Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 92 93 94 95 96 »
Autor
Téma 
ingot
Nový Člen

Karma uživatele ingot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1489

hele jak je to ? čím víc hulení tím víc zkouřenej? teoreticky by toho THC mělo být v krvi víc , takže větší účinek ,když toho víc zešrotuju , ne? Slyšel jsem , že zas když toho dám moc, tak mě to dostane zpět do normáního stavu . A ještě by mě zajímalo , jestli se to dá nějak poltačit ten účinek , nějakej protilék? Jednou jsem to dal v práci a byl jsem dost v prdeli což je nepříjemný , když má člověk makat.

Old Post 19-07-2005 v 23:03 PM
ingot je offline   Profil uživatele ingot   Find more posts by ingot   Foto galerie člena ingot   Click here to Send ingot a Private Message   Add ingot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 1490

Taky mám jeden "prima"zážitek.
Někdy na začátku prázdnin jsem šel se svým nejlepším kámošem do hvězdy(hudební klub). padlo pár piv a panáků a potom jointík z kámošovýho indooru( belladonna). Byl jsem slušně ve sračkách a potom jsem na baru uviděl nádhernou holku a dali sme si s kámošem kámen, nůžky papír kdo jí pujde zbalit. Vyšlo to na mě. Tak jsem za ní zašel a otázky typu ahoj jseš tu sama, debata pokračovala typem chceš si něco objednat, a končilo seš fakt sexi, chci tě znova vidět, a nakonec skončila že jsem doma sám a jestli nechce jít se mnou. Párkrát jsem se podíval na kámoše který tam byl s nějakou holkou taky tučně na sračky, ještě víc než já, protože si dal ještě dalšího osobáka. Docela jsem se divil že na mě lidi tak koukají, ale říkal jsem si že je to tím modelem, že mám nějaké haluze. Asi po půl hodině mi holčina oznámila že musí domů, a tak jsem si napsal aspoň její čislo a vyfotil mojí nokií, proběhla menší líbačka a odešla. Docela jsem se divil že když jsem se vracel zpátky na místo ke kámošovi tak se mě lidi vyhýbají a ta kámošova holka na mě tak divně zírala. No nic asi haluz, říkám si a hodil do sebe dva panáky johnny walkera.Proběhlo poslední brko a potom jsem jestě asi 2 hoďky chlastal. Asi v šest jsme to zabalili domů, jen tak pro zajímavost jsem eskalátory které jely do kopce, sešel, a při takovém stavu si dovedete představit že mi to trvalo asi půl hodiny. Jenom mi přišlo divný že ostatní lidi jedou otočení naproti mě nahoru a já jdu dolů.
No a teď přejdu k tomu hlavnímu, poté co jsem usnul,a ten den asi ve čtyři odpoledne jsem se podíval do mobilu na novou esemesku, ve které stálo " ahoj koloušku, máš dneska čas, zajdem na nějaký super místečko". Tak si otevřu fotku mého včerejšího úlovku abych si jí dobře prohlédl a co nevidím-CHLAP, regulérní buzík, dokážete si to představit, já se s ním líbal, snad mě neviděl nějaký známý(á), to by byla ostuda, jenom jsem naběhl do koupelny a asi hodinu a půl jsem si čistil zuby a vyplachoval držku. Tohle byl můj asi nejděsivější zážitek v životě, nepřál bych ho ani svým nepřátelům.

Ps: Proti homosexuálům nic nemám, jednoho znám a je to prima týpek ale při představě že jsem se s jedním málem vyspal mi opravdu běhá mráz po zádech.

Old Post 20-07-2005 v 00:09 AM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1491

ignot: to s tim že tě do dostane do normálního stavu je tak trochu a zčásti i pravda, já sem za večer vyhulil 12 gramů a asi po třetim gramu sem byl na jedný vlně pořád, nebyl sem vytuhlej, prostě nic, stačilo každou půlhodinku nakopnout dalšim brkem... a normálně sem fungoval. ani nějak sem moc nekecal kraviny, prostě fakt dobrej stav. i když jeden error tam byl, sem si 2 hodiny povídal s kámošovou nohou

** in joint we trust **

Old Post 20-07-2005 v 07:07 AM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Karma uživatele KJR - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1492

jo jenze kdyz nehulis kazdej den tak te to posle do kopru a muzes jit chrapat

Nigerzitty KOzař Řízky! crew

Old Post 20-07-2005 v 14:24 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1493

frogo:HC

Old Post 25-07-2005 v 10:23 AM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1494

frogo:huuuuaauuuuuuuuuaaaaaaaaauuuu, OMG!

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 25-07-2005 v 13:12 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 1495

Nejlepsi zazitek? Jednou kdyz sem sel s kamo do obchodaky fakt na srot, nejdriv sem se pul hodiny tlemil jak magor ze nevim co si koupim k piti. Pak sme prisli k pokladne polozil sem piti na pas a cekal. Predemnou jeste dva lidi a ja najednou vzal to piti a sel, vsichni na me zacali blbe koukat a kamo se zacal brutalne tlemit na celej obchodak
Kdyz sem si to uvedomil sel sem spatky zaplatil a odesel. Docela me to vyndalo. V obchode je to vzdycky psycho, ale ja uz zhulenej nikdy nebudu chodit nakupovat.

Old Post 27-07-2005 v 12:52 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PETRON
Nový Člen

Karma uživatele PETRON - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1496

ingot:
proti zhulenosti: obycejny vitamin C, nejlepe v prirodni forme jako treba pomrdancovy dzus. Snizuje to hladinu THC v krvi
Nejen osobne nekolikrat vyzkouseno.

PETRON

Old Post 27-07-2005 v 16:07 PM
PETRON je offline   Profil uživatele PETRON   Find more posts by PETRON   Foto galerie člena PETRON   Click here to Send PETRON a Private Message   Add PETRON to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PETRON! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PETRON
Nový Člen

Příspěvek č. 1497

Ty co sou z Phy mi jiste potvrdi, ze nejhorsi je jet zhulenej v metru, nejlepe jeste sam. To sme takhle jednou jeli bud z akce nebo sme se jen presunovali, cesta metrem asi na ctvrthodku "realnyho" casu. Byli sme tak zkoureny, ze sme sedeli v lajne na lavicce (ve starych vagonech jeste, jako treba na trase A tusim) a ja a kamoska stali prilepeny na dverich a vubec sme nemluvili. Najednou kde se vzala tu se vzala, vsimam si nejaky podivny zensky ve vedlejsim vagone - bavila se tam s nekym ale ten druhej vubec nereaguje a jen cumi. No nic, pohoda. Na dalsi stanici zenska prestoupi do naseho vagonu a hned zkraje po rozjeti zacne neco hucet do viditelne ciziho cloveka. Rikam si dobry, hlavne kdyz je pohoda. Za chvili divna zenska postupuje vagonema dal a samozrejme zastavi u me (ja mam na to stesti).
A zacne celkem sproste nadavat a kecat neco o politickym systemu etc. No ja napadrt a ve schize jen cumim, sotva prikejvnu, periferne vidim ze kamosi tez jen cumi a ani nedutaji. Oooo boze, co budu delat? Stesti bylo na me strane, pac ji to asi po 6-8mi vetach hned preskocilo/prehodilo a postupovala dal. No pekna haluz, verte mi.

Old Post 27-07-2005 v 16:30 PM
PETRON je offline   Profil uživatele PETRON   Find more posts by PETRON   Foto galerie člena PETRON   Click here to Send PETRON a Private Message   Add PETRON to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PETRON! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PETRON
Nový Člen

Příspěvek č. 1498

Jina haluz: Konala se takova akce na Hvezde(uz nekdo nedavn zminoval-klub), poradana myma znamyma. Povidam si ze tam zajedu se svymi novymi znamymi kamarady/kamaradkami, no pozval sem cca 8lidi. Pritelkyne me to schvalila, ze OK kdyz nas jede tolik, ze se ji bude dobre ucit-nechtel sem ji rusit pred zkouskou a zaroven to skloubit s kalbou.
No parada, na prvni misto srazu dorazila jen kamoska paricka, rekli sme si pockame chvili. Uplynulo tak 20minut, povidam no kdyz nic, tak dame speka a vypravime se(byla to cesta tak aspon na hodinu pres pul mesta). Tk si to cestujeme zkoureni a dorazime na dlasi mitink point. Cestou kamosku upozornuju, ze od toho dalsiho mista uz cestu moc dobre neznam, pac jsem ji vzdy absolvoval skupinove a nechal se v klidu dovezt az na misto. Ze OK, uz na nas jiste budou cekat dalsi. No vylezeme z krtka na svetlo bozi - nekolik tramvajovych zastavek. Este na schodech potkam kamose od videni, pozdravim a dekuju se pryc-ne vsichni museji vedet jak sem zkourenej uz na zacatku cesty Povidam, ze nevim cislo tram ale ze by tam mely jet 2 linky. Ok, koukam na jizdni rady, neco se mi matne vybavovalo, byla dost zima - uz tma, pres den bylo teplo-vybiram spoj co jede nejdriv - 8 minut. Taxi povidame a zjistujeme, ze tady taky nikdo z domluvenych neni. Tak smskujem a 2 lidi se vymlouvaji, ok, nevadi este jich dost zbyva, jede to az 8minut. No nikdo nedorazil, nastupujeme. V tramvaji po 2 stanicich dostavam schizu, ze to je blbej spoj(jaxem neznal presne cestu ) a uspesne sem tim nakazil kamosku. Toz vylezame z5 do zimy zrovna na miste, kde se koleje deli ve dve trasy a kde maj cekat dalsi. Samozrejme nikde nikdo neceka. Asi jedou pred nama, rikame si, spravnou tramvaji. Pro jistotu mobilujem, samozrejme dalsi 2 se vymluvili. Jdeme pesky jednu stanici, pac ta "spravna" linka jede az za dlouho. At nemrznem. Davame dlsi brko, je veselo. Dalsi tramvaji sme se dostali na zastavku, ze ktery sme uz drive sli jen kus pesky na misto urceni...Problem byl, ze sem samo nevedel kudy a ze dvou variant vybral tu opet tu spatnou. Takze mensi vylet, dalsi spek, stridani vytlemu s depresi jaxem tu cestu zkurvil a diveni se proc nidko nedorazil. No vychazka na dalsi pulhodinu, nez sme zase zpatky na tram zastavce a jdeme tedy variantou cislo 2. Konecne zacinam poznavat okoli, ze same radosti si davame tretiho osobacka a totalne zkoureni si to valime ke vchodu - pred nim kopa lidi. No cpeme se dovnitr fronta nefronta, preci jen to poradaji znami, ze. Vevnitr ovsem vybira vstupne typ co se zname jen od videni, rikam ze sem na seznamu No na seznamu mrak kamosu jen ne moje jmeno - este ze sem do nej videl - rikam tenhle nedorazi, tahle nedorazi, napis me jako za ne. Konecne vevnitr sme zjistili ze ani zbyvajici "co asi jedou pred nama" nedorazili, ba co vic, nikdo znamy co s e dusovali prijdu, urcite prijdu nikde nejsou. Chvili sme cumeli, dalsi si pivo, proklinali vsechny co neprisli a pana Murphyho a sli zase ven na posledni spek. No nakonec sme to predcasne zabalili, hudba stala za prd, bavit se s kym nebylo (krome nas dvou, ale chteli sme si uzivat hromadne..)a rikali si proc uz sme to neobratili cestou...ktera nam trvala dobre ke trem hodinam. No prijemna cesta plna preqapeni.
Samozrejme ted uz trefim nejspis i poslepu...

Snad ta cesta nekoho moc neznudila, nejlepsi cist zhuleney

Old Post 27-07-2005 v 17:04 PM
skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 1499

PETRON: jj ja mam obcas hodne brutalni schyzy z toho kdyz nekam jedu a ze jedu blbe a ze to nenajdu a tak...

sem se jednou po skole hardcorove zhulil, dali sme 3 brka ve trech do kolovacky. najednou mi vola zenska z agentury na brigadu: musis prijet, mam problem potrebuju cloveka nekam. tak si rikam, kua sem zkourenej na sracky, nemuzu tam takhle jet. stejne sem tam jel . no, a naplni prace bylo asi ve 33 stupnich v obchodmnim centru cpat lidem letaky nejaky. tyfoe, ja zhulenej jak veverka, fetacky rudy oci a chodil sem 6 hodin vyjetej a pak vytuhlej a pokazdy: kamo nechces letak? celkem sem rozdal 10 papiru za 6 hodin, zbytek vyhodil nekam do hajzlu a dostal sem za to 2000 kč docela fér, ale ty psycha bych vam nikomu nepral

** in joint we trust **

Old Post 29-07-2005 v 02:22 AM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 1500

normálně s kámošem v narvanym kině... sedí vykalenej, najednou: ty krááávo mě se chce chcát. Řikám hm, di se vychcat. Tak jde. Dojde dolu. Bere za kliku. Zamčeno. Jak je vykalenej tak zkouší urvat dveře. Nic. Čumí na něj už půlka sálu.

po chvíli rozhodování zaleze do rohu... za 2 minuty vyleze s úsměvem na ksichtě. Sedne si ke mě a řikám: cos tam kua dělal? on: sem se tam vychcal do rohu, hehehee.....

** in joint we trust **

Old Post 31-07-2005 v 02:55 AM
Xander
Nový Člen

Karma uživatele Xander - 0% Pěstitelská

utonutí Příspěvek č. 1501

No to my sme se s kámošema jednou fakt brutálně zhulili a stáli sme u takovýho baráku na schodech no a mě najednou ruplo v palici a uplně sem si připadal jako kdyby sme byly na nějakym pustym ostrově a odjíždí od nás záchranej člun...
Tak sem to kámošům vysvětlil a všichni sme se toho chytli...
Upozorňuju že sme stáli v docela hustě obydlený zóně...
A najednou sme prostě vo pulnoci začli všichni šíleně řvát že se topíme a ať nás ten člun neopouští...Jojo ty nezhulený lidi z nás museli mít docela prdel,ale ne takovou jako sme z toho měli my...
Potom sme dali zase špeka , ale už nic zvláštního...

Old Post 02-08-2005 v 14:33 PM
Xander je offline   Profil uživatele Xander   Find more posts by Xander   Foto galerie člena Xander   Click here to Send Xander a Private Message   Add Xander to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1502

to skaff: dobrá prasárna

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 02-08-2005 v 14:45 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1503

no nedavno jsme tak trochu vykaleny s kamosem davali speka, ale byl jsem nakej nervozni (nebo uz mozna zkalenej )) ze me nak nezhulil tak jsem si ubalil jeste jednoho osobacka... ten me uz tak trochu zhulil ale byl jsem nakej nenazranej tak jsem dal jeste tretiho... asi v pulce toho tretiho se dostavili ucinky tech dvou predeslejch a asi i pulky toho posledniho ) no stavy jsem mel po tom fakt sileny... nejdriv jsem sel chcat-pricemz se mi celou dobu zdalo ze uplne silene padam dozadu ale pritom chciju furt rovne ) pak jsem si sednul a jak jsem porad tak padal tak jsem zacal silene dejchat-cim vic jsem dejchal tak jsem byl vic zhulenej-pochvili jsem byl v takovym stavu ze jsem se treba pul minuty jen nadechoval dal uz si nic moc nepamatuju akorat z vypraveni vim ze jsem vzdycky rikal ze se jdu projit, ale moje prochazky vypadali tak, ze jsem si stoupnul a zase sednul... ) takhle to prej bylo asi hodinu dokud jsem se nedostal do zaseku
jinak celkem pohoda ale fakt sileny stavy... chvilema jsem fakt myslel ze chcipnu

Old Post 05-08-2005 v 23:46 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1504

jo jeste jsem si vzpomnel jak jsem zas jindy presvedcoval nakyho ciziho kluka ze je muj bratranec

Old Post 05-08-2005 v 23:49 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 92 93 94 95 96 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás