Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 97 98 99 100 101 »
Autor
Téma 
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1569

Před hospou v Růžovce jsem potkal kámoše a zfufajzoval se s nima jak tydyt. Paxme chlastali wínko a blbli po celý Jaroměři. Když šli wostatní dom,taxem s Tomem wylez na jeden krám a sundali jsme neonovky.Dalo nám to přes tlamu(2500V,ale slabey proud) a letěli jsme k zemi. Jeden neon šel do howen.Paxem urwal 2 lampy ze sloupků(3m) po wylezení na plot,když to svítilo w noci.Ale nejhustější prasopal bylo jednu lampu za kilo střelit v baru LUCKYPLANET a to kilo tam prochlastat.Nedavno se vobjevili benga a byl provar jak swině.Sem musel bejt fag WYPLESKLEY YAK HOWADO!!!!!!! Na kanále mám thread pro ty,který provedli podobnou věc.Jmenuje se to "DĚLÁTE PO WEJPALU BORDEL?" Je to supermega PRASOPAL.

Naposledy upravil Raketopes 10-12-2005 v 23:41 PM

Old Post 28-10-2005 v 21:34 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1570

To de,já jsem po totální pumelici wejral na tu ruskou debilitu,co tenkrát dávali na Nově.Nepobral jsem ani píču a prey jsem furt kecal wo FOTBALE!!!!!Taxem se zas sbalil a šel hulit za kámošema do starýho trafa za městem.

Old Post 28-10-2005 v 21:58 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1571

s kamosem sme byli v sadu- prej jeleni, ja jen lezel =))

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 28-10-2005 v 22:02 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1572

OT to raketopes: ty jo hustej zážitek něco ukrást....asi se taky zhulim a něco vykradu....omg

Old Post 03-11-2005 v 14:38 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1573

zkuste si tak sedět v autě a celou cestu čumit do zpětnýho zrcátkafakt prda

Old Post 03-11-2005 v 20:13 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majko6.66
Nový Člen

Karma uživatele majko6.66 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1574

popiči zážitok bol, keď som bol zhulený na skúške z filozofie . Bol som brutálne spotený a dal som si Visinky, oči som mal ako porcelánová misa. Bola to teda kurva tréma ale ja som obstál. :-)

I used to come ... but where?

Old Post 04-11-2005 v 21:22 PM
majko6.66 je offline   Profil uživatele majko6.66   Find more posts by majko6.66   Foto galerie člena majko6.66   Click here to Send majko6.66 a Private Message   Add majko6.66 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Minimalizator
Nový Člen

Karma uživatele Minimalizator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1575

MNo ja nejake specialne zazitky nemam ,ale jeden kamarat mi rozpraval ze ked si raz zahulil ,tak sa zacal strasne bat a siel sa schovat do lesa na strom ..ked uz si myslel ze ho to prechadza tak zliezol zo stromu a zrazu sa namotal ze je 2sv.vojna a on je partizan ...tak zacal utekat pred fasistickym gestapom asi 3km ..az potom si uvedomil ze to bola len haluz.. ..alebo tiez bol raz u kamarata ,a sused toho jeho kamarata ma stare bmw ...a tak si sedeli pred domom na lavicke a sused sa vracal na aute z prace a on zrazu odskocil do krikov a zacal sa plazit popod cinske ruze .. ked sa uz jeho kamarati prestali rehotat na tom co vlastne vystraja tak sa ho na to opytali a on im len povedal "tichoooo,ja nechcem ist do basy" ..nakoniec sa ukazalo ze si myslel ze na tom bmw prisiel komisar Derick ...

Matrix is everywhere...

Old Post 06-11-2005 v 15:44 PM
Minimalizator je offline   Profil uživatele Minimalizator   Find more posts by Minimalizator   Foto galerie člena Minimalizator   Click here to Send Minimalizator a Private Message   Add Minimalizator to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Minimalizator! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1576

Minimalizator> tak ta druhá story je nášup...) znám něco podobnýho...:P:P

Old Post 06-11-2005 v 16:31 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icy
Nový Člen

Karma uživatele Icy - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1577

citace:
Původní příspěvek od wendy
zkuste si tak sedět v autě a celou cestu čumit do zpětnýho zrcátkafakt prda

A kdo řídil?

Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...

Old Post 14-11-2005 v 19:10 PM
Icy je offline   Profil uživatele Icy   Find more posts by Icy   Foto galerie člena Icy   Click here to Send Icy a Private Message   Add Icy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Příspěvek č. 1578

Icy: maminka přeci....já bych za volant zhulená nesedla

Old Post 14-11-2005 v 20:26 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 1579

jo hulení a bubdy ... to jsem byla ještě mlaaďounká a hulila jen chvíli ..
kámoši bubnovali vzadu tunelu já byla na začátku, napůl ven, zavřený oči, lítala jsem vesmírem, krásný barvy, stála jsem na malý planetě, byla velká jen tak pod moje nohy, a na ní letěla, modro, jednoduchý, prolítala jsem mezi planetama. každá jinou barvu. jasnou, jen jednu. nádhera.
pak se proberu, když přestali, a jak jsme tak šli prahou a já to jednomu vyprávěla, jen mě vedl za ruku já zavřený voči a byla jsem tam zas .. prostě jsem mu jen popisovala, co vidim ))

nejlepší zážitek, zřejmě

Old Post 17-11-2005 v 21:50 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 1580

...krásný...

Old Post 18-11-2005 v 17:44 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majko6.66
Nový Člen

Karma uživatele majko6.66 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1581

Sancha: pekný výlet galaxiou

I used to come ... but where?

Old Post 19-11-2005 v 15:19 PM
majko6.66 je offline   Profil uživatele majko6.66   Find more posts by majko6.66   Foto galerie člena majko6.66   Click here to Send majko6.66 a Private Message   Add majko6.66 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1582

tak můj nejbrutálnější zážitek po huleni byl asi když sem došel domu a vyžral jsem celou ledničku.fakt něco

Old Post 19-11-2005 v 16:37 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Příspěvek č. 1583

liborq: tak takový zážitky sem mívala tak 5x tejdně...takže už to moc brutálně nevidim

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 19-11-2005 v 17:13 PM
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1584

clown:na základce??? no nesedí mi tam nějak ti čtvrťáci...si na gymplu???

Old Post 21-11-2005 v 15:20 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 97 98 99 100 101 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás