Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 91 92 93 94 95 »
Autor
Téma 
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1473

To já jsem se šel najíst a napít a bylo mně fajn. A je to pravda ja mám nízkej tlak. A proto jsem začal pít kafe(dá se hulit)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 24-06-2005 v 19:39 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Medvidek Pu
Nový Člen

Karma uživatele Medvidek Pu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1474

mno Muj posledni prima zazitek po huleni. Taky tam mate radi patky JA JO!!! Clovek je vzdycky tak natesenej na ten relax ze se deji veci. Vyrazil jsem se svyma 3 prima kamoskama na patecni posezeni pekne u reky. Kazdy si nesl svoji flasku, at se nam to lepe keca a ja jsem si jeste pripravil pekne speka, jak si ho v ten vlahy podvecer vychutnam. Mel jsem od kamose nejaky dobry vzorek, tak jsem byl zvedav Popijeli jsme, vykecavali a bylo to fajn. Pozdeji, kdy z flasek ubylo a slecny byly nejake uz rozdovadene jsem si rekl ze dam speka. Dala si se mnou jeste jedna kamoska a tak jsme si spokojene pokurovali a byla pohoda. MNO a zaclo to Jak to najelo tak jsem vedel ze tohle je dobry model a zacal jsem byt pekne v prdeli Nejak jsem prestal slecny vnimat a cumel asi pul hodku do vody kdyz jsem si uvedomil ze slecny maji dopito a nejsou vuuubec potichu a jeste je to ocividne bavi. Ja jsem byl pekne v pasti a tak jsem si jen frcel a sledoval co se deje okolo. Slecny byly pekne na kasi a bylo videt ze moc rozdilu mezi nami chlapy a zenskyma neni, protoze jak byly pekne vylity tak se ten sexualni pud pekne projevil. Pekne na cely kolo hulakali, snazili se budit pozornost okolo, lezli po sobe a vubec byly velice pritulne )) No ja jsem si to uzival a zaroven se pekne drzel abych na ne neskocil, protoze svou slecnu mam a nehodlal jsem si to komplikovat asi jsem nebyl tak v prdeli. No kazdopadne holky si to uzivali a kdyz se zacli mezi sebou libat tak to zaclo byt uz hoooodne zajimave )) Mno nastesti nebo spise nanestesti uz alkohol dale pusobil a prisla ta faze, kdy jedna z nich uplne vytuhla a zbyle dve vyhodnotili ze venovat se sobe bude lepsi v soukromi a zabalili jsme to )) Ale divat se pekne zhuleny na 3 rozdovadene slecny ktere tedy vi co chteji stoji za to

ZIVOT JE KRASNY

Old Post 27-06-2005 v 11:01 AM
Medvidek Pu je offline   Profil uživatele Medvidek Pu   Find more posts by Medvidek Pu   Foto galerie člena Medvidek Pu   Click here to Send Medvidek Pu a Private Message   Add Medvidek Pu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sumec11
Nový Člen

Karma uživatele Sumec11 - 0% Pěstitelská

Obecné Výtah Příspěvek č. 1475

K tomu vejtahu, já jel jednou s kámošem ve vejtahu do posledního (6.) patra a jen tak ze srandy jak sme byli nahuleny sme vymysleli, ze v poslednim patra nadskocime a ten vytah tim padem pojede dal a my jako budem na strese. Kdyz se blizilo 6. patro tak sme nadskocili, kamos rozbil hlavou lampu na strope kabiny, mel rozsmiknutou dlan a my cumeli jak pera ponevadz podlaha vytahu byla asi 25 cm nad urovni chodby. Na strese sme sice nebyli, ale vysvetleni do dneska nemam..

Du si zabubnovat.....

Old Post 27-06-2005 v 16:09 PM
Sumec11 je offline   Profil uživatele Sumec11   Find more posts by Sumec11   Foto galerie člena Sumec11   Click here to Send Sumec11 a Private Message   Add Sumec11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ramdas
Nový Člen

Karma uživatele Ramdas - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1476

tuhle jsem jednou seděl v parku s jednou holkou a dlouho diskutovali o tom jestli stromi mluví , ona tvrdí že prej jo , a že vidí auru v podobě různých barev na těle

Old Post 08-07-2005 v 00:08 AM
Ramdas je offline   Profil uživatele Ramdas   Find more posts by Ramdas   Foto galerie člena Ramdas   Click here to Send Ramdas a Private Message   Add Ramdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1477

Bylo to asi před osmi lety v lesním kempu na Mácháči. Dali jme si s kamarádama pár suchejch drinků a byli dost na plech. Byl už skoro večer, obloha v dálce byla temně rudá a kamarád začal rozebírat teorie o jadernejch válkách a konci světa. Koukal jsem kolem sebe jak lidi bezohledně okupujou přírodu, na vedlejší karavan vyžranejch Němců s telkou, ledničkou, křesílkama... a v tu chvíli jsem si byl jistej, že to jinak než blízkým koncem světa nedopadne.... a najednou začal zvedat vítr a stále sílil. Přicházela bouřka s vichřicí. Taková, jakou jsem nikdy nezažil. Strašně lilo, padaly kroupy, lítaly blesky. Kousek od nás to blesk napálil do stromu. Byl jsem přesvědčenej že je to tady - prožíval jsem konec světa...
Byl to hodně nepříjemnej zážitek a ještě dneska, když si na to vzpomenu, z toho mám husí kůži

Old Post 08-07-2005 v 15:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1478

Asi pred 2 týždnami som bol na koncoročnej chate so spolužiakmi. Nejako podvečer sa koncoročná chata mierne zvrhla, a prišlo tam dosť ludi ktorých som ani moc nepoznal, ale bolo mi to najprv jedno bol som zhuleny na sračky. Keď v neskorších hodinách zábava upadala, a mnohí sa pobrali spať, tak ma to trochu nasralo tak som pozbieral zopar kamaratov že ideme všetkých zobudiť. (Inak naš spôsob budenia je dosť psycho, prideme do izby pekne potichu a potom na mobile puustime melodiu Akty X vačšina rozbitych ludi je z toho dosť v piči. ) Keď sa už nejako tak preberali, tak do izby na prvom poschodi vojde typek ktoreho som ani nepoznal, ale čistý určite nebol, bol celkom v pohode už si moc ani nepamatam čo vravel(ja som fit tiež nebol), ale chlapik zrazu vravi, že dobre majte sa idem sa pozrieť von. My že dobre, choď, ale chlapík začne otvárať okno a už má jednu nohu von. Ja úplne v piči skočim k nemu že ho zachytím ale chlapík už letí von oknom. Chvilu ticho potom bolo počuť už len nepríjemný zvuk dopadu na zem(inak 4 metre). My všetci v piči, sme boli z toho úplne mimo. Potom prišla záchranka, chlapík úplne krvavý, dojebaná tvár a natrhnutý nos, a pravdepodobne aj dačo zlomené. Ale mal moc velke šťastie lebo mohol prisť o zrak a o sluch. no brutal, hneď potom ako sanitka odišla sme si museli isť zahuliť na ukludnenie Inak potom som sa dozvedel že chlapik bol na piku. Má to aspoň jednu výhodu že s tým po tomto zážitku prestal(však kto by nie, že?)

Old Post 08-07-2005 v 17:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1479

jednou, je to asi rok spatky sme dali s kamoškou nehorazny řepeto. Da se řict že sme byli na sračku, rozhodli sme se jit na pivko do hospody ale cestou se ta slečna co se mnou hulila zastavila hned u první cedule kterou sme potkali a začala něco s tim že ty cedule sou moc vysoky , ze to prej neni mozny a museli sme se nejak srazit ci co. A určitě to znate ze vas někdo vyshizne takovým spůsobem že tomu věříte. takze sme tam stáli, dva malý trpaslíci co nedošáhnou na ceduli( chyběli nám jenom špičatý čepice) nez sli kamoši a vyvedli nás z našeho vomylu. Samozřejmě smě z toho měli pořádnej vytlem

Old Post 08-07-2005 v 18:24 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spitfire
Nový Člen

Karma uživatele Spitfire - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1480

a

Naposledy upravil Spitfire 12-07-2005 v 15:48 PM

Old Post 11-07-2005 v 23:17 PM
Spitfire je offline   Profil uživatele Spitfire   Find more posts by Spitfire   Foto galerie člena Spitfire   Click here to Send Spitfire a Private Message   Add Spitfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deficit
Nový Člen

Karma uživatele deficit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1481

To je úplně normální. Nejhorší je být úplně zhulenej a komunikovat s matkou, protože většinou ani nejde vnímat co vlastně říká!!

Old Post 12-07-2005 v 08:43 AM
deficit je offline   Profil uživatele deficit   Find more posts by deficit   Foto galerie člena deficit   Click here to Send deficit a Private Message   Add deficit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1482

To deficit: Máš pravdu, nejhorší je zhulenej komunikovat s matkou. S tou mojí je to psycho...Blbý totiž je, že za prvé je od přírody strašně vtipná, jenže je zas zásadně proti konopí a dává mi to furt sežrat...Takže když na ní zhulenej natrefim, snažim se někam rychle zdrhnout (nejlíp do jinýho kraje), abych se vyhnul další přednášce

Viva México!

Old Post 12-07-2005 v 17:41 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Karma uživatele KJR - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1483

me matka dycky provari a uz ji to ani tolik nesere....ale dokaze mi udelat nejhorsi stavy!

Nigerzitty KOzař Řízky! crew

Old Post 12-07-2005 v 20:04 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1484

Moje mati je v klidu(taky hulila a ví), horší je tatík,ten nevi nic.

Old Post 12-07-2005 v 21:17 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 1485

jo tak nejbrutalnejsi zazitek po huleni kterej tezko nekdy dozenu ze sem si pred hodkou a pul zmastenej urazil na toboganu oba predni zuby-do pulky ---ale zit se s tim da jeste ze mi necumej nervy

Old Post 19-07-2005 v 15:37 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1486

No já jsem zrovna včera byl u kámoše číhli jsme na nějaký dívko(zahulíme uvidíme) No a samozřejmně že jsme za názvem filmu nezůstali nic dlužni. No a pak jsem si dal 4 cíga za sebou (normálně nekouřím ale mněl jsem chut na kouř)
No večer jsem šel domů a lehnul jsem si zavřel oči a zdálo se mně jak moje myšlenky opouštěj tělo a já se snažím na někoho napojit.
Myslím že to je telepatie a začínám v to i věřit.

Nebo jednou v zimně jsem šel domů a ohlídnu se za sebou protože tam štěkal pes a koukám ten pes jde kolem plotu(v zahradě) a štěká na prázdnou ulici a čumí do prostřed a jde pořád dál. Jako kdyby na někoho štěkal a šel s ním dál jenže tam nikdo nebyl jen taková še. No dostavila se schíza a tak jsem přidal do kroku.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 19-07-2005 v 16:22 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 1487

Nas pes treba de,zastavi se u trouby a zacne do ni stekat maser..

Old Post 19-07-2005 v 17:03 PM
DYZY
Nový Člen

Karma uživatele DYZY - 50% Pěstitelská

Houbyny Příspěvek č. 1488

Mno nejvetsi masakr co sem zazil po huleni byl kdyz sem vyhulil za den asi 50jointů ze sklizne cejtil sem se jako když sem v kosmu a jenom letim a nejvetsi masakr sem zazil kdyz sem s kamosem vychlastal čaj z 300 houbiček totalni zpomaleni mozku , informace který muj mozek sosal vůbec nechápal velice pestrá a zajímavá audio projekce asi hodinu sem byl jak v jiný dimenzi no proste MAZEC ....nazdárek

Zivot neni jen o zabave :-)
Musime si uvedomit ze zijeme v tomto zkurvenym svete kterej de ci dal vic do sracek.....

Old Post 19-07-2005 v 21:11 PM
DYZY je offline   Profil uživatele DYZY   Find more posts by DYZY   Foto galerie člena DYZY   Click here to Send DYZY a Private Message   Add DYZY to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DYZY! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 91 92 93 94 95 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás