Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak nejlépe kouřit z Bongu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Registrován: Oct 2010
Příspěvků: 358  

Příspěvek č. 33

Já je kouřim už pár let. Já i hodně kamarádů - nadrtit, přidt tabák, nacpat kotel kterej je pro jednoho. Ale na začátku, když sem bonga kouřil jen občas, tak sem si ho daval jak vy píšete "s někým na několikrát" a po každym natáhnutí 5 minut kašlal. Nebo sám tak na 5x.
Časem si ale moje plíce zvykli a už ztoho nekašlu skoro vůbec a dávám si tam toho mnohem víc než na začátku. Tak takhle nějak to bude i u ostatních bych řekl
Ten tabák tam dávám proto, protože sem kuřák a mám rád i tabák a taky proto, že ne vždy je dost materiálu. Nicméně když je dost, tak se čistému kotli nebráním, je to celkem lahoda. Pocit něco jako ze skla.
Mimochodem mam kamarada kterej prez bong klidně dává jenom tabák - přijde mu to už lepší než si dát cígo.

K odstate studene vodě - už sem tam měl všechny možný tekutiny - jasně odstátá voda bude lepší, ale na chuti to já osobně nepoznám ať je z potůčku nebo z kohoutku. Občas tam musim dát třeba matonku a pak je ztoho cítit ten co2 jako kdyz se nadechnete z prave otevrene mineralky.

K varici vode: Na jednu stranu mi přijde zajímavá myšlenka vdechovat horkou páru, což je příjemný i samo o sobě. (Parní sauna...)
Vyvařená voda z listů obsahuje i nějaké prospěšné látky (jen těch aktivních je v konopí kolem 1000) a zrovna Chlorofyl je zdravý prospěšný:

"Chlorofyl je složen z vodíku, uhlíku, kyslíku, dusíku a hořčíku, ale pokud ho konzumujeme v zelených potravinách, přináší tělu také mnoho vitaminů a stopových prvků (B1, B2, C, K, kyselina listová, niacin, měď, vápník, sodík, draslík, zinek, mangan, selen). Také podporuje tvorbu hemoglobinu.
Více zde: http://www.vicnezzdravi.cz/chlorofyl-info/"

Nadruhou stranu se musim zastat Skaffa:
Když se vaří masti a dělají různé extrakty z konopí, chlorofilu se zbavujeme. Chlorofyl je Pigment (barvivo) které je vrozpustné ve vodě a tuto vodu obarví (s dalšími pigmenty). :

"Čištění extraktu od chlorofylu
Do 2,5 litru benzínového extraktu jsem přidala 13 g aktivního uhlí a po půlhodině s občasným promícháním jsem jej přefiltrovala. Odstranila jsem tak barvivo chlorofyl (cca 30%), které je přítomné jen v léčebně bezvýznamné koncentraci, ale podléhá tepelné degradaci a znečišťuje výtažek."
Zdroj: http://www.bushka.cz/archiv/konosprej.html#5

Všimněte si poznámky, že je v léčebně nevýznamné kombinaci. Pro významný příjem chlorofylu se musí jíst zelené části rostlin. Super zdroj jsou řasy. (Prodávají se v tabletách - wiki)
Tolik k tomu, že, vdechnutí páry z konoplného výluhu během bongu podle mě nějak moc ozdravný nebude..
Přijde mi to podobný, jako když si lidé vaří konopný čaj. Jasně je tam spousta látek a ten čaj bude nejspíš zdravý prospěšný (Něco jako kopřivový čaj), ale není tam rozpuštěno THC a nejspíš ani jiný aktivní látky takže to neposkytuje pro tělo "stav" ani léčivé THC (Jak se mnozí domnívají)

Dál, z mojí zkušenosti vím, že když čistím bong horkou vodou, většinou se nevyčistí uplně na 100% dokonale ani po době a díky té horké vodě to smrdí "smradem z bonga" !

Sami výrobci bongů vědí, že zkušení uživatelé si rádi vychutnají prochlazený kouř který je příjemnější a méně škrábe. Proto do bongů často přidávají Výstupky za které se zachytí kostky ledu (a ochlazují procházející kouř). Také jsou bonga s anglicky tzv "precooler" což by se dalo přeložit jako "Před Chladič" což je kotel v minibongu a z tohoto minibongu (nádobka) to probublává teprve do velkého bongu. Jmenuje se to chladič, protože se má kouř ochladit, ne heater aby se ohříval.

Nakonec jen že se nechci s nikym hádat a přijde mi to zajímavá myšlenka. S čistou horkou vodou to někdy vyzkoušim i když tomu moc nevěřim - až si koupim novej čistej Bong (Kupuju skleněnej glassic asi za 250 Kč)

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 23-03-2015 v 07:25 AM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Registrován: Apr 2015
Příspěvků: 452  

Příspěvek č. 34

sorry ze se vmesuju do diskuze ale musim plne souhlasit se Skaffem, davat tam horkou vodu vyvarenou z listi je picovina, ta voda si z toho listi opravdu veme jenom sracky typu chlorofyl, jelikoz THC se uvolnuje pouze za tepla jenom v alkoholu nebo tuku (ne ve vode)... ta zelena voda nema zadnej vliv, mozna to chutna jenom trochu hnusnejsi nez s cistou a navic cim vyssi teplotu ma vzduch ktery vdechujeme tak tim vic nas podrazdi... to ze si teplou vodou umyvas ruce je vec uplne jina, nijak to s tim nesouvisi a nema to u huleni zadnej vliv (spis negativni)

Old Post 03-06-2015 v 11:00 AM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2013
Příspěvků: 436  

Příspěvek č. 35

souhlasit můžeš s kým chceš a do bongu si také dávej co chceš, to je tvá věc, ale trochu tě vyvedu z omylu...
... Obvykle všichni svůj bong plnili studenou vodou, že? Studená voda ochladí kouř, ale to je vše...horká je účinější !
" Podle doktora medicíny a přírodních věd, Lestera Grinspoona, který je emeritním profesorem na harvardské medicíně (Harvard University Medical School) a také autorem knih Marihuana – Zakázaná medicína (která vyšla i u nás v nakladatelství CAD PRESS) a Marihuana: Reconsidered (která u nás nevyšla), je horká voda lepší ! Nakonec je to logické, cukr se vám také dříve rozpustí v horkém čaji, než ve studené citronádě " to je fráze ze studie
Doktor na to šel vědecky a určitě znáš z fyziky že molekuly páry se teplem roztahují a pohybují rychleji, tím pádem se váží rychleji na organismus.
Nemusíš být profesorem na Harvardu, stačí používat mozek :-)

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 03-06-2015 v 14:39 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 249  

Příspěvek č. 36

ten_hodnej: však on taky neluhuje ty listy kvůli thc a ani to nikde netvrdí ale kvůli subjektivnímu prožitku při kouření a to je snad každýho věc jak to provozuje. Horkej vzduch tě dráždí možná u skla ale u bongu se stihne ochladit dostatečne i v teplé vodě, pak už tě dráždí jiný sajrajty co obsahuje ten kouř. To, že teplá voda líp čistí ten kouř a ten pak tolik nedráždí je prostě fakt, si to zkus a uvidíš. Boužel pro mě, mi pak ten teplej kouř moc nechutná, prostě je to takový divný. Takže mám chuťově raději studenej, třeba i s ledem i za cenu, že to víc dráždí plíce než přes teplou vodu. Pokud má někdo dvouhladinovej bong, tak do první nádoby dát teplou a do druhé studenou je dobrý kompromis. U mě to jde přes vodu jen jednou takže dávám studenou.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 03-06-2015 v 15:14 PM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Registrován: Oct 2010
Příspěvků: 358  

Příspěvek č. 37

Martin666: Já ty knihy nečetl a nevim z čeho Grinspoon usoudil že je ta teplá lepší. Ale když je to o tom že se ta molekula páry rychleji naváže na organismus, tak včem mi to pomůže že se mi rychleji naváže pára z čisté vody ?
Když si dávám bong tak mi de přece hlavně o navázání THC, který je v kouři a ne v páře. Když se tam dá horká voda, tak se ten kouř smísí s párou a to by mělo znamenat že se mi rychleji/lip navaze i to THC nebo jak?

Jediná logická věc která mi natom příde ja ta, že vdechování páry je mi příjemné (třeba v té parní sauně) a tak by to mohlo byt i prijemne v kombinaci s kourem. Nebo si to tak myslel i ty a ta výhoda je podle Grinspoona v "příjemnějším pocitu při vdechování" ?

Jinak souhlasim celkem s hellfirem že by se v te horke mohlo rozpustit vic skodlivin z koure a mohlo by to bejt trochu zdravi prospesnejsi. Vim ale ze kdyz čistim bong a naleju do něj tu horkou vodu tak to zněho tak divně smrdí ikdyž už byl předtím xkrát vypláchnutej takže to skusim až s novim nebo dokonale vymytym bongem

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 03-06-2015 v 17:45 PM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2013
Příspěvků: 436  

Příspěvek č. 38

Zahradníci vy zlobíte, kdyby to nebylo lepší s teplou vodou, přece bych neplýtval slovy.
Ani už nevím jaké to je se studenou, tak jestli mi to můj Bongo-Bongo promine dám mu dnes vyjímečně studený nálev, ale jestli nastydne, složíte se mi na léčbu.
Zítra podám reportáž psanou nikoliv na oprátce, ale o chladu vs: teplu

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 03-06-2015 v 20:54 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2013
Příspěvků: 436  

Příspěvek č. 39

Tak ani omylem studenou...s horkou vodou je stav tak / těžko měřit že / o 50 % intenzivnější než brrr chladná..
Jak jsem tu již psal i o Mangu, které obsahuje Myrcen i to zvedá intenzitu konopí do zcela jiných výšin.
Bong - horká voda - Myrcen = výstřel do těch nejvyšších sfér.

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 04-06-2015 v 10:23 AM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Registrován: Apr 2015
Příspěvků: 452  

Příspěvek č. 40

zkousel jsem to a je to blbost, akorat to vic drazdi do krku a do plic, navic proc ohrivat kuli bongu vodu? si radsi nahreju volcano a dostanu se mnohem vejs nez po kouri z horky smradlavy trubky po snezeni manga..jdu si dat volcano jelikoz tohle nema smysl dal resit, treba vam dojde ze ten bong je stejne sracka s jakoukoliv vodou

Old Post 06-06-2015 v 16:19 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2013
Příspěvků: 436  

Příspěvek č. 41

no vidíš pro tebe je bong sračka, tak proč to řešíš

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 06-06-2015 v 21:07 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Registrován: Dec 2012
Příspěvků: 146  

Příspěvek č. 42

Jenom by mě zajímalo..Flushuješ alespoň ty kytky ze kterech bereš to listí na ten vývar? Protože jestli ne tak ti přeju dobrou chuť

Old Post 14-08-2015 v 19:28 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bohém
Stálý Člen

Karma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% Pěstitelská

Registrován: Mar 2014
Příspěvků: 513  

Příspěvek č. 43

Určitě je dobré experimentovat, jedině tak se dá něco objevit.. a také věřím že například inhalace par z vyvařených listí - ten "jantarovej extraxt" může být určitě prospěšný při řadě nemocí, a určitě si tělo z něj bere látky, které jsou třeba nápomocny při boji s nemocí nebo vlivu na tělo, o tom žádná.. ALE pokud se bavíme čistě o záměru " být zkouřenej " tak by mě zajímalo na jakém principu může tak markantně zesílit stav touto metodou o 50% ? Nezdá se mi že by páry z třeba 80 C vývaru sebou brali THC , když např. vaporizér odpařuje kolem 190 C. Pokud to opravdu tak funguje tak v čem je ten fígl co to zvedne o polovinu víc? Horká pára co třeba dovolí dát si víc, nebo více z kouře přijat THC? Nebo samotné listí ve vývaru? Jiné psychoaktivní látky ?

Když bych si dal teoreticky venek co trochu zkuřuje ale jinak to je skoro nehulitelný, a vyvařil listí dal vývar do bonga a vyhulil, tak v souladu toho budu o více mimo?

Jinak nic proti bádání ani to nemyslím nijak útočně ale otázky se musí klást, jedině rozumná diskuse je přínosem, a pokud s tím máš zkušenosti rád se poučím. Ne zesměšnování nebo urážky jako od jiných Směle pokračuj dál...

1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP

Old Post 15-08-2015 v 10:28 AM
Bohém je offline   Profil uživatele Bohém   Find more posts by Bohém   Foto galerie člena Bohém   Click here to Send Bohém a Private Message   Add Bohém to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrantaOkurka
Stálý Člen

Karma uživatele FrantaOkurka - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2015
Příspěvků: 31  

Příspěvek č. 44

Já nevim jak tobě ale mě se v plicích mnohem líp drží studenej vzduch než horká vodní pára. Vyvařenim konopí ve vodě taky nic nezměníš protože THC se do ní neuvolní a i kdyby se uvolnilo tak se spolu s vodní párou nevypařuje (chuť páry to taky nijak moc nepovznese podle mě)...
Tím že použiješ horkou vodu asi těžko zvýšíš THC a ani na plicích se to nebude usazovat lépe (kdyby ano tak klasické hulení z bongu nemá vůbec smysl)

Old Post 16-08-2015 v 14:40 PM
FrantaOkurka je offline   Profil uživatele FrantaOkurka   Find more posts by FrantaOkurka   Foto galerie člena FrantaOkurka   Click here to Send FrantaOkurka a Private Message   Add FrantaOkurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Registrován: Jan 2013
Příspěvků: 436  

Příspěvek č. 45


Bohéme dík,
Oni ti pochybovači zřejmě neznají molekulární zákony, za což je nehaním, ale pokud by to vzali už jen logicky, tak teplem se materiály roztahují a molekuly zrychlují a to platí samoz. i pro lidský organismus.
Nápad s teplou vodou v bongu je už letitý a já ho jen oprášil a vylepšil tím, že se dá jako náplň místo jen samotné vody použít ještě teplý výluh ze samotného Konopí.
Takže se tím v páře spojí přefiltrovaný kouř i látky odpařené z rozpuštěných listů, které teplem zrychlí i zintenzivní účinek.
Jako příklad bych uvedl babské rady, jelikož už jsem dosti letitý, tak si moc dobře vzpomínám jak mě jako dítě mučili při kašli nad kýblem s horkou vodou kde byl např. vývar z heřmánku a moc dobře si pamatuji, jak to naprosto efektně fungovalo a kašel byl za pár dnů pryč...ze studené vody bych tak leda ještě víc nastydl a heřmánek by stejně vůbec nefungoval, protože z chladu není teplá pára na rozpouštění látek z bylin.
Takže pokud se vrátím na začátek, jestli znáte ze školy molekulární zákony, tak jste v pohodě a pro ty co chodili za školu, než napíšete nějakou pitomost, zeptejte se alespoň strýčka Googla.
I jako příklad bych uvedl konopný čaj, ve studené vodě je k ničemu.

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 16-08-2015 v 14:58 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jablko
Stálý Člen

Karma uživatele Jablko - 62% PěstitelskáKarma uživatele Jablko - 62% Pěstitelská

Registrován: Apr 2008
Příspěvků: 205  

Příspěvek č. 46

Zdravim ve spolek
Tak mi to nedalo a po přečtení zdejšího vlákna sem musel jakožto momentálně opět vášnivý kuřák bonga vyzkoušet Martinovo doporučení. V podstatě sem do teď slyšel o teply vodě v bongu asi jen jednou tušim v nějakym dokumentu na youtube kde vysvětlovaly že teplá voda daleko líp absorbuje škodliviny z kouře než voda studená, ale o prohloubení stavu tam nebyla ani zmínka ale už je to opravdu dlouho asi bych ten dokument ani nevyhrabal.. Ale to je jedno vzal sem tedy bong a napustil ho dejme tomu vařicí vodou (Martině nezlob se na mě hulil sem už taky pres ruzný kapaliny ale při představě že ta horká voda je ještě vývar z listů asi bych to hodil) ,naplnil kotel a začal nasávat musim přiznat že sem se po delší době opět hezky zadusil párkrát ukrknul a odpliv, joo sice sem možná byl pak drobet víc ale težko říct jestli za to moh ten kašel a rdusot nebo teplá voda každopádně už to zkoušet nehodlam todle je moje zkušenost . Pěstu zdar

____________________________________________________________________________

Old Post 17-08-2015 v 19:25 PM
Jablko je offline   Profil uživatele Jablko   Find more posts by Jablko   Foto galerie člena Jablko   Click here to Send Jablko a Private Message   Add Jablko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
orome9
Stálý Člen

Karma uživatele orome9 - 58% Pěstitelská

Registrován: Mar 2014
Příspěvků: 35  

Příspěvek č. 47

no nezní to moc logicky, ale to neznamená že to nemuže fungovat. prece voda v bongu má dým chladit a studený dým udržíme v plícich na delší dobu, t.j. víc látek se vstrebe do krve.. voda v bonku dejme tomu čistí ten kour, takže i chuť muže byť lepší... ale žeby dodala kouri nejaké látky z toho vývaru z listu, ....
ale jako debata tu je a ješte ani jeden z nás to nevyskoušel (krome autora treadu) a napsal - čoveče máš pravdu nebo čoveče nic to neudelalo navíc....
peace

Old Post 18-08-2015 v 07:55 AM
orome9 je offline   Profil uživatele orome9   Find more posts by orome9   Foto galerie člena orome9   Click here to Send orome9 a Private Message   Add orome9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2011
Příspěvků: 561  

Příspěvek č. 48

Zdravím
Já žasnu....To že teplá voda v bongu ten kouř zkvalitňuje,aspoň co se zdraví týče je stará známá věc.
Mě udivuje kolik je tu lidí co o tom neví nebo to dokonce zpochybňují!!
Neříkám,že to musí každýmu chutnat nebo vyhovovat,ale je to prostě tak.Kouř prohnanej přes teplou vodu je pro naše plíce snesitelnější než přes tu studenou...
Vůbec nejlepší je když máte takový to bongo s dvěma baňkama.V té první voda teplá v té druhé studená.
S tím výluhem nevím,ale s tou vodou je to na beton.
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 18-08-2015 v 08:28 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-02-2019 - Jak nejlíp vyčistit BONGO??? - 100 odpovědí
25-05-2004 - Jak nejlépe čistit dýmku? - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8137160 seconds with 33 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív