Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Potrebujem poradit či sú moje rastlinky také ako majú byť, prosím...dakujem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Forsythe
Nový Člen

Karma uživatele Forsythe - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2017
Příspěvků: 1  

Obecné Potrebujem poradit či sú moje rastlinky také ako majú byť, prosím...dakujem Příspěvek č. 1

Zdravím,

zhruba tri týždne do zadu som sadil 5 rôznych odrôd,semiačka niesú feminizované
bolo ich zhruba 40.... ujalo sa mi 21 rastliniek som začiatočník a nemám zrovna veľa placu pre pestovanie dal som to do troch kvetináčov, zatiaľ rastú tak ako majú ale niektoré sú vysoké ale všetky zdravé, kontrolujem to pravidelne a pestujem to na povale, zalievam a vetrám to tam ...samozrejme udržiavam vlhkosť adekvátnu, no od vás skúsených pestovateľov chcem vedieť či to rastie tak ako má a kedy to začne robustnúť alebo skôr kedy začnú stonky drevinatieť....kolko to potrebuje času ? a ako alebo kedy spozorujem či sa jedná o samicu alebo samca.

tu sú obrázky mojich rastliniek: http://imgur.com/a/u8mCw

Microsoft Lumia 640 XL

Old Post 14-07-2017 v 13:21 PM
Forsythe je offline   Profil uživatele Forsythe   Find more posts by Forsythe   Foto galerie člena Forsythe   Click here to Send Forsythe a Private Message   Add Forsythe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Registrován: Jan 2016
Příspěvků: 882  

Příspěvek č. 2

Čauko.

Tak kdy začnou "dřevnatět". Až na to bude čas, já vím, blbá odpověď. Ale stručně:

Máš je hrozně moc vytáhlý z důvodu, že máš moc vysoko světlo... Pokud to je obyč zářivka nebo lampa co málo topí a má malou wattáž (do 120w) tak jim to klidně prdni 20cm od vrcholků a začnou se větvit + začnou posilňovat stonek.

Tvrdý a dřevnatý stonek taky můžeš podpořit tím, že na ně bude neustále foukat lehký vítr (PC větráček na tyhle prcky stačí), ale můžeš tím částečně kytku vystresovat.

A teď ke kytkám. Dobrá zpráva je, že mají hezkou barvu podle fotek. Což je super. Ale to, žes to všechno dal do 3 květináčů je na hovno. Bude se ti stím špatně manipulovat, a pokud chceš na tý kytce něco málo mit, tak každá musí mít aspoň 4-5 litrů pro sebe (opravdu je to takové minimum)

Radím ti, až se udělá 3 patro, opatrně ty kytky přesaď po jednom do truhlíku (všude v zahradnictví myslím, že chtějí asi 25kč/10ks a nebo rovnou do velkých květináčů a zasaď je až po první lístky, stonek zapust co nejvíc do země. A nebo si kup rašilionvý květináčky a ty pak můžeš zasadit i stou rašilinou někam do země nebo většího květináče... Je to taky řešení, ale nedoporučoval bych, protože rašelina není zrovna dobrá co se PH týče pro naše kytky.

Jestli se jedná o samce nebo samici poznáš zkrátka až se objeví pestíky nebo "koule" - pylové váčky.. Bohužel, nevíš co je to za model, ani jestli je to víc indika/sativa (prozatím). Takže holt musíš čekat než se to objeví. Kdybys věděl model, tak se to dá aspoń odhadnout na určitý týden.

Old Post 14-07-2017 v 13:58 PM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0491250 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív