Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Srooga: Moooc pěkní receptíí, slint.
Listy ze sklizně sem 10x převařil a zmrazil. Už se těšim až z toho něco ukuchtim, tvé recepty sou inspirující.
Dobrá kombinace je: Palačinky plněné pudinkem, kuchtil sem to ze samců před měsícem a byl to frmol.
Všem žroutům zdar, nechci zkončit na plicnim.
Vzhledem k tomu, že THC je rozpustné pouze v tucích a alkoholu není možný že by po pár minutách pobytu ve vroucí vodě razantně klesla účinost. Jediný THC o ktrý přijdeš, je to co se "oklepe, nebo spadne" v podobě krystlků. Věř mi, neni to skoro nic v porovnání s množstvím obsaženým uvnitř listů/stonků/palic...tak se neboj a vymej z toho ten S.A.Y.R.A.Y.T.
srnec: přesně jak píše Srooga, spařením o moc nepřicházíš. já vařil poslední mlíko 3 dny (cca 8-10h čistého času ve varu). byly to hodně starý listy a přesto po několika deci fungovaly jak měly. což by po tom šíleném vaření (z listů už byla jenom zelená kejda), kdyby se THC odplavovalo vodou, určitě nestalo.
2 Srnec: Jestli ti je líto těch krystalků co opadaj, tak doporučuju napřed tohle tvoje úžasně krystalický listí usušit, nacapat do skufferu, do mrazáku, vyklepat co jde a pak teprve propařit vodou. Dělám to taky takhle...
Snažim se ze sklizně vytěžit maximum, co je z kytky je k něčemu užitečný. Během růstu každej tejden škubu horší listy, ty co stíněj a tak. To je první druh listí.
Když jdu sklízet, tak všechny listy větší, co jsou na řapíku taky oškubu. Kompletně z celý kytky.
Pak kytku rozřežu na cca 0,5m větve s palicema. To kůli transportu v krosně a tak.
Tlustý kmínky nechávám na poli. Letos sem ostřihal i kořeny, ale ještě musim zjistit, na co se hoděj. Nevíte někdo?
Doma to všechno vyklopim a provádí se klasická manikůra - tj. ostříhání všech lístků z palic. Velkejch, malejch - krystalickejch, nekrystalickejch. To je matroš na skuff (nebojaksetopíše), ze kterýho po vyklepání dál vařim máslo/mlíko.
A nakonec mi zbydou takový ty nedomrlí paličky. Ty taky dávám stranou a dělám z nich třeba mast, nebo nakládám do alkoholu.
Stonky z paliček se taky daj využít třeba do toho chlastu, ale většinou už mam doma po slizni tolik matroše že se jima nezabejvám.
Zdravím všechny Al-koholíky!
Byl podzim. Byla sklizeň. Realtivně úspěšná...
Zbyla spoooousta malejch paliček i velkejch paliček Co s nima?
Mastičku ještě mam, tak proč si něco nevylouhovat?
UPOZORĚNÍ: TENHLE RECEPT NENI RECEPT A NENI VYZKOUŠENEJ (je to takovej report, jak na to a jak to dopadne uvidíme na jaře)
1 • suroviny:
- libovolný destilát nad 50% (zde vidíte 1,5l 52% ořechovice) dá se použít 99% špiritus, ale ten je drahej a pak se to musí ředit a to já neci dělat
- libovolné množství té proklaté mariuhuány (pokud možno,hodně, a pokud možno, tak paličky )
- koření (skořice, kardamon, vanilkový lusk) množství přiměřeného záleží na vašich kulinářských schopnostech a úchylkách
- hruška na okrasu neee, pustí nějakej cukr a nacucne alkohol ve kterým je vylouhováno co, milé děti? Ano Mařenko, správně! Je to THC
- a nakonec vhodná nádoba, která se dá dobře zadeklit a kterou to všechno jde nastrkat dovnitř
2 • sítko, ganja a hrnec před spařením
3 • CHLOROFILNÍ PRACHOFILNÍ SAYRAYT Bohouš zase bude mít kecy, že nic nespařuje a že mu to nevadí...ale tady vydíte ten humus, kterej by vám tohle všechno snažení ve flašce pěkně zhnusil
4 • sítko, ganja a hrnec po spaření
5 • všechno to nacpete do nádoby...
6 • ...zalejete alkohoulem...
7 •... zašpuntujete...
8 • ...a půl roku do toho můžete koukat jak husa do flašky
Možná to ještě zakopu na pole a až pudu sadit nový kytky (jaro už je za dveřma ) tak to vykopu a za stáleho míchání vyleju do hajzlu I to se může stát...ne, nene!
Vypiju i H.N.U.S. !
Takže držte palce, vážení spolukriminálníci a já dám vědět, jestli to stojí za to....NAZDAROVYA!
2 srooga : hele nějaký zkušenosti s receptama na chlastík už mam no... jako mlíko je proti tomuhle špiritusu fakt zábava pro kojence.. tohle je strašný!!! až to budesh koštovat, tak doporučuju opatrně zkusit dáfkovat lžící a ne hned rozlejvat panáky.... se mi to vymstiloooo
THX to all! Nejsem tedkons zrowna připojenej, takže se tu moc nepohybuju...uvidíme, co z toho vyleze ...
Zatim sme to "ochutnávali, kůli chuti...pár kapek. Jestli třeba nemam vyndat skořici, protože chlastík krásně zezlátnul!!! A chuť po měsíci?
Je to opravdu likérek.....
Jinak do konopný kuchařinky sem taky mrknul, ale já tejdle knížce moc nefandim. Je asi dost stará, nabo autor používá nějakou techniku...protože všude dává spustu G ganji. Třeba recept s kandovanejma palicema bych asi umřel! Nicméně, až přijde čas, tak budu opatrnej a vyndám lžíci místo panáka
Parejem vela halucinacii
Inak myslim ze by bolo lepsie aby bola ta ganjicka lepsie rozlozena v tom chlastiku a nie dole nalisovana pod hruskou . No neva dufam ze to poriadne zaslape.
Amen.
Takže...na silvestra proběhla decentní ochutnávka...a?
Po dvou měsících "uležení" v pokojový teplotě sme si cvakli malýho panáčka...vzhledem k ostatním drogám v krvi a stavu se to posuzuje dost těžko, ale vzorovje byl jeden ex-hulič, kterej si cvaknul taky a byl náramně spokojenej. Do 10ti minut to najede, pak hodinová špička a zas to krásně vyšumí. Je to bomba, vřele doporučuju. A ta chuť...!!!...to se ani nedá popsat