Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » KDY SKLIDIT - Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 90 91 92 93 94 »
Autor
Téma 
markal
Stálý Člen

Karma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% PěstitelskáKarma uživatele markal - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 1457

tohle je MAZAR 50 DEN KVETU

Old Post 11-10-2012 v 17:46 PM
markal je offline   Profil uživatele markal   Find more posts by markal   Foto galerie člena markal   Click here to Send markal a Private Message   Add markal to your buddy list     Navštiv homepage uživatele markal! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adameen
Nový Člen

Karma uživatele adameen - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 1458

Co myslíte?
Je to AUTO Cheese asi tak 55 den v květu. Trichomy se mě zdají být mléčné pod kapesním mikroskopem. Bohužel už je špatné počasí a hlásí deště, tak jsem jí schoval domů.

Old Post 14-10-2012 v 11:59 AM
adameen je offline   Profil uživatele adameen   Find more posts by adameen   Foto galerie člena adameen   Click here to Send adameen a Private Message   Add adameen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Karma uživatele Nicker - 86% PěstitelskáKarma uživatele Nicker - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1459

citace:
Původní příspěvek od adameen
Co myslíte?
Je to AUTO Cheese asi tak 55 den v květu. Trichomy se mě zdají být mléčné pod kapesním mikroskopem. Bohužel už je špatné počasí a hlásí deště, tak jsem jí schoval domů.

Banka uvádí 70 dní, já bych to viděl na pětidenní ripenovou kůru a konec

Sleduj, chval, kritizuj - předapokalyptický outdoor Apogrow 2012

"Není Tvým úkolem chápat cestu druhých nebo ji odsuzovat. Tvým úkolem je poznat svou vlastní cestu a s radostí po ní kráčet." B. Mohr

"The only dead bodies from marijuana are in the prisons and at the hands of the police." J. Herer

"Povaha rostliny se odráží v povaze Vás samých. Můžete tedy očekávat, že bude jen tak dobrá, jako jste Vy sami." Nicker

Old Post 14-10-2012 v 12:39 PM
Nicker je offline   Profil uživatele Nicker   Find more posts by Nicker   Foto galerie člena Nicker   Click here to Send Nicker a Private Message   Add Nicker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krokodil
Nový Člen

Karma uživatele krokodil - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1460

mozem otazku k VALDEZZu RULEZ mam 30% technicky h2o2 ci sa da sriedit v mensom pomere alebo mam 9%h2o2 na vlasy ci su obidve zle diky moc za odpoved

Old Post 14-10-2012 v 13:28 PM
krokodil je offline   Profil uživatele krokodil   Find more posts by krokodil   Foto galerie člena krokodil   Click here to Send krokodil a Private Message   Add krokodil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PieMan
Nový Člen

Karma uživatele PieMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1461

Zdravim groweři poradíte mi prosim jestli už mám sklízet? je to Power Skunk 50. den v květu. Dík

"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"

Naposledy upravil PieMan 14-10-2012 v 20:06 PM

Old Post 14-10-2012 v 19:50 PM
PieMan je offline   Profil uživatele PieMan   Find more posts by PieMan   Foto galerie člena PieMan   Click here to Send PieMan a Private Message   Add PieMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Karma uživatele Nicker - 86% PěstitelskáKarma uživatele Nicker - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1462

citace:
Původní příspěvek od PieMan
Zdravim groweři poradíte mi prosim jestli už mám sklízet? je to Power Skunk 50. den v květu. Dík

Určitě ne, tohle vypadá na 3 týdny, ne li měsíc...

"Není Tvým úkolem chápat cestu druhých nebo ji odsuzovat. Tvým úkolem je poznat svou vlastní cestu a s radostí po ní kráčet." B. Mohr

"The only dead bodies from marijuana are in the prisons and at the hands of the police." J. Herer

"Povaha rostliny se odráží v povaze Vás samých. Můžete tedy očekávat, že bude jen tak dobrá, jako jste Vy sami." Nicker

Old Post 14-10-2012 v 22:05 PM
Nicker je offline   Profil uživatele Nicker   Find more posts by Nicker   Foto galerie člena Nicker   Click here to Send Nicker a Private Message   Add Nicker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PieMan
Nový Člen

Karma uživatele PieMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1463

no ted je pořád hnusně tak to nějak blbě dozrává přitom chloupky už jsou skoro všechny hnědý. Díky moc za radu a zkusim jeste jedno micro protoze se mi zda ze na horni strane listu jsou ty trichomy vic zakaleny co myslis?

"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"

Old Post 14-10-2012 v 22:47 PM
PieMan je offline   Profil uživatele PieMan   Find more posts by PieMan   Foto galerie člena PieMan   Click here to Send PieMan a Private Message   Add PieMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Příspěvek č. 1464

citace:
Původní příspěvek od PieMan
no ted je pořád hnusně tak to nějak blbě dozrává přitom chloupky už jsou skoro všechny hnědý. Díky moc za radu a zkusim jeste jedno micro protoze se mi zda ze na horni strane listu jsou ty trichomy vic zakaleny co myslis?

Vskutku, ovšem pořád maj dost času

Old Post 15-10-2012 v 14:30 PM
TicTac
Nový Člen

Karma uživatele TicTac - 90% PěstitelskáKarma uživatele TicTac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 1465

nejvyšší čas myslím, co říkáte...?

Old Post 15-10-2012 v 17:21 PM
TicTac je offline   Profil uživatele TicTac   Find more posts by TicTac   Foto galerie člena TicTac   Click here to Send TicTac a Private Message   Add TicTac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1466

Jak ještě dlouho myslíte?

Old Post 15-10-2012 v 19:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalick
Stálý Člen

Karma uživatele dalick - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1467

Nooo , jak koukám ,tak ti tam kromě pomalu zakalujících se chloupků vyrůstaj uplně nový mléčný , takže pokud je těch bílejch mnohem míň , řekněme tak 20%/80% tak bych to možná seknul ale spíš bych se ujistil tolikrát oplácávanou radou že nejlíp poznáš podle zakalení pryskyřice pod mikroscopem....nebo aspoň pořádný makro s foťákem.... jinak moc pěkný ,ať je to goood !!!

"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................

Old Post 15-10-2012 v 20:09 PM
dalick je offline   Profil uživatele dalick   Find more posts by dalick   Foto galerie člena dalick   Click here to Send dalick a Private Message   Add dalick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Příspěvek č. 1468

citace:
Původní příspěvek od TicTac
nejvyšší čas myslím, co říkáte...?

Jojo, ta má dost

Old Post 15-10-2012 v 21:07 PM
vylefi
Stálý Člen

Karma uživatele vylefi - 84% PěstitelskáKarma uživatele vylefi - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1469

Zdravíčko, prosím o posouzení jak dlouho ji mám ještě cca nechat? Měla by to být WW. Foto je 45den květu.
Dle mikroskopu jsem toho moc nezjistil ale vypadá to, že jsou trichomy mléčně bílé. Děkuji

Foto večer (trochu popršelo)
1. S bleskem
2. bez blesku

Je to teprve můj druhý grow a nerad bych něco pokazil

Old Post 16-10-2012 v 19:16 PM
vylefi je offline   Profil uživatele vylefi   Find more posts by vylefi   Foto galerie člena vylefi   Click here to Send vylefi a Private Message   Add vylefi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vylefi
Stálý Člen

Karma uživatele vylefi - 84% PěstitelskáKarma uživatele vylefi - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1470

2.

Old Post 16-10-2012 v 19:18 PM
vylefi je offline   Profil uživatele vylefi   Find more posts by vylefi   Foto galerie člena vylefi   Click here to Send vylefi a Private Message   Add vylefi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Příspěvek č. 1471

citace:
Původní příspěvek od vylefi
2.

14 dní minimum

Old Post 16-10-2012 v 19:53 PM
dalick
Stálý Člen

Karma uživatele dalick - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1472

Kámo , nechci strašit ale nemáš to oprclý ? .....Jenom se mi zdá že když kouknu na vrcholek tak ten trichůmek má takovej typickej tvar jako kdyby se v něm dělalo semínko....Třeba s mi to jenom zdá.....
Jinak fajne

"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................

Old Post 16-10-2012 v 22:02 PM
dalick je offline   Profil uživatele dalick   Find more posts by dalick   Foto galerie člena dalick   Click here to Send dalick a Private Message   Add dalick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 90 91 92 93 94 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - KDY SKLIDIT II. Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma - 699 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás