Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co myslíte?
Je to AUTO Cheese asi tak 55 den v květu. Trichomy se mě zdají být mléčné pod kapesním mikroskopem. Bohužel už je špatné počasí a hlásí deště, tak jsem jí schoval domů.
Původní příspěvek od adameen Co myslíte?
Je to AUTO Cheese asi tak 55 den v květu. Trichomy se mě zdají být mléčné pod kapesním mikroskopem. Bohužel už je špatné počasí a hlásí deště, tak jsem jí schoval domů.
Banka uvádí 70 dní, já bych to viděl na pětidenní ripenovou kůru a konec
Zdravim groweři poradíte mi prosim jestli už mám sklízet? je to Power Skunk 50. den v květu. Dík
"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"
no ted je pořád hnusně tak to nějak blbě dozrává přitom chloupky už jsou skoro všechny hnědý. Díky moc za radu a zkusim jeste jedno micro protoze se mi zda ze na horni strane listu jsou ty trichomy vic zakaleny co myslis?
"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"
Původní příspěvek od PieMan no ted je pořád hnusně tak to nějak blbě dozrává přitom chloupky už jsou skoro všechny hnědý. Díky moc za radu a zkusim jeste jedno micro protoze se mi zda ze na horni strane listu jsou ty trichomy vic zakaleny co myslis?
Nooo , jak koukám ,tak ti tam kromě pomalu zakalujících se chloupků vyrůstaj uplně nový mléčný , takže pokud je těch bílejch mnohem míň , řekněme tak 20%/80% tak bych to možná seknul ale spíš bych se ujistil tolikrát oplácávanou radou že nejlíp poznáš podle zakalení pryskyřice pod mikroscopem....nebo aspoň pořádný makro s foťákem.... jinak moc pěkný ,ať je to goood !!!
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................
Zdravíčko, prosím o posouzení jak dlouho ji mám ještě cca nechat? Měla by to být WW. Foto je 45den květu.
Dle mikroskopu jsem toho moc nezjistil ale vypadá to, že jsou trichomy mléčně bílé. Děkuji
Foto večer (trochu popršelo)
1. S bleskem
2. bez blesku
Je to teprve můj druhý grow a nerad bych něco pokazil
Kámo , nechci strašit ale nemáš to oprclý ? .....Jenom se mi zdá že když kouknu na vrcholek tak ten trichůmek má takovej typickej tvar jako kdyby se v něm dělalo semínko....Třeba s mi to jenom zdá.....
Jinak fajne
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................