Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Druhy indoor , COB-LED 242w, BIO-pest, Super-Skunk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 33

Skoro 70 lidi navstivilo dnes me vlakno a nic jo ? Zadna reakce ? Ani zadna negativni ?
No tak jesli to vazne nikoho nezajima tak ja tady nemusim za kazdou cenu zbytecne ztracet cas psanim.


Potrebuji nejake nazory, byt negativni.
Jesli to tedy vubec nekoho zajima tak tu chci videt nejake action abych nemel pocit ze tu pisu zbytecne.

Dik!

Naposledy upravil Madical-Strains 06-10-2016 v 19:16 PM

Old Post 06-10-2016 v 19:04 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Registrován: Mar 2015
Příspěvků: 313 

Příspěvek č. 34

OK tady to máš, už se to omejlalo tisíckrát ale ještě jednou JE ZAKÁZÁNO PĚSTOVAT STEJNĚ TAK 5KYTEK JAKO 2 NEBO 30. Cpát ke kytkám rajčata, okurky a já nevím co? No za mě blbost, zbytečně riskuješ problémy že zelenina chytne plíseň a přenese se na kytky atd, atd. Za mě hovadina. Pokud chceš být klidnější a pomůže ti to, tak pěstuj 4-5 kytek, nic k nim necpy (rajčata si kup za pár drobných v obchodě) a o to jim dej větší péči.

Old Post 06-10-2016 v 19:48 PM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trichome
Stálý Člen

Karma uživatele Trichome - 95% PěstitelskáKarma uživatele Trichome - 95% PěstitelskáKarma uživatele Trichome - 95% Pěstitelská

Registrován: Mar 2015
Příspěvků: 50  

Příspěvek č. 35

Ta doba, kdy bylo 5 kytek pouze přestupek je už pár let zase pryč a to že si nikde nenašel jak někdo jede rajčata v boxu je asi proto, že se prostě nevyplatí svítit na něco, co si koupíš v krámě kilo za 50 Kč a raději ho vyplní celej tou vzácnou bylinou:-) ale jestli jsi rozhodnutej to vyzkoušet, tak jsem zvědavej jak to pojede to jo :-)

sakra mě týpek předběh :-)

Old Post 06-10-2016 v 19:54 PM
Trichome je offline   Profil uživatele Trichome   Find more posts by Trichome   Foto galerie člena Trichome   Click here to Send Trichome a Private Message   Add Trichome to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 36

Ano je zakázáno pěstovať třeba jen jednu rostlinu konopí s obsahem THC nad 0,3%

Ale Trichome, to že pět a méně kytek je přestupek, více trestný čin pořád platí! počet rostlin je zkrátka jedno z měřítek podle kterýho rozlišujou jak dál.

Tady se říkalo že pět kytek můžeš mít doma... NEMŮŽEŠ, ale je rozdíl zaplatit pokutu na komisi za přestupek, než bejt souzenej a zůstat se záznamem v rejstříku.

BTW. že se nevyplatí svítit na rajčata? Se zeptej poláků jak pěstí rajčata... ohromný skleníky s hydrosystémama a nasvicujou sodíkama.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 06-10-2016 v 21:08 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 37

Jo ,dekuji moc za reakce.

Efendy-
Ja jsem nikdy netvrdil ze je dovoleno 5 kytek a mas pravdu vsude se to tady 1000x omilalo . Ja jen napsal ze do 5 kytek to neni trestni cin a to je rozdil.

Trichome-
Polaci sviti sodikem a i tak se jim to vyplati. Domnivam se ze COB-LED bude skoro o polovinu uspornejsi.
http://liberec.idnes.cz/skleniky-s-...berec-zpravy_tm

Ja to tady na Groweru jsem taky nekde cetl ze uz je trestna dokonce i jedna kytka ale byl jsem nekolika growery zde presvedcen ze do 5 ks se jedna skutecne jen o prestupek a ne ne o trestny cin.
A podle toho co jsem nasel podle data clanku tak to jejich tvrzeni naopak potvrzuje, zatimco zadnou novelizaci od roku 2014 jsem na netu neobjevil.
Krome toho jsem byl pred tydnem kvuli tomu za pravnikem ktery me take potvrdil ze 5 rostlin je prestupek a 6 ks uz trestny cin.

Zde jsou odkazy s datem clanku 2015-2016 potvrzujici ze do 5 ks se jedna stale jen o prestupek.
Ze by policie CR na svych strankach matla takhle verejnost ? To se mi vazne nezda. Nebo jen mozna neumim cist,to je taky mozne.

Pro toho kdo nechce na ty policejni stranky klikat tak zde vynatek ze 7.ho odstavce zhora....
=======================================================
podle § 30 odst. 1 písm. k) zák. č. 200/1990 Sb. o přestupcích, přičemž za malé množství se považuje rozsah do pěti rostlin. Šest a více rostlin pěstovaných s obsahem THC vyšším než 0,3% je považováno za trestný čin podle § 285 trestního zákoníku č. 40/2009 Sb
=======================================================
Tahle veta me staci abych tomu porozumel.

Jinak policie CR ma na svych strankach uvedeno ze jsou stranky co kazdy tyden aktualizovany a co je zde uvedeno tak je vzdy aktualni a platne.

http://www.policie.cz/clanek/myty-a...-o-drogach.aspx

A tento clanek byl napsan 30.4.2016, tedy zcela cerstvy clanek a ze by to magazin-legalizace.cz take nevedely nebo uvadely zamerne lidi v omyl?

http://www.magazin-legalizace.cz/cs...akona-neomlouva

A takovychto novych informaci jsem objevil hafo.

Ale jesli skutecne mate pravdu tak to prosim dolozte alespon nejakym dukazem , jinak musim verit tomu co uvadi Policie CR na svych strankach. Nic ve zlem .

Co se tyce pestu tak bych to opravdu rad zkusil smichat a jsem zvedavy uz jen proto ze to kazdy zavrhuje a nikdo tomu neveri.
Co jsem cetl na forech o pestovani zeleniny tak na jare kdyz jsou sazenicky zeleniny jeste male taky je venku stale vlhko protoze jeste tak nesviti slunicko a vetsinou prsi a je promenlive pocasi. Kdyz semenacky zeleniny povyrostou tak povyroste i S.S a vlhkost se pak snizuje.
U zeleniny se nesmi kropit-namacet listy a zadna cast rostliny krome korene a to delat nebudu. Podle me odtah a vetrak by mely bohate stacit k tomu aby nevznikala plisen,mozna se pletu.
Rostlinky hlavne ze zacatku pri vysoke vlhkosti budu prvni mesic hlidat jak cert a pokud snad skutecne nejaka plisen na rostlinkach vznikne tak rostlinu ihned separuji. Pokud se plisen nebo cokoliv jineho nekontrolovane rozsiri tak zlikviduji cely grow , vydesinfikuji box a zacnu znovu, zadny problem.

Jinak u nas Bio-zelenina stoji daleko vic nez uvadite.
Dnes jsem byl zrovna nakupovat a 1kg bio-rajcat -119 kc, Bio-jahody byly dnes za 1kg- 149 kc a muzu pokracovat.

Ale me jde hlavne o tu zkousku jak se to spolu bude nebo nebude kamaradit.

Naposledy upravil Madical-Strains 07-10-2016 v 00:19 AM

Old Post 06-10-2016 v 21:16 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 38

No oni kazdej pripad nakonec posuzujou zvlast a je spousta dalsich okolnosti... takhle je to zjednoduseny, ale zhruba to tak je.

Na to slovo BIO bych moc nedal... ja uz videl jak u nas zemedelci strikali jablone buhvijakou srackou a napodzim to prodavaly jako bio... cena nahore samo, tak neprodal a co nezplesnivelo slo do mostu. Prodelal ale je vytlemenej, kdyz mu na to chodi dotace... takhle dneska funguje zemedelstvi... hnus.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 06-10-2016 v 21:25 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 39

crazyben-
Presne tak ! Na to slovo BIO se opravdu nelze spolehat proto je lepsi si to pestovat sam a vis co jis.
Proto to delam ten pokus a v pripade ze to vyjde sezenu na leto panel alespon 300w a stan 150x150 a pojedu to normalne dohromady,pokud to ted ukociruji,pokud ne,nic se nedeje,budu o neco chytrejsi.

Ano mas pravdu,soudci to posuzuji pripad od pripadu ale vzdy musi jen podle platneho zakona, nastesti jsou zde pravnici a pokud maji o co se oprit v zakone tak rozbijou obzalobu napadrt a to s lehkosti ,obzvlast v dnesni dobe.
Policie si pry uvedomuje (nebo se snad obava-ted si nevzpomenu jak to presne formuloval )ze legalicaze samo-pestu pro nemocne je skoro na spadnuti obzvlaste ted kdyz jiz potreti v lekarnach prodej leciveho konopi opetovne zkolaboval. Denne je s policii v kontaktu .
Udajne se to uz ani politikum nelibi co se tyce te nedostupnosti leciveho konopi v lekarnach.
Tak mi to bylo receno primo pravnikem co se zabyva trestnim pravem pred nekolika dny . Je to dobry znamy meho bratra takze to mam z prvni ruky.

Uz je na case aby to konecne zlegalizovaly ! Vcera bylo pozde.

Naposledy upravil Madical-Strains 07-10-2016 v 00:27 AM

Old Post 06-10-2016 v 21:42 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Registrován: May 2015
Příspěvků: 899  

Příspěvek č. 40

Ona ta PČR se to z pěstování snaží vždy překlopit do šíření toxikománie a pokud budeš pěstit u někoho jiného, tak se bránit nařčení že ten jiný od tebe dostal vzorek na ochutnání je dost obtížné. A šíření toxikomanie není limitováno žádným počtem rostlin, to je trestný čin vždy.
A legalizace samopěstu pro nemocné bohužel na spadnutí není. Ano, ve světě je dokonce legalizováno i rekreační užívání konopí a jeho samopěstování, ale v ČR se zatím na lepší časy neblýská. Spíš se dojde k nějakému typicky švejkovskému řešení, že PČR bude dělat že to nevidí a stíhat to bude, jen když se jí to bude hodit s ohledem na podezřelého.

Old Post 07-10-2016 v 07:33 AM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od Mard
Spíš se dojde k nějakému typicky švejkovskému řešení, že PČR bude dělat že to nevidí a stíhat to bude, jen když se jí to bude hodit s ohledem na podezřelého.


Tak ono to už tak nějak zhruba je... na udání musí, jinak trávu moc neřeší když nemusí. Ale nějakej aktivní blb se občas najde všude no... pokud to máš u sebe doma, tak jakejkoliv právník nařčení z toxikomanie rozseká (mam to pro sebe nikdo jinej o tom neví, tečka), u cizího težko říct, ale dokud nebude usušeno, tak si myslim že to je napadnutelný s ohledem na to, že dokud neuschlo nebylo co šířit.

Tenhle paragraf o sireni toxikomanie je hlavne pro dealery.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 07-10-2016 v 08:28 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spachal
Stálý Člen

Karma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% Pěstitelská

Registrován: Oct 2014
Příspěvků: 453 

Příspěvek č. 42

Kratce receno, jakekoliv pestovani konopi s vyssim pestovanim je VZDY vo hubu. Pokud clovek neni uplne blby a nenazrany, je opravdu minimalni sance, ze z toho ten prusvih bude.

Takze to klidne rozjed, vykasli se na jinou zeleninu v boxu (jen problemy a je odzkousene, ze to jde bez problemu, v tomhle smeru nemusis badat), vykasli se na silne aromaticke strainy (skunky ap.), porid si kvalitni pachovy filtr (a i tak to bude citit, obcas ten box otevrit musis) a pokud chces pro majitelku neco pozitivniho udelat, zamer se na kytky s vyssim obsahem CBD a udejel ji obcas alespon nejakou mast, to oceni kazdy :]

Bacha na vlhkost, pokud je to mala mistnost, pocitej i s odvhcovackou, jinak to velmi rychle zplesnivi.

Old Post 07-10-2016 v 09:12 AM
spachal je offline   Profil uživatele spachal   Find more posts by spachal   Foto galerie člena spachal   Click here to Send spachal a Private Message   Add spachal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trichome
Stálý Člen

Karma uživatele Trichome - 95% PěstitelskáKarma uživatele Trichome - 95% PěstitelskáKarma uživatele Trichome - 95% Pěstitelská

Registrován: Mar 2015
Příspěvků: 50  

Příspěvek č. 43

No měl jsem za to že to teď berou dle obsahu účiných látek v celkovým množství, ale nijak to nestuduju a neřešim...takže i dle tohoto a toho že to máš na léčbu bych opravdu vybíral CBD modely...a Polákům se to třeba v těch kvantech vyplatí, ale tobě na tak malým prostoru, těch pár rajčátek co ti po sklizni vydrží pár dní, nevim nevim, je to samozřejmě na tobě...jak jsem řikal, rád budu sledovat :-)

Old Post 07-10-2016 v 13:53 PM
Trichome je offline   Profil uživatele Trichome   Find more posts by Trichome   Foto galerie člena Trichome   Click here to Send Trichome a Private Message   Add Trichome to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 44

Skupina Skunku je udajne nejlepsi na bolest, telo udajne vydrzi az tyden bez chronicke bolesti, zatimco CBD 1:1 jen 2-3 dny. Samozrejme ze na Zabijeni rakovinnych bunek THC-CBD-1:1 take brzy prijde na radu. Planuji ho pristi grow.

S tou zeleninou jste me tedy fakt znejistely, zajdu jeste do botanicke zahrady a jeste se poradim.
Prijde mi ze kdyz bych mel v boxu 5 kyti tak nevyuziju dokonale cely prostor boxu, nebo vyuziju kdyz budu aplikovat FIM a Super cropping tak bude vegetativni faze trvat nejmene 2 mesice, cely grow pak okolo 4 mesicu.

Take jsem uvazoval o SROG ale praktictejsi je k nim mit neomezeny pristup hlavne pokud se neco deje ,nedovedu si predstavit manipulaci.
Ze je tak ta technika velice oblibena ??? Chapu vyssi vynos...

Old Post 07-10-2016 v 17:48 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 45

Tak jsem vcera konecne vyklidil prostor a dnes dopoledne vymaloval.
Zrovna jsem premyslel jak ten box a veci nenapadne prevezt od toho znameho kdyz v tu chvili me zazvonil mobil a volal me prave on.
Pry z te hliny co je v kvetinacich zacaly vyletat nejaci mali cerni motylci ,pry mu jich po byte potetovalo nejmene 10 a po kvetinacich si spacirovaly dve bile mini-housenky. (tipuju to na smutnice)
Tak pry vsechny kvetinace s hlinou prolil octovou vodou a kdyz to nepomohlo tak jeste PRO JISTOTU savem s vodou, pomer vzdy od oka.
Pry uz se tam nic nehybe.

Je to ale divny ze v substratu vubec neco ziveho bylo protoze jsem to palil v troube 10 min presne dle navdu zde, no evidentne truba neni reseni,zbytecne moc smaradu a zbytecny den prace.

Takze to muzu rovnou asi koupit novou hlinu s perlitem.
Pokud by nebylo rozhozene PH tak stejne tam mohlo uviznout nejake to savo. Nema cenu to asi prolevat cistou vodou s upravenym PH,ze ne?

Old Post 09-10-2016 v 12:46 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pankytka
Stálý Člen

Karma uživatele pankytka - 80% Pěstitelská

Registrován: Aug 2015
Příspěvků: 164 

Příspěvek č. 46

Ajajajaj a to koho napadlo tam nalit ocet a pak ještě savo? Co takhle kyselinou sirovou? Ta by mela zabrat urcite Vzdyt to ty kytky muze nenavratne poskodit, byla to hloupost kamarade! Vzdyt na tyto věci existuji i bio pripravky, predatori, který se o to postarají, zlute lepici desky apod. Za další, hlinu je nejlepší vymenit za novou, ne ji pect v troube, kolik na tom usetris? Jasne, ze po tom "peceni" v ty hline nic nezustalo, ale ono to jaksi lita i normalne venku, pak se to dostane do bytu (jestli uz to tam není v jinych květináčích s normalnima kytkama), pak si to zaleze kam potřebuje a tam se to mnozi. Prolit to cistou vodou ma urco vetsi smysl, nez to nechat jen tak. Ale tezko rict, co se tam ted deje, jestli neodejdou koreny atd. To je proste spatne takhle.

Old Post 09-10-2016 v 13:10 PM
pankytka je offline   Profil uživatele pankytka   Find more posts by pankytka   Foto galerie člena pankytka   Click here to Send pankytka a Private Message   Add pankytka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od pankytka
Ajajajaj a to koho napadlo tam nalit ocet a pak ještě savo? Co takhle kyselinou sirovou? Ta by mela zabrat urcite Vzdyt to ty kytky muze nenavratne poskodit, byla to hloupost kamarade! Vzdyt na tyto věci existuji i bio pripravky, predatori, který se o to postarají, zlute lepici desky apod. Za další, hlinu je nejlepší vymenit za novou, ne ji pect v troube, kolik na tom usetris? Jasne, ze po tom "peceni" v ty hline nic nezustalo, ale ono to jaksi lita i normalne venku, pak se to dostane do bytu (jestli uz to tam není v jinych květináčích s normalnima kytkama), pak si to zaleze kam potřebuje a tam se to mnozi. Prolit to cistou vodou ma urco vetsi smysl, nez to nechat jen tak. Ale tezko rict, co se tam ted deje, jestli neodejdou koreny atd. To je proste spatne takhle.


To napadlo znameho u ktereho mam box a veci na pest.
Budu to od nej prevazet tak uz nebude zadny riziko ze by neco zase pokazil.
Bio pripravky mam ale na smutnice to nevim, larvy jsou u korinku v hline,mam jen bio ochranu na kytku.
Prave ze po tom peceni 10 min tam zustaly ty smutnice a v byte se mu to vyklubalo.

Nastesti jeste nemam nic zasazeno a v kvetinacich byl jen substrat bez rostlinek.
Koupim novy substrat.

Old Post 10-10-2016 v 07:26 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 48





V patek jsem koupil novy Plagron Lights mix Atami wormhumus a jeste perlit. Smichano 1:1
Zadna sterilizace v mikrovlne ani v troube, poprve stejne nepomohla, pripadne napadeni skudci budu resit az aktualne.

Kliceni mezi dvema taliri.
48 h odstata voda ,PH snizeno z 8.2 na 5.8.
Takhle vypadaji seminka po 48h kliceni.
To v prostredku vypada ze zrejme nevyklici vubec (pro jistotu jsem dal klicit o jedno navic) ,seminko v pravo dole vypada ze by snad mohlo do rana vyklicit.
(ted rano jsem na ne koukal a skutecne uz puklo a objevil se obrys klicku. Prostredni semeno je stale stejne ani nenabobtnalo a je nejmensi ,uz asi nevyklici)

Mam pripravene Jiffy , ale nevim jesli mam uz ty s dlouhym klickem do nich uz ted zasadit a to posledni seminko nechat jeste poradne vyklicit nebo jesli mam pockat a zasadit vsechny najednou.
Docela se obavam aby ty jiz dostatecne vyklicene nechytly v tom taliri s uterkou plisen kdyz tam zustanou jeste o den dva dele.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-10-2016 v 08:28 AM

Old Post 16-10-2016 v 07:58 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0698970 seconds with 32 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív