Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kámoš si koupil sklípkana. Onehdá jsme se zhulili a šli k němu na drink...tak tam tak sedíme a najednou někdo zvonil, tak šel otevřít a já tam zůstal sám. Najednou ten sklípkan vylezl z terárka a lezl po stole. Zastavil se na novinách, tak jsem je chtěl vzít a dát ho zpátky do terárka, jenže když jsem se jich dotknul, ten hnusnej sklípkan se rozběhl a vběhnul mi na ruku. Jsem trhnul rukou a vidim jak ten pavouk letí vzduchem přes místnost...no než jsem stačil uvažovat tak jsem letěl ven z baráku a na kámoše zařval akorát "běhá ti po domě sklípkan" a utekl jsem si dát do hospody panáka na uklidnění...
To takhle jednou cestou autobuse ze školy domů kterej byl fakt nechutně narvanej a já byl fakt nechutně zhulenej se mi začlo bělat před očima až sem se za pár sekund zbudil na zemi kde semnou leželi ještě asi tři lidi který sem při pádu srazil....
Už to roste !!!!! If you don´t life for something, you´ll die for nothing!!!!!
No a nebo jsme měli jednou praksi a mně se udělalo nevolno a najednou mně zežloutlo před očima a já nic neviděl(fakt vůbec nic) fakt strášný. Tenkrát jsem byl fakticky špatnej.
No a jednou v lese jsem udělal dřep a najednou jsem viděl jak predátor.Ne takový to spomalený,ale trhaně a na krajích zornýho úhlu trhaněrozmazaně. Jako když čumněl predátor přes ty svý brejle
Nazdarek lidicky,mam taky nejaky ty zazitky,tak se rad podelim.pisu prvni meil tak sory za chybicky.V breznu bylo docela fajn,tak jsem uvaril mliko a jeli jsme z mladou od libochovic po ohri radeji proti proudu jeste s 2lidmi ve 2 kanoich na takovy mali piknik.Hned po nasednuti jsem kazdymu dal 2dl a urcil jsem cil[takovy mali ostruvek,ktery je tak 2,5km proti proudu.no dorazili jsme do cile uplne na sracky asi behem hodky.nemohl jsem vubec komunikovat z ostatnimi,tak jsem skocil do ty studenz vody.to byla parada.krasny probuzeni,ale jen tak na deset minut.potom nastali docela kotle.skejsli jsme na ostruvku tak hodku co mi druhy den povidali.jediny naco si vzpominam je cesta nazpet,kdy ja sedel v zadu ale nemohl jsem padlovat ani pozorovat cestu kolem.mlada se snazila kormidlovat ze predu a jen jsem slysel,pomoc"to jsme mirili nekoordinovane na kameny u brehu.no fakt husty den.do dneska nevim jak jsme se dostali domu,ale jinak fakt sranda.
Jo hele z tou lodí to znám.
My jsme s kámošem jeli na gumovejch dětskejch člunech pro 1(nosnost100 kg) Každej jel na jednom. Náhodou jsme dali taky mlíko Měli jsme napůl 0,5l flašku)pepsina)-jp byl to samej tuk,takže kvalitka No a vydali jsme se na cestu měli jsme sebou každej 2 špeky takže jsme si po cestě nakládali a najednou jsme se proste nemohli hejbat a jeli jsme divokou orlicí. Naše trasa je dlouhá asi ty 3Km vono to moc není ale kdyby jste znali ten terén psycho samí klacky. No a v jednom místě jsem narazil na klacek a pichnul no a ja jak jsem se nemohl hejbat tak jsem se potopil a nemohl vyplavat no a kámoš ten se nemohl ani otočit aby se na mně podíval.No a dál už nevím. Pak jsi spomínám na to jak jsem seděl ny břehu a čumněl na diru do lodi. Fakt to bylo se mnou špatný
yo tak to mna tiez raz tak preplo. sedim si tak pri pc a pisem s ludmi cez ICQ a zrazu som zamrzol.... divam sa na monitor pozeram pozeram a zrazu som sa prebral a vedel som ze sa stala daka situacia ktoru som zazi uz treti krat asi... uplne som bol s toho taky vyburany ze som asi 30minut len sedel a zasa cumel na monitor.... uplne ako keby ma preplo a som dostal chut do zivota.... paradicka
To já sem jednou jel na kole kolem vymletého potoka, když z něho vyletěl černý čáp a letěl pár metrů vedle mě,no, nikomu to nepřeju zažít!!!
Včera sem se zčazený motal po Vlčnově a nějaký děda v teplákách mě nadával do bolševiků a komunistů, málem sem utekl!
Před měsícem sme byli na bečce a kámoš šel na malou,zhulený jak deka v týpí samozřejmě,došel k zmuchlané dece která ležela na zemi naklonil se nad ni a s ůplnou hrůzou v hlase povídá: paní, je vám něco???!!! Tak tomu říkám haluz!!!
A Aby toho nebylo málo,chtěl nás vyfotit,vytahl foťák,15 minut seděl a hleděl do tmy a pak s ním začal mlátit o trám!Otočil se na kámoše a povídal : Ty, Miro pomož mě s tím, já nevím co to je!!! Měl ste někdo někdy takový stav???
Nedávno přijeli znamí ke kámošovi, apsolutně sme se vykotlili a že půjdeme na louku, Ještě sme se stavovali u dalšího kámoše a to s me neměli dělat, nějak sem se rozjel a přímo uprostřed cesty sem začal natáčet film, ůplně vážně sem začal rozdělovat funkce,povidám: ty si mikrofon,ty dabink,ty točíš, a já říkám akce a stop. Tak sme filmovali asi 10 minut, než nám došlo ,co tam vlastně děláme,no museli sme pryč Ale všichni mě poslouchali, tose musí nechat, mám po hulu trochu autoritativní sklony, chvilku sem byl i žabí prezident a kdo neposlouchal, tak sem ho hodil žabám! Ale jinak v poho
to já jsem se zhulil na závěrečný jízdy do autoškoly,a zhruba v polovině jízdy sem měl mega haluz,že se z bílý dodávky která jela už asi 10 minut předemnou utrhlo zadní kolo a letělo přímo na mě....no prostě haluz....tak jsem sebou cuknul takovým způsobem,že sebou škubl i komisař a instruktor,ale nakonec mi ty papíry dali
S řízenim auta po hulení mám taky problém...Nemůžu se rozjet, na křižovatkách a na stopkách mi to chcípá, nezvládám dopravní špičku....jednou jsem dokonce při vyhazovaní vajgla z okýnka lehce štrejchnul bokem strom...
to Dan.Bass : Neboj, zhulenej jsem jel jen dvakrát a už nikdy více!!!
A za střízliva to zvládám dobře, dokonce se řídim rychlostními limity!!!
Já jsem prostě dobryý...
...mno, tak sice muj zazitek neni z nejbrutalnejsich, ale me pobavil
...klasika, sedime na kolejich, spokojene si pokurujeme nejaky dobry modylek a najednou me nekdo vola. MAMCA! Zhuleny jak taska premyslim co me vlastne muze chtit a potom jsem si vzpomnel ze jsem ji mel zavolat a nadiktovat cislo meho uctu. Presunul jsem se tedy do sveho pokoje pro karticku a uz cestou si to s mamcou vykecavam jako by se nechumelilo prijdu na pokoj, popadnu karticku s cislem a diktuju. NO ale jak jsem byl jak taska tak jsem se nejak uprostred toho 9 mistnyho cisla zapomnel a kdyz zrovna diktuju 4ku, 3ku tak pokracuji dva...jedna...TEEEED ....v tu chvili jsem si to nejak uvedomil a zacal jsem se hrozne tlemit. Mamca nejak nechapala a stale se ptala cemu se tak smeju, kamos se prisel z vedlejsiho pokoje podivat cemu se tak tlemim...no pohodicka, clovek se nekdy trosku zapomene
to Ondřej : ok, věřím ti. Já to zvládám i nahulenej a považuju to za možná bezpečnější způsob řízení než za střízliva, páč člověk je opatrnější (většinou...). Na druhou stranu, v životě bych neřídil pod vlivem ethanolu, i kdyby to bylo zákonem povolený...