Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Před hospou v Růžovce jsem potkal kámoše a zfufajzoval se s nima jak tydyt. Paxme chlastali wínko a blbli po celý Jaroměři. Když šli wostatní dom,taxem s Tomem wylez na jeden krám a sundali jsme neonovky.Dalo nám to přes tlamu(2500V,ale slabey proud) a letěli jsme k zemi. Jeden neon šel do howen.Paxem urwal 2 lampy ze sloupků(3m) po wylezení na plot,když to svítilo w noci.Ale nejhustější prasopal bylo jednu lampu za kilo střelit v baru LUCKYPLANET a to kilo tam prochlastat.Nedavno se vobjevili benga a byl provar jak swině.Sem musel bejt fag WYPLESKLEY YAK HOWADO!!!!!!! Na kanále mám thread pro ty,který provedli podobnou věc.Jmenuje se to "DĚLÁTE PO WEJPALU BORDEL?" Je to supermega PRASOPAL.
To de,já jsem po totální pumelici wejral na tu ruskou debilitu,co tenkrát dávali na Nově.Nepobral jsem ani píču a prey jsem furt kecal wo FOTBALE!!!!!Taxem se zas sbalil a šel hulit za kámošema do starýho trafa za městem.
popiči zážitok bol, keď som bol zhulený na skúške z filozofie . Bol som brutálne spotený a dal som si Visinky, oči som mal ako porcelánová misa. Bola to teda kurva tréma ale ja som obstál. :-)
MNo ja nejake specialne zazitky nemam ,ale jeden kamarat mi rozpraval ze ked si raz zahulil ,tak sa zacal strasne bat a siel sa schovat do lesa na strom ..ked uz si myslel ze ho to prechadza tak zliezol zo stromu a zrazu sa namotal ze je 2sv.vojna a on je partizan ...tak zacal utekat pred fasistickym gestapom asi 3km ..az potom si uvedomil ze to bola len haluz.. ..alebo tiez bol raz u kamarata ,a sused toho jeho kamarata ma stare bmw ...a tak si sedeli pred domom na lavicke a sused sa vracal na aute z prace a on zrazu odskocil do krikov a zacal sa plazit popod cinske ruze .. ked sa uz jeho kamarati prestali rehotat na tom co vlastne vystraja tak sa ho na to opytali a on im len povedal "tichoooo,ja nechcem ist do basy" ..nakoniec sa ukazalo ze si myslel ze na tom bmw prisiel komisar Derick ...
jo hulení a bubdy ... to jsem byla ještě mlaaďounká a hulila jen chvíli ..
kámoši bubnovali vzadu tunelu já byla na začátku, napůl ven, zavřený oči, lítala jsem vesmírem, krásný barvy, stála jsem na malý planetě, byla velká jen tak pod moje nohy, a na ní letěla, modro, jednoduchý, prolítala jsem mezi planetama. každá jinou barvu. jasnou, jen jednu. nádhera.
pak se proberu, když přestali, a jak jsme tak šli prahou a já to jednomu vyprávěla, jen mě vedl za ruku já zavřený voči a byla jsem tam zas .. prostě jsem mu jen popisovala, co vidim ))