Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak nejbrutalnejsi pro me bylo,kdyz sem dal hooooodne welkou palku afghani na jeden zatah do sisky...ze zacatku to byly zachwaty smichu,ale kdyz sem doprowazel kamose dom,tak nastal zatim nejhorsi staw,kerej sem zatim mel...najednou se mi zatmelo pred ocima a cely telo mi zacalo vibrovat...bylo to hodne neprijemny...srdce bilo jak diwy,PRASK--dalsi zatmeni pred ockama a hnusny vibrace po tele...takhle sem sel asi kilak ke kamosovi..HUMUS...a pak zpatky za ostatnima zprazencema...cestou sem asi ece desetkrat rozdychawal prewibrovany telo a ztratu wedomi(maximalne na par sekund)...koncecne sem dosel k ostatnim,presunuli sme se ke me na zahradu a tam zapadli do lehatek...malo zprazeni lidickowe si dali ece..ja uz mel dost...celou hodinu sme kecali blbosti a smali se wsemu moznymu,coz vyrovnalo predchozy hnusny staw......a huli se dal
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
nejhorsi bylo,kdyz jsem zhulena sla po meste a videla jsem jak me pronasledujou oranzovi neviditelny trojuhelniky......
fakt ulet..............................................
parkrat jsem skoncila v bezvedomi na zemy...ale to jsem byla fakt moc prehulena........cca 25 speku za 3 hodiny............taky masakr
4 D_2501...jj,je to hodne neprijemny,ale uz sem prisel jak na to...vzdycky kdyz zahulim,tak si tak na 15 min sednu a pak se muzu wklidu prochazet...newim esli to bude stejne i u tebe,ale me to pomaha..(ikdyz muze to byt i modelem,kdo wí...)
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Takhle sem jednou jel s dvěma kámošema pro nějaký skéro autem.....dojeli sme na místo kupoval sem jeden gram...mělo to bejt hulení i pro jednoho kámoše kterej mi na to dal pulku peněz.....cestou zpátky sme dali tak pulgramoví brko....dojeli sme zpet a jakmile sem otevřel dveře tak to se mnou šlehlo a jakmile sem se probral tak sem schitával facky od kámoše prej že mě takhle fackuje už asi 5minut .......potom sem s nima šel na ryby a to bylo už asi 12hodin v noci........a tam sme vodpálili zbytek......kámoš kterýmu sem měl pulku přivízt ani moc naštvaný nebyl nebot ho hned druhý den ti dva kámoši zkouřily do sraček...
ututatisises :ty budes dobry stroj na zpracovavani drog:-D.ne bez urazky...No me se to stalo v prvaku na nove skole .kdy sem hnedka prvni ctvrtek kdy sme meli 9 hodin sel zapukat z jednim new kamosem vyhulencem o objedovce..rikal ze to jsou zakrslíci
a ze kytka ma jen tak 30cm na vysku...tak sem se nechtel moc zdunit a dal sem si tak malickeho prdika ze to svet nevidel....potom jeste takovy drobecek ctvrtprdika....no kazdopadne pruser byl ten ze sem se podival vsude kolem a mel sem rozmazane videni..myslel sem ze sem ztratil bryle nebo tak ale peklo bylo kdyz sem zjistil ze je fakt mám...tak sem si sel sednout tak 2metry od kamosu co si tam vesele diskutovali...nejhorsi bylo to že mi řekli ,že mením barvy jak grafity za mnou na zdi...ja sem se otocil a videl sem tam modrou.červenou.zelenou a takové hnusy....když sem si uvedomil ze intoxikace se vymkla kontrole tak sem je prestal slyset..stali 2m ode me a ja sem je neslysel..jen mi piskalo v usich....potom sme sli na obed..nejdrive sem se musel vyskrabat do takoveho prikreho kopce pres lesik kam chodime kourit...uz tam me napadlo ze to zabalim.ale zase sem nemohl vymyslet kde sehnat omluvenku..inu.šel sem tedy do školy...na obed byly halušky.špenát a zelí...jak sem to tak jedl tak sem premyslel o tom jak by to vypadalo (myslim barevne )kdybych se tam zblul na cele kolo....jo taky mi bylo docelo dost blbe,ale to sem nejak premohl......
Hodina chemie kde sme psali pisemku byla uplne v hajzlu..den pred tim sem se ucil jak lulík nekolik hodin a troufnu si rict ze sem to umel....no tak sem se aspon za tu pisemku zmohl na to abych se podepsal...tam nekde koncil muj intelekt:-D ....o tomhle si pamatuju
jen díky pomocí zpoluzáku kteri se bavili náma a my (zhulenci..2ks,-) sme se bavili jíma... no potom prisla hodina základy elektrotechniky a tam vim ze tridni(co nas uci) resil nejake zesilovace a takove veci...vedel sem o cem mele tak sem se zapojil do dikusze..po nekolika minutach nas hovor skoncil a ja sem se musel neodvratne zeptat lidi kolem jestli sem se opravdu z tridnim vykecaval nebo se mi to jenom tak zdalo....určite to taky znate.myslite ze ste neco rekli nahlas a pritom ste si to jenom mysleli a divite se ze treba tazany neodpovida:-)..
až devatou hodku v v telaku sem si trochu zacal uvedomovat realitu,byla krutá..."Já sem žil a behal sem za balonem..."bylo to jako probuzeni ze sna...no tak sem nejak odehral ten fotbal a slo se domu,,,pak uz nevim co sem v ten den delal..ale kazdopadne od te doby sem nikdy nehulil ve skole a ani nechci....od te doby sem taky skoncil z hulenim az do podzimu .....na jaro sem chytl druhy dech a od te doby sem se nezastavil(z prestavkama) ...sorry ze sem to tu tak popsal ale porad mam potrebu o tom nekomu rict..bylo to PEKLO..nikomu nepreju...ale jinak hulte a radujte se..mylsim ze kazdy by tim mel projit(nikomu moc nepreju),,clovek potom ziska respekt a uz si nerekne je to JENOM hulení....
Som vysiel zo skoly a prve co ma napadlo bolo si ist zahulit, stretol som kamoschou a nebolo co riesit.......slo sa za cintorin...tecie tam potôcik a je to super kryte stromami....Dal som si prveho sluka z natahovacky a po 5tich minutach som bol v piciach ako nikdy samozrejme druhe kolo som nevynechal a som sa nevedel ovladat, ledva som stal na nohach kamarati vyzerali podobne tak som navrhol aby sme isli niekde inde si sadnut....som stale do niekoho rypal a namotaval som no ked som si uvedomil ze mi ide bus nejako ma zacalo tlmit hruuuuza tak silny utlm som este nemal...som sadol do busu a vravim kamoschom ze ide nejak rychlo ten sofer......prva zakruta a uz som sa drzal za brucho v tom mi zavolala mama ze kde som v pici ze som mal byt uz 3 hodiny doma ze ideme na zahradu...zlozim telephone, zohnem sa este viac...nedalo sa to udrzat povracal som sa vnutri v buse nastastie si nik nic nevsimol no ked zacal bus pribrzdovat vsetko to zacalo tiect dopredu ku ludom....chalani ma dvyhali ze ideme peso do klubu......tam som bol v grckach este asi hodinu a potom som bol konecne schopny ist home fuckt brutál a neprajem to nikomu...
včera večer ked som dohulil dostal som nejaky zasek. chvilu som bol nejako mimo, vobec som si nevedel, že čo som robil alebo čo..to je viacmenej jedno...
Ale tak si vravim že nevadi, a idem odložiť fajku. Ale nemal som ju pri sebe. tak si vravim, že keď som mal ten zásek tak som ju musel niekde odložiť. Hladal som ju po celej izbe 2 hodiny. Už som ju hladal aj na úplne nenormalnych miestach(v smetiach:mutant.
Tak nasraty som si lahol do postele, že zajtra ju pohladam. Dnes rano ju začnem hľadat a našie som ju hňed na mieste kde ju vždy odkladam, ale včera som to miesto prezeral asi 20 krat, cele som to prehrabal, ona tam včera nebola..... myslim, že to boli nejaky duchovia čo si xceli pohulit
Stalo se v noci ze soboty na nedeli u znamych na chate v orlickych horach:
Asi o pul druhe v noci jsme si ve trech lidech vysli ven s lahvi vina a nejakym tim skerkem:-)) Sedli jsme na posed, zahulili, popijeli vinko, kecali a kochali se neuveritelne silne zaricim mesicem (fakt to svitilo jako reflektor, byl uplnek a k tomu uplne jasno. V kominaci s vinem a hulenim sem si pripadal jako v jinem svete. Mazec!!!)
Asi za hodku jsme ja a jeden kamos byli docela good v pici. Ten druhy typek predtim hulil asi tak dvakrat v zivote. Po trech prdek skera tvrdil ze to na nej moc nepusobi...nebyla to tak uplne pravda - furt se blbe tlemil a padali z nej dost neuveritelne hlasky(viz.: Cekam kdy me oba zacnete pripadat jako divni bobri...to sem fakticky nechapal:-))) Pak zacal furt dokola opakovat, ze jeho otec rikal ze ten posed se rozpada a ze tam nemame chodit. Po chvili se tim sam vyschizoval tak, ze tvrdil ze slysi jak to kolem skripe a praska a ze musime vypadnout jinak to spadne a zabijem se:-)) Tak sme vypadli a sli 3 kilaky pres pole na dalsi posed. Cesta tam byla uplne nadherna. Mel sem pocit ze se vznasim to osvetlenou krajinou, slysem sem odevsad neuveritelnou hudbu...zkratka bomba.
Dosli sme k dalsimu posedu, vylezli nahoru, opet zahulily, popijeli vino, kecali sme picoviny atd...znate to. Pak si jeden typek vsiml ze se k nam nekdo blizi. Fakticky k nam sel pres pole nejaky clovek. Cumel sem na nej a absolutne sem nemohl poznat kdo to je. Nejdriv sem myslel ze to je nekdo z chaty a sel nas hledat pak ze je to policajt. Az kdyz byl u posedu a svitil nam baterkou do ksichtu mi doslo ze to je typek v maskacich a s puskou neboli myslivec. Neco do nas hodne dlouho tlacil, my jsme ho nejdriv dlouho neposlouchali a pak jsme zas nechapali co chce. Trvalo tak 5 minut nez nam doslou ze chce abysme slezli, protoze on si tam de zastrilet. Tak jsme vypadli a sli k chate. Asi po 200metrech jeden kamos pronesl:"Kdo mate to vino?"....samozrejme ho nemel nikdo, takze jsme pro ne museli vratit na posed. Nastesti ho myslivec vydal ochotne, bal sem se aby si ho nechtel nechat:-))
Cestou k chate, jsme jeste lehli na nejakou(nemam potuchy jakou) dobu lehli na louku, dotretice zahulili(to uz i ten druhy typek priznal ze je uplne mega zkoureny a ze se mu to libi:-)), dopily vino a "opalovali jsme se" v mesicnim svetle. Se svitanim jsme se zvedli a uplne nasracky jsme sli jeste dobry kilak do chaty. Tam uz nastesti kalba skoncila, vsichni spali (jedna znama na stole... z toho sem mel tak desetiminutovy brutalni zachvat smichu:-))) Jeste jsme dali panaka hruskovice, ktera zustala nedopita na stole a sli spat.
Kurevsky dobre stravena noc......:-))
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
Vyrazili jsme s kámošema autem do Chorvatska. Cestovní brčko jsme si odpustili, ale hned po příjezdu (cca. 6:00Am) jsme to na pobřeží odpálili. Ráno u moře nabralo nový rozměr. Po půl hodince jsme se šli ubytovat. Netušíc, že náš chorvatský kontakt mluví obstojně česky, jsem si ve zmatlaným stavu myslel, že rozumím báječně chorvatsky Jeho žena ovšem už česky neuměla ani slovo a totálně mě zmátla, takže jsem se ho šel zeptat odkud je....docela hustej trapas
Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!
Mám taky haluz s policií. Znám se s kapitánem místní Městský policie (asi před měsícem jsem mu zařizova vernisáž fotografií - fotí fakt dobře). Je to ukecanej v pohodě člověk, ale je dost drsnej. A dneska jsem zrona nesl od kámoše asi deset géček a šel jsem vypukanej jak emil po náměstí. Tam jsem potkal toho policajta, ten se zeptal kam jdu a že mě hodí domů, no byl to mazec já tam jak vězeň, on furt něco žbrblal do tý vysílačky...nejhorší bylo si uvědomit co by nastalo kdyby si všiml že jsem úplně zkouřenej a že mám u sebe deset gramů...
no já jsem se jednou doma dost hodne skouril a rozhodl jsem se ze si udelam žele. Žele jsem nasypal do sklenicky postavil vodu, zatim to bylo v pohode, problem nastal az kdyz jsem zacal lit horkou vodu do sklenicky. Sklenicka praskla a ja jsem se tomu zacal brutalne smat, ale jen do te doby nez mi na nohu zacala kapat horka voda (kurva to v tom stavu byla silena bolest) no a pak jsem tomu horkemu rozlitemu zele začal nesmyslne delat ruzne prehrady z priboru a varech aby my nesteklo ze stolu, potom jsem oddelal jeden pribor a zele jsem nechal stect ze stolu do sklenicky, jenze mezitim jsem poslapal zele ktere steklo na zem a postupne jsem ho roznesl po celem byte. Az kdyz skoureni pominulo tak jsem si vsiml ze podlahy v celem byte a cela kuchyne je zasrana od lepkaveho zaschleho zele vcetne lednicky ve ktere se my rozlilo to zele ste sklenicky. No to byl potom uklid a od te doby nesnasim zelene zele