Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » elektronický brk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 265  

Příspěvek č. 17

Vcera jsem to take zkusil a funguje to celkem dobre. Chut pryskyrice je docela vyrazna.
Napln jsem obohatil o pryskyrici vyrobenou pres plyn do zapalovace a naslednym zahrati pro lepsi rozpusteni v liquidu. Pres plyn je to velice rychle, bez chlorofylu a nadrceneho materialu, myslim ze je to lepsi nez rozpoustet primo v liquidu i kdyz to vyjde trochu draz.
Ted jen jeste otestovat spotrebu materialu a zivotnost atomizeru. Spotreba by mela byt nizsi nez ze zapaleneho speka, protoze v e-cigaru toho moc neshori, skoro vse by se melo vyparit. Nejspis bude ale bohuzel i nizsi zivotnost atomizeru, protoze v pryskyrici zustaly asi i nejake latky ktere se neodparuji zrovna nejlip. Jedine pryskyrici jeste nejak chemicky cistit, coz se mi ale nechce a ani nevim jak.

micro LED box 15/25W #1

Old Post 18-02-2012 v 14:38 PM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
usersony
Stálý Člen

Karma uživatele usersony - 12% Pěstitelská

Registrován: May 2004
Příspěvků: 93  

Příspěvek č. 18

Jsem rád, že to nevrtá v hlavě jenom mě :-)

Tady na G jsem našel návod na výrobu náplně
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
http://www.manahuna.cz/manahuna/esh.../162-Attapulgit
http://laboratore.elisabeth.cz/prod...ml?p=2116&f=444

něco o náplních jsem se dočetl zde jak to ředí kuřáci a kde sehnat Propylenglykol a Glycerín
http://e-cigaretafans.eu/forum/view...php?f=104&t=605
http://www.fichema.cz/glycerin-995-...arma-p-446.html
http://www.fichema.cz/propylenglyko...cas-p-1010.html

a něco k míchání Propylenglykolu a Glycerínu
http://e-cigaretafans.eu/forum/viewtopic.php?f=5&t=1723

snad to někomu pomůže :-)

Naposledy upravil usersony 13-06-2012 v 14:18 PM

Old Post 13-06-2012 v 13:11 PM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 265  

Příspěvek č. 19

Pres pegasovy kapky je to zbytecne slozity, pres plyn je to hned hotovy. Je ale pravda, ze pegasovy kapky budou o trochu levnejsi na vyrobu a trochu silnejsi.

Jinak doporucuju pouzivat pouze propylenglykol, jelikoz glycerin nerozpousti THC a pridanim do propylenglykolu zbytecne redite koncentraci THC, ktera je uz tak celkem nizka. Ale takovou smes nemam odzkousenou, mozna by to kuli vyssi teplote varu bylo i lepsi.

Jinak s vlastnim liquidem z propylenglykolu z lekarny a honey bee extractu mam velmi dobre zkusenosti. Ale neni to nahrada za obycejnyho speka, tady vas nepriotravi ten kour a ten efekt mi obcas chybi. Jen elektronika se kourit neda, je to jen doplnek k normalnimu koureni.

micro LED box 15/25W #1

Old Post 13-06-2012 v 19:15 PM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Registrován: Dec 2007
Příspěvků: 296  

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od zmetek
... Jen elektronika se kourit neda, je to jen doplnek k normalnimu koureni.

Počkej, počkej, nedá. Pokud je řeč o e-kouření namísto normálního kouření, tedy tabákovýho, tak dá. Jsem živým důkazem, vyměnil jsem po téměř dvaceti letech kouření (20cca/den) za ecigaretu a již třetí měsíc jsem bez cigára.
A pokud jde o hulení, myslím že by se dal lehce doma i s využitím zbytků vyrobit funkční e-liquid s řáckým a funkčním obsahem kanabiloidů.
Již nějakej pátek nad tím bádám a výsledky jsou málo uspokojivé, problém je totiž v čistotě. není problém udělat e-sračku, je problém že se to hrozně napaluje na spirálu a výsledná chuť je mírně řečeno odpudivá.

Já to jebu...


Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Naposledy upravil John.Mall 03-07-2013 v 12:50 PM

Old Post 22-06-2012 v 21:49 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ni7R0
Stálý Člen

Karma uživatele Ni7R0 - 87% PěstitelskáKarma uživatele Ni7R0 - 87% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 60  

Příspěvek č. 21

Já mám dobrou zkušenost s výrobou hulitelné náplně jednoduchou extrakcí petroletherem* (zde je vhodný nízkovroucí - ideálně 40-65 °C). Postup přibližně takový:

Nadrcený materiál (já použil cca 10 g a přibližně 150 ml petroletheru) necháme vylouhovat v rozpuštědle za míchání, případně nějakou dobu necháme refluxovat. Po vylouhování je možné ještě odstranit chlorofyl a další svinstva pomocí vhodného adsorbentu - hlinky, aktivního uhlí apod, ale já jsem tak neučinil a výsledný produkt moc zasviněný nebyl. Následně přefiltrujeme přes hrubší filtrační papír nebo podtlakem přes fritu a oddestilujeme rozpouštědlo - pro petrolether s t.v. 40-65 °C stačí vodní lázeň, a zbytek po destilaci z baňky rozpustíme v malém množstvím rozpouštědla a přeneseme do nádobky s širokým hrdlem. Tu opět umístíme do lázně a necháme odpařovat rozpouštědlo (zde by byla ideální rotační vakuová odparka, ale tu asi moc lidí doma nemá) - na vodní lázni není kam spěchat, vyextrahovaná pryskyřice (obsahující i vosky a další látky) roztaje a pomalu se z ní odpařuje petrolether. Po nějaké době (nejlépe po ustání vývoje bublin) už stačí extrakt nechat vychladnout a malé množství rozpustit buď v propylenglykolu/glycerolu nebo v komerčním liquidu - množství je nutné vyzkoušet, extrakt se ale rozpouští poměrně neochotně, pomůže zde buď ultrazvuková čistička a/nebo horká voda. Po rozpuštění je dobré nechat liquid chvíli odstát (vosky a další svinstva si sednou ke dnu) a poté odebrat vrchní část bez smetí.
Pro samotnou konzumaci jsem pak s úspěchem použil tento atomizér: http://www.vasecigareta.cz/produkt-...cartomizer.html Účinky mi přišly poněkud více sedativní oproti konzumaci tradiční formou a stav se také dostavil o něco později, ale chuť příjemná a hlavně žádný smrad na kilometry daleko

* Petrolether je vhodným kompromisem mezi čistotou drahého hexanu a cenou lékárenského benzínu (ten může obsahovat dle ČL až 0,5 % benzenu, petrolether maximálně do desetiny procenta, a vaří výše). Jelikož se jedná vesměs o izomery hexanu, není se třeba bát obsahu netěkavých a karcinogenních sajrajtů.

Old Post 01-07-2012 v 15:14 PM
Ni7R0 je offline   Profil uživatele Ni7R0   Find more posts by Ni7R0   Foto galerie člena Ni7R0   Click here to Send Ni7R0 a Private Message   Add Ni7R0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 265  

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od John.Mall

Počkej, počkej, nedá. Pokud je řeč o e-kouření namýsto normálního kouření, tedy tabákovýho, tak dá. Jsem živým důkazem, vyměnil jsem po téměř dvaceti letech kouření (20cca/den) za ecigaretu a již třetí měsíc jsem bez cigára.
A pokud jde o hulení, myslím že by se dal lehce doma i s využitím zbytků vyrobit funkční e-liquid s řáckým a funkčním obsahem kanabiloidů.
Již nějakej pátek nad tím bádám a výsledky jsou málo uspokojivé, problém je totiž v čistotě. není problém udělat e-sračku, je problém že se to hrozně napaluje na spirálu a výsledná chuť je mírně řečeno odpudivá.


Nemam na mysli tabak, ale konopi, mozna je to muj subjektivni pocit, ale pres elektroniku mi to neda ten spravny pocit zhulenosti, kdyz mam chut a hulil bych sam, dam si elektroniku, kdyz je nas vic co by hulili, ubali se vetsinou spek, driv jsem motal speky i sam pro sebe, to jsem elektonikou odboural a dostavam do sebe zas o neco min tech vsech sracek. Hodne dobre se tim obnovuje zhulenost, tj. kdyz si zahulim normalniho speka a po nejake dobe zacne high ustupovat, staci par tahu z elektroniky a jste tam zpatky...

S cistotou problem nemam, mam atomizer ego-t a nejak vyrazne se na spiralu necistoty nechytaji a to neprovadim zadny dodatecny cisteni honey bee extractu ani liquidu.

V glycerolu se mi extract nepovedlo rozpustit, pokud ma nekdo jine zkusenosti, dost by me to zajimalo...

micro LED box 15/25W #1

Old Post 09-07-2012 v 02:22 AM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galejda
Stálý Člen

Karma uživatele galejda - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 36 

Příspěvek č. 23

ahoj zajmalo by mne jestli je pro výrobu prvoproduktu před rozpuštěnim v PG požitelná tato metoda.Týpek rozpustí thc do acetonu a následně nechá odpařit příjde mi to rychlý a snadný ale netušim jestli tam nezůstávaj i nežádoucí látky http://www.youtube.com/watch?v=kPDH...ture=plpp_video

Old Post 06-08-2012 v 13:59 PM
galejda je offline   Profil uživatele galejda   Find more posts by galejda   Foto galerie člena galejda   Click here to Send galejda a Private Message   Add galejda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cali
Nový Člen

Karma uživatele Cali - 92% Pěstitelská

Registrován: Nov 2006
Příspěvků: 7  

Příspěvek č. 24

K výrobě hash oleje používám čistý isopropyl - vyjde levně a funguje spolehlivě.
http://www.inchema.cz/produkty/chem...ol-ipa-5-l.html

Old Post 09-10-2012 v 21:12 PM
Cali je offline   Profil uživatele Cali   Find more posts by Cali   Foto galerie člena Cali   Click here to Send Cali a Private Message   Add Cali to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cali! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cali
Nový Člen

Karma uživatele Cali - 92% Pěstitelská

Registrován: Nov 2006
Příspěvků: 7  

Příspěvek č. 25

Nicméně toho čistého acetonu bych se taky nebál - prakticky se vše odpaří - pokud je rozpouštědlo dost čisté .

Old Post 09-10-2012 v 21:13 PM
Cali je offline   Profil uživatele Cali   Find more posts by Cali   Foto galerie člena Cali   Click here to Send Cali a Private Message   Add Cali to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cali! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 26


Tak kolegové , uz nastala doba kdy uz vapik delaj jako elektronickou cigaretu , je na suchej matroš tak i na Feixovy slzy pripadne Pegasovy kapky , dostalo se mi to do ruky , protoze si to koupila známá a chtela to spustit , tak sem to spustil predal a jelikoz to dost nakladalo tak se toho znama chtela zbavit , tak se to dostal k narozkam co sem ted měl

No a musim rict ze jsem spokojen , fota mam , ted je jdu zpracovat a do rana tady s nejakym komentem budou , stay tuned



jo jedna fotecka a odkaz

http://www.nadines.cz/nadines-cz/es...VAPORIZER-SKY-5

Naposledy upravil Hlava 02-07-2013 v 22:33 PM

Old Post 02-07-2013 v 00:05 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Registrován: Feb 2013
Příspěvků: 416 

Příspěvek č. 27

tak co hlavo uz mas nejake poznatky?
uz jsem ho videl ale neznam nikoho kdoby ho mel nebo zkousel.
uvazuju taky o nem ale jestli to nejsou vyhozene prachy?



Old Post 02-07-2013 v 13:36 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od yabasta
tak co hlavo uz mas nejake poznatky?
uz jsem ho videl ale neznam nikoho kdoby ho mel nebo zkousel.
uvazuju taky o nem ale jestli to nejsou vyhozene prachy?


No nejsou , prvni zkusenosti mi rikaj ze dobra koupe , vcera sem to nabil hulil asi hodinu a neco , nez dosla baterka , ted sem to dobil a jeste to dava , narval sem tam zhruba gram huleni , no ted z toho znovu taham a v pohode jeste nejaky fota doplnim...soon.....jo zkousimm suchou napln , pak zkusim jeste koncentrat FS nebo PK ...

Naposledy upravil Hlava 02-07-2013 v 22:33 PM

Old Post 02-07-2013 v 14:58 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Registrován: Sep 2010
Příspěvků: 381  

Příspěvek č. 29

Mě by zase zajímalo zda to je jako vapík a nic nesmrdí nebo je to cejtit?

jak začal můj prvni INdoor

spokojenost s http://www.growshopnj.cz/

Old Post 02-07-2013 v 20:15 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 30



citace:
Původní příspěvek od caseage
Mě by zase zajímalo zda to je jako vapík a nic nesmrdí nebo je to cejtit?



No to moc neposoudim ale jelikoz z toho nic "nesmrdí" a jen od úst ti jde trochu pára , stejne jako kdyz hulim Aromed , tak se domnnívam ze to moc cejtit neni .

Tak nejaka fota

Prvni fotka , to je rozebrana na 4 dily jen na suchej material zprava baterie , kotel , kryt kotle a naustek . V tom kotli je videt topny telisko a spirala (atomizer?) kolem ktereho se nacpe suchej materiál , ja tam narval kolem gramu , neco malo sem dal i do krytu kotle a pak sem to k sobe sešrouboval .


Druhá fotka , tam je navic ta věc na liqid , tedy na tekutiny , ten naustek nahoře se odšroubuje a našroubuje se nalejvátko , vedle vpravo , je to kvuli tomu aby se pri nalejváni tekutiny nezacpalo nasáváni z kotle .

Naposledy upravil Hlava 02-07-2013 v 22:53 PM

Old Post 02-07-2013 v 22:41 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 31



Dalsi foto , tak tady je dobre videt do kotle a na vicko kotle , v kotli je videt spirála s topnym drátem , kolem toho se nacpe materiál , jak sem psal dal sem tam kolem gramu mozná vic ? Příste to zvažím









A dalsi foto a tady jak je vidno už nabito , tak jak to je vedle sebe se to do sebe našroubuje a z jedné strany se nasadí náustek a z druhé baterie a je to , dle návodu je potřeba poprvé podrzet tlačitko dvacet sekund a pak začit tahat a přitom celou dobu držet tlačitko zmačknuté, pekne se to nažhaví a může se tahat .

Old Post 02-07-2013 v 22:54 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 32



Tak prvni fotka , jaak je to rozložené .









Druha fotka , jak to vypada v celku , až bude naplněno FS tak nafotim jak to šlo a jak to vypadá , tak fota jsou , ted už to testuju první den a zatím spokojenost , uvidíme co dalsi dny , zatím čau Hlava

Naposledy upravil Hlava 02-07-2013 v 23:22 PM

Old Post 02-07-2013 v 23:05 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5688090 seconds with 35 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív