Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 95 96 97 98 99 »
Autor
Téma 
kryzsot
Nový Člen

Karma uživatele kryzsot - 9% Pěstitelská

Zdraví brutal - prvni holotrop Příspěvek č. 1537

to sme takle jednou hulili vodnika pred skolou (vsem vrele doporucuju....)
skrcil sem se dal si brutalniho práska, narovnal se a vylit z tela asi tri metry nad sebe, podival sem se dolu a videl sem jak lezim na zemi. Tak sem honem zase vlit do sebe a na zemi sem se normalne probral

Old Post 04-09-2005 v 19:15 PM
kryzsot je offline   Profil uživatele kryzsot   Find more posts by kryzsot   Foto galerie člena kryzsot   Click here to Send kryzsot a Private Message   Add kryzsot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 1538

OT: oton: něco pdobného se mi stalo v nemocnici, ve čtyři ráno změřit tlak, odebrat krev a že se mám jít vachcát do zkuvavky... dojdu na hajzl, to už sem začínal zelenat, vyndám ho, začnu chcát a už cítím jak se všechno vzdaluje a........ okamžitě na zemi, zkumavka zkončila v koutě a já se pomalu probírám se strašným hučením v hlavě... těsně než došly sestřičky sem ho schoval
následek: boule jac cip, naražené klíční kosti o hajzlmísu a story do sbírky

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 12-09-2005 v 19:54 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manox
Nový Člen

Karma uživatele Manox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1539

raz som na Hip hop party ziedol mrthe hribov potom som zhulil scunk from Holandia. Tvare sa roztocili ja bezal k vychodu ale nedobehol som ostal som lezat pred dverami rozbite okuliare a zaciatok bad tripu no proste hruza

Old Post 12-09-2005 v 22:05 PM
Manox je offline   Profil uživatele Manox   Find more posts by Manox   Foto galerie člena Manox   Click here to Send Manox a Private Message   Add Manox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabis_Eater
Nový Člen

Karma uživatele Cannabis_Eater - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1540

Největší šupec..kamarád nemá řidičák,a jednou si tak vyjel matčiným autem na projížďku...samozřejmě se po cestě zastavil po hulení a dalšího kamaráda,jezdili po našem krásném městě,vždy se někde s autem zastavili a zahulili...bylo asi půl desáé večer,a kamarád vyhodil svého spolubojovníka u nějaké hospody a jel domů...jede asi deset minut,nejvíc v prdeli,když v tom-v zrcátku vidí policajty..tak zpomalil a zatočil do boční,úplně zapadlé uličky a...policajti za ním..tak zatočil zas a..pronásledování pokračovalo tak jezdil asi deset minut,když v tom zablikal majáček a...zastavte si pane řidiči..ppřišel fízl a: Doklady prosím..kámoš nejvíc v prdeli,nemohl ani mluvit,říká že si je zapoměl doma..a policajt:Tak aspoň jméno..on nadiktoval (bylo mu 17,tak nadiktoval rodné číslo aby to vypadalo na 18)..policajt zavolal vysílačkou a kámoš slyší:To jméno tu mám,ale řidičák nemá..tak zas policajt přišel a..jaké třídy vlastníte řidičák?A kámoš: Žádné...tak ho sbalili,odvezli na stanici,auto odtáhli.Tam se ho ptali na telefonní číslo matky,asi třikrát ho spletl,až nakonec musel vzít fízl mobil a najít si to číslo sám..kámoš nejvíc v píči seděl,vysmátej,a policajt: Já vás upozorňuju že jste spáchal trestný čin,na tom není nic k smíchu tak se kamarád snžil stáhnout své křečovitě roztažené tváře,nakonec to zvládl..sepsali protokol,musela pro něho přijet máti...nakonec mu jen odložili řidičák o dva roky,ale zažít to co zažil on na rovinu,asi bych se posral..

Old Post 13-09-2005 v 07:13 AM
Cannabis_Eater je offline   Profil uživatele Cannabis_Eater   Find more posts by Cannabis_Eater   Foto galerie člena Cannabis_Eater   Click here to Send Cannabis_Eater a Private Message   Add Cannabis_Eater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1541

pred par dny sem si malem nakapal do oci misto kapek sekundovy lepidlo

Old Post 13-09-2005 v 19:07 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1542

hehe. vcera jsem poprvy zkousel svuj letosni model, podcenil jsem mnozstvi a to, ze jsem pred tim stravil 12 hodin v praci. sel jsem ven s nasim sekuritakem, dali jsme ho, ja sel na bud a on do prace. vse v pohode, JENZE pak jsem si zkusil dat na "stojaka" tri startky. konec...... ekstremne blbe, prestaval jsem videt, slyset, tekl ze me studeny pot proudem.... ani nevim co to, za posledni ctyri roky se mi to stalo podruhy, ale byl to shock. coz znamena jedine.........

letos to bude hustý!

_no one lives forever_

!

Po pár letech zpět.

Old Post 13-09-2005 v 19:45 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teufel
Nový Člen

Karma uživatele Teufel - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1543

hello..no ja sem typek ze sk...a mal sem taky z [2]kamosema v jednom dni paru haldy =>[z 5g hydra]<= )..no takze..
Sme se jedneho vecere dohodli ze rano pôjdeme sadit dohodli sme sa presne na ktory bus pôjdeme a o kolkej[8:25].Tak a ja som na ten bus zaspal .Jak vzdy a o [10:15]mi zvoni zvoncek a ja v pici ze "cooosi ja som zaspal do p...".Hm tak a potom sme sli az o 12:00 vlakom uuuplne na druhu stranu kde sme chceli ist pôvodne...Tak a teraz sme vystupily o 50 min hm a pozerame sa dookola a nikde nic len jedna mala ciganska dedina a same polia az niekde v dialke sme videli les hmm ..Tak sme pomali sly za tym lesom potom sme presli tak 200m a natrafily sme na smetisko tak sme si tam sadli na take betonove panely a pak to prislo vytiahol sem pytel hydra) tak a zmotaly sme 2jointy a tak tam sedime a kamos zacne vytahovat jedlo hm tak som si vytiahol aj ja a tak sme jedli a zrazu prebene mys popri mojej nohe a ja do p... tu behaju mysi? kamos ze"mam halusky"ale potom sme zistily ze tam naozaj behaju mysi no a potom kamos dojedol tak si este vybral z vaku servitky a vak hodil na kamene a jak tak sedime zrazu ze co to je daco syci hmm co to kurva je? a malinovku vo vaku prepichla nejaka keramika..no a ptom sme sa vybrali dalej jak sme tak isly 13km no boli sme uz pri lese a tak sem zmotal dalsie..dali sme ich ajeli sme do kopca hore do lesa a predierame sa cez kriky a zrazu vlk stoji oproti kamosovi a pozera na nho my dvaja pozerame uplne vyhuleny jak cip ze co?A vlk sa zrazu rozbehne oproti mne ja uplne posraty neviem co mam spravit ale na stastie 2m predomnou zabocil do lesa a utiekol a my este stale v prdeli z toho co sa to stalo a potom sme sa zacali z toho ujebavat ..Potom sme nasli fleka a dodelali sme mission.A pak sme zas zakurili a sly sme spet na zastavku z kade sme prisly. Pred nami bola este dlha cesta tak jak sme tak presly 500m tak ja vycerpany hovorim sadnime si na chvylku.A oni ze v poho.no a tak zase nejak sem zmotal no jak sme dohulili tak som bol plny energie a hovorim podme dalej a oni ze hej podme..no ale presli sme 200m a kamos hovori ze zmotajme este a ja ze v poho.[uz zas vycerpany]no a tak...potom sme zase pokracovali v ceste a teraz pre zmenu druhy kamos ze dajme zas pauzu..no a ja uz dojebany uplne nohy vychodene jak cip ze no jo zase zmotame a oni jo a ze potom uz pojdeme a nebudeme sa zastavovat a tak sme zase...no a sly sme dalej konecne sme dorazily na zastavku a dozvedeli sme sa ze vlak ide o pol hodku tak sme zase)Potom som povedal ze musime este niekde opiect spekacky lebo nechcem ich niest domov a my magori sme si zalozily ohen pod zastavkou pri kolajniciach a tak si opekame vyhuleny jak hovada papame a zrazu pocujeme hukot a ja ze co to do prdele je ? a kamo. hovori ze syrena poziarnickeho auta my sme hned zacali hasit ohen vodu sme uz nemalitak sme po tom zacali dupat pozbierali sme sa a rychle zdrhacky do kriakov co boli asi 500m po asvaltke bezime bezime a suply sme sa do tych kriakov a pozerale a poziarnici si pekne prejdu len po ceste a idu dalej a my sme spustily pracky) ze co to bolo za haldu..eh...
no a potom prisiel vlak a vo vlaku uz boli len dojazdy a to bol den nasho sadenií..."masaker den" a zaroven muj najbrutalnejsi den...

Old Post 16-09-2005 v 01:51 AM
Teufel je offline   Profil uživatele Teufel   Find more posts by Teufel   Foto galerie člena Teufel   Click here to Send Teufel a Private Message   Add Teufel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sabo
Nový Člen

Karma uživatele sabo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1544

takze----uz dlho to tu vsetko citam....a posledne dni som sa rohodol ze sem napisem, ale nevedel som co.....ale ten dnesok musim napisat......no zobral som urodu.....taku vzorku co to spravi...ali do nedalekej dediny s kamosmi za dalsimi kamosmi, / ku nim do skusobne / .... tak zacali drtit na gitarach popici muziku......po chvili sme vsetci svorne zahulili...presne 7 ludi... haluze ... bavka ..... no nebudem rozpisovat, este cil som v piiciach.....no vtedy sme boli ovela v horsich......
no a skoncilo to tak, ze som asi bez frajerky.....alebo to bol iba taky stav, no neviem...ale boo to desne.....
jebe na to idem spat....

Old Post 17-09-2005 v 01:25 AM
sabo je offline   Profil uživatele sabo   Find more posts by sabo   Foto galerie člena sabo   Click here to Send sabo a Private Message   Add sabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koli
Stálý Člen

Karma uživatele koli - 88% PěstitelskáKarma uživatele koli - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 1545

no bylo to loni v zime kamos mel tanecni tak sem se na nej sel podivat jak tam sebou mele po parketu no sel se mnou i bratranec a tak jme dali speka nakyho brutal skanoura zezacaku to bylo v poho ve vnitr bylo nehorazny dusno a vedro proste nejdejchatelno chvili sem cucel dolu na ty maly lidicky jak tam cupitaj byl sem solidne spalenj sedel sem v rohu na balkonku a tlemil sem se ostatnim lidem proste mazec a bratranec me dostal nejvic byl uplne v pojho kecal s kamosema a ja byl uplne v riti a to nebylo vsechno sednul sem si a zacala se mi motat palice postavil sem se a motala se este vic zacinal sem prestavat videt sel jsem na hajzl stlem ze sem se opiral ramenem o zed a sel proste sem se plazil po zdi u hajzlu sedeli dve holky docela kocky ja sem zapadl na hajz a sednul na misu a v tom slisim jak do vnitr vlezla naka zenska vubec sem to nechapal sedla si na hajzlik vedle me vychcala se a odesla enchapal jsem co se salo vylezl jsem z toho kutlochu a koukam nikde musle ja debil vlezl na zensky hajzly bylo mi divny vylyzt ze zenskejch hajzlu a venku sedeli ty dve holky proste trapas koukal jsem ze tam je takovy okynku urcite bych se tam vesel motala se mi palice a koro sem nevedel co delam zacal jsem otvirat okno ze vylezu ven otevrel jsem a koukam ze jsem v patre proste vejska jak svine a jak tak cumim dolu nekdo vesel na hajzly byly to ty dve holky cumeli na me jak sem naklonenej z okna jako bych chtel skocit ,jednoznacne na me poznaly jze jsem zhuleny jak dobytek vylezli sme ven dali se do reci to uz to ze me nejak opadlo a tak nak spolu kamaradme dodnesa a bratranec takovej suchar byl v pohode proste mazec

Old Post 02-10-2005 v 18:42 PM
koli je offline   Profil uživatele koli   Find more posts by koli   Foto galerie člena koli   Click here to Send koli a Private Message   Add koli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

Karma uživatele hulimír - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1546

Můj první zážitek s hulením se stal ještě za komančů. Kámošovi někdo přivezl z NL skunk a on to zabalil. Ubalil každýmu jednoho špeka a ve vinárně na baru jsme to vyhulili. Tenkrát nikdo nevěděl jak smrdí hulení, takže to bylo zcela bez problémů. Sjeli jsme to jako startku. Nástup byl smrtící. Asi po 5ti minutách hodně veselé konverzace nám začaly úsměvy tuhnout. Nakonec jsme vytuhli úplně. Já potřeboval chcát, ale bál jsem se pohnout, protože jsem měl pocit, že jak se hnu, tak z té stoličky spadnu a všichni to uvidí. Při představě, že se zvednu a půjdu na WC mi tuhla v žilách krev. Měl jsem totiž neodbytný dojem, že moje nohy se podlomí okamžitě, jak se na ně postavím. Asi po hodině jsem se dokopal k tomu, že vyrazím domů. Šel jsem dlouhou ulicí, podívám se před sebe na vzdálený konec té ulice a jdu dál. Podívám se po určité době znovu a co nevidím, já jsem dál od konce, než jsem byl při prvním podívání. Hrůza, zdálo se mi tenkrát, že domů to je šíleně daleko a trvá to šíleně dlouho.
Druhej den jsem si po obědě zapálil cigáro, to už jsem byl v pořádku, a vono mi to flešlo a tak 30minut jsem byl K.O. To trvalo dva dny. To byl nějakej kurva model.

Old Post 02-10-2005 v 22:21 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icy
Nový Člen

Karma uživatele Icy - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1547

Jednou sem yá a eště fella dali 2 špeky a jdem přes silnici. Já sem se zastawil a widim, že proti mě jedem tramway. Koukám na ni, ona na mě a yag sem byl totálně wprdeli, že mě kamosh musel wytáhnout z tý silnice a eště 5 minut sem se ho ptal, jestli mě ta šalina nesejmula...

Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...

Old Post 03-10-2005 v 11:18 AM
Icy je offline   Profil uživatele Icy   Find more posts by Icy   Foto galerie člena Icy   Click here to Send Icy a Private Message   Add Icy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnnieWalker
Nový Člen

Karma uživatele JohnnieWalker - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1548

Raz vam idem po ulici kde su rodinne domi a pocujem nejaky smiech otocim sa kto sikovny sa to na mne smeje nikde nic mhhhh??? idem dalej zase smiech otocim sa nikde nic ale uz som sa zacal bat.Zrichlil som krok Zrazu strasny vybuch smiechu na celu ulicu to som sa otocil a v jednej zahradke zahradny trpajslik sa na mne ujebaval s fajkou v ruke chvilu som nechapal a potom povedal take nieco ako "Kamarat moj ty si v dobrich piciach"A zase sa smial ja som sa len otocil a nechapavo som siel domou rano som zbehol k tomu domu a on tam bol ale uz sa nesmialHajzel jeden

Old Post 03-10-2005 v 19:40 PM
JohnnieWalker je offline   Profil uživatele JohnnieWalker   Find more posts by JohnnieWalker   Foto galerie člena JohnnieWalker   Click here to Send JohnnieWalker a Private Message   Add JohnnieWalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid
Stálý Člen

Karma uživatele trifid - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 1549

no tak to nevydrzim a musim napsat co se mi stalo dneska
no mam volno mlada na brigade tak si takhle poranu vyrazim s malou a s kocarkem na prochazku a ze se stavim u doktorky, samozrejme klasika, uz mam sklizeno, tak uz vodchazim ale zazvonila mati se u me stavila s nejakejma bramborama s chalupy zakze hroznej zmatek u odchodu ven- veci, kocar, dite, atd tak dobry sem vysel ven a tak za dve hodky sem se vratil domu a vodemknu vodevru a uuupppsss uplne zahulenej byt vsude nejvic koure nedalo se dejchat smrad proste pozar a na sporaku dohorivaly v hrnci umelohmotny lahve pro mimi co se vyvyrely v horky vode a ja na ne zapomel vetral sem to celej den asi tri sousedi prisli jestli s mi neco nepali tak rikam pali pali... a tedka vecer sem si jeste vypral telefon...no fakt den jako prase no mel sem jenom asi 3 speky....uuuaaa

Old Post 03-10-2005 v 20:41 PM
trifid je offline   Profil uživatele trifid   Find more posts by trifid   Foto galerie člena trifid   Click here to Send trifid a Private Message   Add trifid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnnieWalker
Nový Člen

Karma uživatele JohnnieWalker - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1550

To-trifid Tak To to je Cool A tie flasky s tym telefonom Bomba

Old Post 03-10-2005 v 20:54 PM
JohnnieWalker je offline   Profil uživatele JohnnieWalker   Find more posts by JohnnieWalker   Foto galerie člena JohnnieWalker   Click here to Send JohnnieWalker a Private Message   Add JohnnieWalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Karma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1551

no ja som až taky zažitok nemal ale raz som bol u kamoša prišli sme večer k nemu na izbu skureni jak svine kuknem naňho a on sa háda s vypínačom kto skôr zasvieti svetlo

Old Post 04-10-2005 v 08:08 AM
zeleninar je offline   Profil uživatele zeleninar   Find more posts by zeleninar   Foto galerie člena zeleninar   Click here to Send zeleninar a Private Message   Add zeleninar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 1552

na vodáku..slíájždali sme Vltavu ..celkem nuda ale dobre to bylo v tech šlajsnach nebo jak se temu rika..mam na mysli ten dlouhy kanal siroky 2 metry...pored tim sme dali prdy skunku a bylo to boží...a ani sme se nevyrubali..a to sme byl zadák..voda je jinak uplne boží..jako jakákoliv voda...

Old Post 04-10-2005 v 20:19 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 95 96 97 98 99 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás