Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Stavba prvního boxu - 240x120x200 hydro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
K!NG
Stálý Člen

Karma uživatele K!NG - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2017
Příspěvků: 36  

Stavba prvního boxu - 240x120x200 hydro Příspěvek č. 1

Čau vespolek,

po několika měsících studování groweru jsem se rozhodl postavit si svůj první box a tím tak trochu naplnit svůj koníček v pěstování všeho možného.

Mám krásný prostor a mohl bych si klidne postavit box na míru ze sádroše nebo dřevotřísky, ale tak nějak sem se pro začátek rozhodl jít cestou nejmenšího odporu a zbytečně neexperimentovat. Koupím tedy box o rozměrech 240x120x200cm a rád bych tam svítil 2x 600W.

Co se týče pěstební metody tak se mi líbí hydroponie a dal bych tomu přednost před hlínou, co jsem se zde dozvěděl rychleji to roste, je to více pro hračičky což mi vůbec nevadí a je v podstatě minimální odpad.

Co nevím :
1) Jestli dělat SOG, SCROG nebo Bush style to bych si nechal poradit, protože v podstatě vůbec netuším co zvolit.

2) Bude to moje první kolo ever, takže nevím jestli jít do NFT nebo Dripu, nerad bych něco posral a nerad bych ale taky po prvním pěstu měnil způsob pěstování a dával do toho další finance, takže ideálně něco v čem budu moct jet dlouhodobě a bude to super a taky to nebude stát majlant (už tak bude box drahej jak prase). Rád bych zároveň aby nebyl úplně problém třeba na víkend být mimo kytí a ty to bezproblémů přežijou i bez neustálého kontrolování
Budu rád za ohlasy, rady a odkazy z čeho, jak a pokud možno levně zhotovit

NFT se mi líbí klasika RW kostky a naspodku netkaná textilie jako tady :
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=48641

Drip se mi líbí RW kostka v libra truhlících, akorát místo kokosových rohoží bych asi použil keramzit, aby bylo míň odpadu, něco jako tady :
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52208

VYRESENO NAKUPEM NFT 2CHANNEL MULTI DUCT 801

3) Předřadníky se mi samosebou líbí Lumateky, co sem tak nějak vyčetl mělo by to být to nejlepší co se dá koupit na trhu a tady je ale problém. Vyhlídnul sem si Lumatek Twin 600W, ale moc nechápu jak to funguje, jestli to normálně dodá 2x 600W a nebo je lepší koupit 2 předřadníky, rád bych dostal odpověď jestli tušíte. Na zahraničních fórech se něco psalo že to snad nedodá 1200W ale jenom 1000W nebo tak něco, moc sem to nepochopil jak to teda funguje.

VYRESENO NAKUPEM LUMATEK ULTIMATE PRO 600W 400V

4) Stany taky nevím, všude se píše, že je nejlepší Homebox, on ale taky ten kluk stoji přes 10 litrů a já nevím jestli si pak do budoucna neudělám něco opravdu na míru do garáže nebo jinam aby to bylo oddělené sádrošem a nebylo to do očí, proto sem zvažoval třeba něco levnějšího jako je Dark Street nebo tak něco, případně něco z bazaru, ale nevím jaké jsou s tím zkušenosti vzít box z bazaru, jestli nevzít radši nový, nechám si poradit.

VYRESENO NAKUP BOXU DARK STREET REV3 240x120x200 - NA PRODEJ ! (Novy nerozbaleny)
NAKONEC NAHRAZEN ZA HOMEBOX R240 AMBIENT

5) Ventilace, všude psané hlavně ať se vezme s regulací a chválí se Prima Klima, takže jsem vybral toto :
http://www.ventilatory-klima.cz/kat...600-950-m3-hod/

ale hned v zápětí jsem si řekl jestli radši nevzít triakovy regulator a k tomu toto :
http://www.ventilatory-klima.cz/kat...00l-950-m3-hod/

Taky nevím jestli jaký průměr vzít jestli 160 nebo 200 nebo dokonce 250 ? Potom se to řeší zřejmě redukcí pokud se nepletu, nedělá ta redukce hluk ? Bylo by možné to hnát přes okno (ventilačku) ven, ale napojení na komín nebo díru skrz zed nemám tak asi bych to nechal normálně v místnosti a koupil pacháč ? Nevím jak to řešit co nejefektivněji a zároveň nenákladně, protože ty pacháče stojí ranec (nevím jak dlouho vydrží) třeba něco takového :
http://www.hotchilli.cz/vzduchotech...2604-1100-m3-h/

Taky bych potřeboval poradit jestli vzít i nějakej na přítah a ne jenom odtah ?

VYRESENO NAKUPEM RUCK/CAN ISO-MAX 870 M3/H + PRIMAKLIMA INDUSTRY 1090M3/H + SONOFLEX A OFUKY

6) Osvětlení plánuju Osram Power Star MH na růst a Osram Nav-T HPS na květ a tady mi zase není jasné jestli mám koupit MHčko 400W a HPS 600W nebo jestli obě mají být 600W akorát MHčko má být regulováno na 400W ?
Stínítko asi koupím Waveflector XXL 2x. Musí se to stínítko nějak často měnit ? Je lepší sáhnout kvůli výdrží hned po A-Wingu Avengeru Medium protože vydrží mnohem déle a tím pádem vyjde cenově nastejno, ale výsledky budou lepší ? Taky bych poprosil poradit.

VYBOJKY HPS LUMATEK 600W/400V + MH GIB 400W GROWTH SPECTRE

8) Hnojiva jsou pro mě zatím tak trochu španělská vesnice, tady bych potřeboval poradit hlavně značku cena/výsledky co se na hydro hodí a taky jaké množství mám kupovat, jestli rovnou více litrů nebo je to vesměs cenově na stejno

VYRESENO NAKUPEM 2x STARTER PACK JUNGLE IN DA BOX

7) Na závěr si dovolím vložit můj ideální setup, který bych ale byl rád o něco cenově zkrouhnul (čím méně mě bude stát tím budu radši, ale zase ne úplně na úkor kvality, rád bych aby to vydrželo pokud možno co nejdéle). Kdyby jste mi poradili, jestli není lepší na něčem ušetřit protože to třeba nemá úplně vliv, případně že mám něco předi/poddimenzované, nebo že to mám koupit jinde, že mi něco úplně chybí atp. bude to megasuper.

Box : http://www.hotchilli.cz/stany/homeb...240x120x200-cm/
Světlo : http://www.hotchilli.cz/osvetleni/v...hqi-bt-400w-mh/
http://www.hotchilli.cz/osvetleni/o...r-4y-600w-kvet/
Stínidlo : http://www.hotchilli.cz/osvetleni/s...r-xxl--komplet/
Předřadník : http://www.hotchilli.cz/osvetleni/l...hovou-regulaci/
Ventilace : http://www.hotchilli.cz/vzduchotech...0-m3-h--200-mm/
http://www.hotchilli.cz/vzduchotech...2604-1100-m3-h/
http://www.hotchilli.cz/vzduchotechnika/sonoflex-200mm/
Měřáky PH/EC : http://www.hotchilli.cz/mereni/milw...-ph-ec-tds-tem/
Příslušenství :
-větráky na ofuk mám 2 kusy poměrně velkých větráků 0,5m průměr 3 stupně síly foukání
-nějaké to zavěšení stínidla atp to nevím co zvolit
-hnojiva si úplně nechám poradit
-samotný pěstební systém, to bych si rád postavil, protože když vidím ty ceny třeba NFT Multi Duct 801 tak to je dost dobrá pálka, takže bazar nebo něco svýho
-cokoliv dalšího už si nechám poradit a doplnit

Věta na závěr :
Dost bojuju s tím jestli koupit hned všechno top a vypláznout za to 50 litrů a nebo jestli je to do prvního growu magořina, na něčem ušetřit a postupně tunit. Soráč je to román, ale řekl bych, že mi to výrazně pomůže a konečně rozhýbe k tomu abych měl veškeré informace a mohl to dotáhnout.

Díky všem za rady, těším se na vaše názory

Naposledy upravil K!NG 13-04-2017 v 17:06 PM

Old Post 24-02-2017 v 17:49 PM
K!NG je offline   Profil uživatele K!NG   Find more posts by K!NG   Foto galerie člena K!NG   Click here to Send K!NG a Private Message   Add K!NG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Registrován: Aug 2013
Příspěvků: 162  

Příspěvek č. 2

čau, pokud pojedeš poprvé, tak asi nejzásadnější rada je začít s jednou lampou a kokosem,aby sis to osahal. je to v podstatě taky hydro médium, ale má určitou pufrační schopnost, takže odpouští případné začátečnické omyly..a vybavení na ten začátek bys sehnal tady na bazaru za "pár" tisíc...ale je to samozřejmě na tobě

Legalize It!

Old Post 25-02-2017 v 07:11 AM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1430 

Příspěvek č. 3

ahoj .. držím pěsti s pěstem .. právě dojíždím sevoje první kolo v životě... moje rada zní .. nešetři kde nemusíš.. raději si připlat... vono ti to stejně do budoucna všechno zustane pokud to nebudeš prodávat nebo vyhazovat

já si na začátek připlatil.. a stálo to zato čas ti pak přinese ovoce

Old Post 25-02-2017 v 08:41 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K!NG
Stálý Člen

Karma uživatele K!NG - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2017
Příspěvků: 36  

Příspěvek č. 4

LuckyBoy: nahod prosim odkazy z bazaru co by si mi doporucil do toho stanu, rad na to mrknu, uplne se tomu nebranim, trebas ventilaci nebo stanu pripadne i dalsich veci. Mozna dneska vezmu NFT od uzivatele turolop kdyz to klapne. Ma 2channel multi duct 801 coz mi prijde jako pecka do toho stanu. S tim kokosem myslis jako drip system v tech libra truhlicich ?

LinChi: diky za radu, nemusim setrit nikde jenom nevim jestli to fakt napoprve neni magorina za takovy prachy a taky popravde nevim kde bych si mohl dovolit setrit. Rekl bych ze stinidla, predradniky a ventilace ale zase za co zamenit oproti tomu co sem sestavil. Taky nevim jestli treba koupit i zvlhcovacku nebo nejake dalsi veci hned do startu.

All: snad se ozvou i dalsi lidi co mi poradi s tema konkretnima bodama, fakt pomuzete. Ne ze bych toho prostudoval malo ale precijenom sem se v nekterych vecech trochu ztratil

Old Post 25-02-2017 v 09:46 AM
K!NG je offline   Profil uživatele K!NG   Find more posts by K!NG   Foto galerie člena K!NG   Click here to Send K!NG a Private Message   Add K!NG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Registrován: Aug 2013
Příspěvků: 162  

Příspěvek č. 5

nejsem zastánce "stanů", dle mě vyhožený love. ten multi duct využiješ jen na nft, nic jiného a taky zbytečně drahý..klasická záplavová vana,květníky,kokos,drip,kalfas, cirkulačka..a vanu můžeš pak použít na nft bo ještě lépe ebb and flow..a zvlhčovačku určitě, pokud nepojedeš ve vlhkým sklepu, což je taky na dvě věci

Legalize It!

Old Post 25-02-2017 v 17:33 PM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K!NG
Stálý Člen

Karma uživatele K!NG - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2017
Příspěvků: 36  

Příspěvek č. 6

Tak vcera sem koupil Dark Street box a k tomu i to NFT Multi Duct 801, za ty prachy myslim super a kdyby se mi to nelibilo vzdycky to muzu prodat.

Takze bod 2) a 4) jsou prozatim vyreseny. Mohl by mi prosim nekdo odpovedet na zbyle body ?

Old Post 26-02-2017 v 10:03 AM
K!NG je offline   Profil uživatele K!NG   Find more posts by K!NG   Foto galerie člena K!NG   Click here to Send K!NG a Private Message   Add K!NG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 7

Hnojiva: 3 složky Generál hydroponics, flóra série. Jednoduchost, dobré výsledky. Nelita pH. Dobrá cena.

Old Post 26-02-2017 v 10:33 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 8

3 prehradnik. Lumatek nejlepsi volba 5let zaruka... 1prehradnik startuje 1 lampu... Jsou i prepinatelny.. Kup si na 400w+sl prepinatelnej na 600w+ sl. SL=super lumen... 10% navic..

U ventilace jak chces ty prima klima je fajn. Nejsou poruchovy.. Urcite s regulaci mam ho taky a kdyz se zapne bzuci jen po zapnuti ale nejede nonstop.. Pachac bude treba i kdyz to budes rvat ventilackou ven.. kort z takoveho mnozstvi.. Vydrzej rok.. Kdyz ho budes na rust vyndavat tak i o neco dyl.. Vadi mu vlhkost a kour .. Stinitka se menit nemusi kdyz ho po kazdem kole vylestis(nikde sem necetl ze se stinitka meni) a wing je urcite nejlepsi cena/vikon.. U a wingu urcite porid ofuky na vybojku.. Ja mam slabej klipsnak a jaks taks staci

Old Post 03-03-2017 v 15:53 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 9

Jeste dodam k ventilaci .. Cim vetsi roura.. Tim mensi hluk a lepsi stlak nebo tak neco... Ale do ventilacky jde stezi 125.. Mozna tam narves i 150... Nejlepsi sou ale ty maly okenka v kumbalech.. Tam nalepis krabici do ni diru o prumeru potrubi. A neni to tak napadny .na hluk se delaji i odhlucneny potruby casto vic fuci vzduch nez samotna vrtule..

Naposledy upravil Mr.X 03-03-2017 v 18:25 PM

Old Post 03-03-2017 v 15:57 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 10

Sory za prekliky pak to opravim nemam ted cas... Ja hnal z prvniho growu (v lete venku bezvetri..) 1x 250w z okna bez pachace.. Smrad venku kolem cele bytovky... A pri vstupu do bytovky to uplne prastilo do xichtu.. Pachac opravdu snizuje riziko odhaleni.. A mel sem opravdu kliku na dalsi kolo sem poridil homebox s pachacem atd.. Tocim vzduch v mistnosti... A jednoho dne za dverema benga ve 4 autech.. A venku i pes a ty blbci si prijeli pro souseda


U 2x 600 si nedovenu predstavit to tocit v mistnosti... Asi nepomuzou ani otevreny ventilacky nemluvne o plisnich pak na zdech

Naposledy upravil Mr.X 03-03-2017 v 18:16 PM

Old Post 03-03-2017 v 16:03 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 11

Zarovky na rust 400w mh jaky koliv na tomhle nemusis brat na "cenovou kvalitu" stejne je mezi nima rozdil 100...

Na kvet 600w HPS take nekoukat na cenu.. Vsechny sou stejny

3max4 kola zarovky skovat a koupit novy... Casem zjistis ze nahradni zarovka i kdyz vysvicena se muze na par dni hodit nez sezenes jinou... Lumatek dela i dualky.. Skusil sem ji na kvet a udelal sem pod ni cca g/w kvalitnich palic... Zbytek nebyl vazen.. Dualku na kvet pouzivam u femek u klomu z regularu urcite kvetovku...


Vse co sem napsal je z praxe.

Old Post 03-03-2017 v 18:36 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1647  

Příspěvek č. 12

No nejsou vsechny stejny , mas i dual spektrum , ja mam treba gib extreme output a je to cerveny jak blazen oproti dualce , takze rozdily tam sou. Kdybych mel volit ,tak vezmu plantastar . Proste klasika za dobry penize .

Sog ,scog, busch. To zalezi na modelu . Ale to si najdes na ce se ktera odruda hodi . Nft je efektivnejsi a jednodussi nez ebb. Ale rodily sou tam minimalni . Az budes mit zmaklou odrudu ,tak priblizne stejnych vysledku budes dosahovat i v substratu . Z hnojiv se mi na zacatek zdaji byt dobry jungle in da box . Proste tam lejes 3 slozky a v kvetu otocis pomer davek. Je to tam pekne popsany. Kup si k tomu jeste X , takze AMB X a trichodermu od jungle in da box , sou tam vselijaky potvory do hydra proti plisnim. To je zaklad kterej tam musis lit .
Pak byt tebou, tak si poridim prepetovou ochranu abys nekde neshorel, taky dobra vec. A nevim jestli v nft sou dve cerpadla , dokoupil bych jeste jedno co ti bude promichavat porad roztok v kalfasu. Nebo vzduchovaci kamen.
Prez to nft si jeste musis prehodit folii, jejich plato docela prosvita , takze shit. A kazdopadne akvarijni topitko kolem 100w .
Uz me vic nenapada, snad sem prispel nejak rozumně

Edit , mr.x je blbost kupovat 400w mh. Kdyz uz to kupuje , tak 600w , na rustu si to stahne na 400w a pri prepnuti necha tyden az dva MH pustenou na 600w a pak prehodi na kvetovku. Nekdo rika ze je to zbytecny a jinej ze ne, ale pokud uz to planuje kupovat, udelal bych to takhle . Ja ji obcas davam i na konec kvetu, zhruba posledni tyden .

Old Post 03-03-2017 v 22:03 PM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 13

Kdyz 600w zarovku stahne na 400w tak bude kurvit spektrum.. A zarok oddela vic zarovek nez kdyz bude mit dve..

Old Post 03-03-2017 v 23:35 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1647  

Příspěvek č. 14

Ja tak jedu mh 4 kolo a nic to nedela. Roste to pod tim taky dobre ,tak nevim. V shopu mi rikal ze je to lepsi takhle . I tady na G sem to nasel .
Proc myslis ze by nebylo dobry spektrum ? A proc by se mela rozbijet ?

Old Post 04-03-2017 v 10:02 AM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.X
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.X - 15% Pěstitelská

Registrován: Apr 2016
Příspěvků: 84  

Příspěvek č. 15

Nedavno sme to resili na chatu.. Tak me je to jedno at tam da 600watovku a stahujeji ale kdyz poroste na 400w. A bude mit prepinatelnej prehradnik.. Tak na co tam cpat 600w MH kdyz muze tam dat 400w MH. A kvect na 600w HPS

Old Post 04-03-2017 v 16:07 PM
Mr.X je offline   Profil uživatele Mr.X   Find more posts by Mr.X   Foto galerie člena Mr.X   Click here to Send Mr.X a Private Message   Add Mr.X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Registrován: Nov 2016
Příspěvků: 1647  

Příspěvek č. 16

Zalezi co si koupi, ja mam gib extreme output a neprijde mi to jako nejvhidnejsi spektrun kdyz ta kytka 14 dni po prepnuti nejvic roste. Kdyby koupil dualku tak je to asi jedno , ale ja jedu s MH jeste tyden a vic po prepnuti a az pak prehazuju na kvetovku . Proto sem myslel tu 600w mh aby ji pustil na 600w pri prepnuti. Byla by blbist prepinat nna 400w a pak az v jvetu davat 600. No nazru je tady dost tak snad si neco vybere ,pac me je to taky jedno zejo

Old Post 04-03-2017 v 16:17 PM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7592790 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív