Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja alkohol nerad ale kdyz uz ho musim konzumovat tak to stoji za to to obvykle travim vecery na WCproto je lepsi kdyz je k nemu nejaka ta ganja..ale ja se zasadne "najedu" par panakama a pivkem(2-3p+1-2piva)a na to si vyborne zahulim to je pak uplne v poho mam takve psycho stavy a vubec mi neni blbe...
ja mam kombinaci, od ty doby co sem vypil flasku vodky a poblil a bylo mi pristi celej den blbe, tak nepiju moc tvrdej, jo dam si ale jednoho dva panaky, moje nej kombinace: 2 rychla pivka , pank brcko, jedno pomaly pivko a rychli, a sem nejvic hepy, nekdy se to prosazi vice spekama a panackem, jinak je taky v poho trvka, pivko, pivko, trvka, pivko :P
ja mam tiež väčší problem s pohulom ako s chlastom-teras po urode hulim neprestajne tretí mesiac a najhoršie na tom je že mam čim dalej tym väčšiu chuť na šluka-vyriešil som to tak že zvišok urody som zakopal tak na jar bude repete
michat chlast a hulení-NE!!!!!!!!!!
mam zazitek ze sem si nejdrif dal par skel uaaa dobry zbozi no pekne vysmatej a mozna trochu vic.Pak sem si dal asi 4pifka a najednou sem si neuvedomovoal svoje predsevzeti-ze nebudu chlastat ani hulit az do sracek a hodil sem do sebe par panaku vodek a vinko.No a bylo mi to jedno nastesti sem se za 7hodin probral asi o 50metru nekde jinde ale celej.nevim jak sem se tam dostal ale ten hnus v hube a ta chut k bliti no a to sem chetl mit peknej vecer fuj.Jak uz tu kdosi psal proste po chlastu se nekontroluju a skazim si naladu......
Když už má člověk něco dělat , tak ať to dělá pořádně . Buď ganja ,nebo chlast . Vždyˇkaždá s těchto věcí má jiné účinky , které jsou hodně odlišné , tak proč si kazit jedno druhým .
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
je to asi tak, že lidi z čr nemají příležitost změnit si stav vědomí něčím jiným než alkoholem* navíc pivní tradice taky o něčem vypovídá a poukazuje na to, že jsem kurva čech, tak proč bych nemohl vypít 7, 8 pivek? taková čísla ve světě nemají obdoby* příjdu na party, první známý (ještě nemá 20) mi řekne, že má v sobě nějakých 6 piv a jedno sklo* zasměju se mu a jdu dál, dál to vypadá celkem podobně* už se nesměju, otevřu absinth, vytáhnu hašiš, vypiju jednu půlku, dám si páva, druhou půlku, druhého páva, třetí půlku, dalšího páva - uvidíme co dokáže organismus snést a snáší to celkem v klidu, určitě lépe než se 7 pifkama v žaludku* pak jdeš na party ve španělsku, lidi tam alkohol samozřejmě dávají ale většinou dají přednost něčemu ilegálnímu - myslím, že všichni tuší vo čem je řeč* je tam k dostání dost kvalitního fetu, jakéhokoliv druhu - co si račte přát?
každopádně dávat si jenom ganju je určitě méně škodlivé než to pravidelně kombinovat s chlastem ale někdy je to dost zpestření*
Jo,taky sem proto to dělit,když du chlastat,tak nehulim,když du hulit,nechlastam. Teda,samozřejmě,jedem prd do chlastu,proč ne,stejně jako jedno piwko na žížeň při hulení taky jde.
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
Zdrawime,
kobinačka chlastu z huldem je v poho já si to ani jinak nedokážu představit!Ne zas ale že bych si dával prda mezi každým bíírem.
Já chodím na pivo jenom v pátek večer (po skur***ým tejdnu v práci) a to vypiju tak 12 max 15piv a prda si dávám tak po 8.Buď mě to zabije nebo nakopne ,škoda že to čelowěk nigdy neví dopředu...............................................CÓMA
hmm no nemyslim ze miesat to je zle, ale treba najst tu spravnu hranicu
btw: ja ked si dam trosku promile do krvi a pletie sa mi jazyk mam strasne velku chut zapalit si brko......je na tom niekto podobne?