuřák, který si neustálým kouřením dávku pořád zvyšuje, prostě nikdy úplně nevystřízliví. Když dosáhne kritického bodu, který nejde odhadnout, tak si zakouří, podobně jako prvokonzument pocítí prudký nájezd THC v krvi, po pár hodinách to jeho organismus odbourá, ale z tukových tkání se mu bude pořád vylučovat alespoň nějaké - nazvěme ho po vzoru alkoholu zbytkovým - THC.

...............

Naměřili mu 6ng po 24 hodinách... takže to nebude tim že zrovna já bych spaloval tak strašně... pravda je že mam naopak rychlejší metabolismus než je průměr a ještě tomu napomáhám svou špatnou životosprávou.

Každopádně Carlosi, fakt nejsem jedinej (Pítr90 taky koukám) a neni to blbost, že pravidelný kuřáci sou před zákonem pod vlivem nonstop.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 08-09-2017 v 22:29 PM

Old Post 08-09-2017 v 21:59 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Registrován: Jun 2016
Příspěvků: 1366  

Příspěvek č. 156

hmm..tak to by ma fakt zaujímalo, že koľko toho budem mať v krvy ráno, keď si večer pred spaním dám cca 3 nádychy z vapíku cca. 120-150 mg sušiny, alebo 4-5 kvapiek oboleja a la Bushka. Viem, blbá otázka: Môže nastať v krvy merateľná kontaminácia aj pri používaní mastí? Dá sa aj z masti, prípadne tých kvapiek nalízať pri policajnom teste po cca 10 hodinách? Máte s tým niekto skúsenosti?

Old Post 09-09-2017 v 10:31 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 157

tak to já sem teda, pravda, zase silnější kategorie kuřáka ale před jízdou ne (neříkám nikdy, ale už to dávno nedělám a ne protože nemam papíry)

z masti asi ne, z oleje... asi záleží jakýho, pár šluků moc neni ale je tam ta pravidelnost... těžko říct

Mimochodem teď se bavíme o krvi... policajti maj jen "lízátko" to je zas něco jinýho, na jeho základě tě na krev pošlou když nalížěš.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 09-09-2017 v 10:58 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 158

Rád bych přidal mojí zkušenost ze včerejšího dne... 1Joint nekdy brzo ráno na začátku směny,,, druhej před koncem směny.,.. cca za 2h po cestě domu lízačka.. už jsem se loučil... a oni nic ale zkoušeli to pěkně. i na přítelkyni proč mi toleruje hulení atd., jenže ja byl u jejich kufru a druhej u spolujezdce u okénka, kdybych věděl jaký sračky ji mele asi bych takovej kamoš nebyl

Old Post 16-09-2017 v 13:30 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 240 

Příspěvek č. 159

citace:
Původní příspěvek od carlos


Jsi prvni o kom slysim ze mu v krvi namerili neco z predesleho dne po 12 hodinach spanku.


Bohužel není zdaleka první. Kámošce taky vzali papíry za 4 ng po 20 hodinách a to hulí fest, takže by měla odbourávat.

citace:
Původní příspěvek od Mr.X
Rád bych přidal mojí zkušenost ze včerejšího dne... 1Joint nekdy brzo ráno na začátku směny,,, druhej před koncem směny.,.. cca za 2h po cestě domu lízačka.. už jsem se loučil... a oni nic ale zkoušeli to pěkně. i na přítelkyni proč mi toleruje hulení atd., jenže ja byl u jejich kufru a druhej u spolujezdce u okénka, kdybych věděl jaký sračky ji mele asi bych takovej kamoš nebyl


Určitě si každou kontrolu PČR nahrávej formou videa na mobilní telefon. Za tohle bys jim mohl pěkně zatopit. Máš na to plné právo a pokud tě v něm omezí, mají opět problém oni - pro tyto účely je ideální mit záložní nahravací zařízení. Více klidně na foru 30kmh.cz, tam jsou jiní koumáci na tyhle situace

Old Post 17-09-2017 v 09:19 AM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 160

právěže to odbouráš snadno když hulíš jen zřídka... když hulíš, jak říkáš fest, tak je to horší. Postoval sem citaci z článku kde to bylo vysvětlený...

kdyžtak si najdi na reflexu "Jiří X Doležal nesmí hulit. A spolu s ním tisíce čechů"

nebo tak nějak. Nechodili odkazy na reflex a nevim jestli už je to ok.

BTW. taky poučný čtení (pro angličtináře)
https://www.greenrushdaily.com/how-...in-your-system/

jen jednu větu bych vypích...

How Long Does Marijuana Stay In Your System for a blood test?
Marijuana blood drug tests can detect THC in blood 1 to 2 days after a single use and 2 to 7 days for after the last use for regular users.

Takže až tejden...

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 11-10-2017 v 14:09 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6536080 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív