Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Ja alkohol nerad ale kdyz uz ho musim konzumovat tak to stoji za to to obvykle travim vecery na WCproto je lepsi kdyz je k nemu nejaka ta ganja..ale ja se zasadne "najedu" par panakama a pivkem(2-3p+1-2piva)a na to si vyborne zahulim to je pak uplne v poho mam takve psycho stavy a vubec mi neni blbe...

Old Post 28-11-2004 v 19:57 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

ja mam kombinaci, od ty doby co sem vypil flasku vodky a poblil a bylo mi pristi celej den blbe, tak nepiju moc tvrdej, jo dam si ale jednoho dva panaky, moje nej kombinace: 2 rychla pivka , pank brcko, jedno pomaly pivko a rychli, a sem nejvic hepy, nekdy se to prosazi vice spekama a panackem, jinak je taky v poho trvka, pivko, pivko, trvka, pivko :P

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 20:07 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 131

mno, já jsem se ustálil na mpěti až sedmi pivech za večer + hóóódně johnů
ráno nebolí hlava a neleze to do peněz

Old Post 28-11-2004 v 20:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

jj nej pifka a brcka to je nej! kua kdyby nebylo pifko, tak teda nevim...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 28-11-2004 v 20:31 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Beer+Weed=good times

Old Post 28-11-2004 v 20:35 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

ja mam tiež väčší problem s pohulom ako s chlastom-teras po urode hulim neprestajne tretí mesiac a najhoršie na tom je že mam čim dalej tym väčšiu chuť na šluka-vyriešil som to tak že zvišok urody som zakopal tak na jar bude repete

Old Post 05-12-2004 v 09:19 AM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DR.COUD
Nový Člen

Karma uživatele DR.COUD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

michat chlast a hulení-NE!!!!!!!!!!
mam zazitek ze sem si nejdrif dal par skel uaaa dobry zbozi no pekne vysmatej a mozna trochu vic.Pak sem si dal asi 4pifka a najednou sem si neuvedomovoal svoje predsevzeti-ze nebudu chlastat ani hulit az do sracek a hodil sem do sebe par panaku vodek a vinko.No a bylo mi to jedno nastesti sem se za 7hodin probral asi o 50metru nekde jinde ale celej.nevim jak sem se tam dostal ale ten hnus v hube a ta chut k bliti no a to sem chetl mit peknej vecer fuj.Jak uz tu kdosi psal proste po chlastu se nekontroluju a skazim si naladu......

Old Post 05-12-2004 v 16:45 PM
DR.COUD je offline   Profil uživatele DR.COUD   Find more posts by DR.COUD   Foto galerie člena DR.COUD   Click here to Send DR.COUD a Private Message   Add DR.COUD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Když už má člověk něco dělat , tak ať to dělá pořádně . Buď ganja ,nebo chlast . Vždyˇkaždá s těchto věcí má jiné účinky , které jsou hodně odlišné , tak proč si kazit jedno druhým .

Old Post 05-12-2004 v 18:15 PM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Moje řeč...

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 05-12-2004 v 18:36 PM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
quentine
Stálý Člen

Karma uživatele quentine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

je to asi tak, že lidi z čr nemají příležitost změnit si stav vědomí něčím jiným než alkoholem* navíc pivní tradice taky o něčem vypovídá a poukazuje na to, že jsem kurva čech, tak proč bych nemohl vypít 7, 8 pivek? taková čísla ve světě nemají obdoby* příjdu na party, první známý (ještě nemá 20) mi řekne, že má v sobě nějakých 6 piv a jedno sklo* zasměju se mu a jdu dál, dál to vypadá celkem podobně* už se nesměju, otevřu absinth, vytáhnu hašiš, vypiju jednu půlku, dám si páva, druhou půlku, druhého páva, třetí půlku, dalšího páva - uvidíme co dokáže organismus snést a snáší to celkem v klidu, určitě lépe než se 7 pifkama v žaludku* pak jdeš na party ve španělsku, lidi tam alkohol samozřejmě dávají ale většinou dají přednost něčemu ilegálnímu - myslím, že všichni tuší vo čem je řeč* je tam k dostání dost kvalitního fetu, jakéhokoliv druhu - co si račte přát?
každopádně dávat si jenom ganju je určitě méně škodlivé než to pravidelně kombinovat s chlastem ale někdy je to dost zpestření*

Old Post 05-12-2004 v 20:27 PM
quentine je offline   Profil uživatele quentine   Find more posts by quentine   Foto galerie člena quentine   Click here to Send quentine a Private Message   Add quentine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McGregor
Nový Člen

Karma uživatele McGregor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Jo,taky sem proto to dělit,když du chlastat,tak nehulim,když du hulit,nechlastam. Teda,samozřejmě,jedem prd do chlastu,proč ne,stejně jako jedno piwko na žížeň při hulení taky jde.

Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé

Old Post 06-12-2004 v 11:05 AM
McGregor je offline   Profil uživatele McGregor   Find more posts by McGregor   Foto galerie člena McGregor   Click here to Send McGregor a Private Message   Add McGregor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SaTTaN
Nový Člen

Karma uživatele SaTTaN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

ja mam zatial dobre skusenosti s mícháním (raz ) chlastu a gresu. Dokonca lepie nez dobre. Dosiel som k takemuto vzorcu:

CHLAST + PÁR PUKOV DOBREJ TRÁVY = SaTTaN si pamätá viac

Old Post 07-12-2004 v 13:17 PM
SaTTaN je offline   Profil uživatele SaTTaN   Find more posts by SaTTaN   Foto galerie člena SaTTaN   Click here to Send SaTTaN a Private Message   Add SaTTaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Zdrawime,
kobinačka chlastu z huldem je v poho já si to ani jinak nedokážu představit!Ne zas ale že bych si dával prda mezi každým bíírem.
Já chodím na pivo jenom v pátek večer (po skur***ým tejdnu v práci) a to vypiju tak 12 max 15piv a prda si dávám tak po 8.Buď mě to zabije nebo nakopne ,škoda že to čelowěk nigdy neví dopředu...............................................CÓMA

Old Post 07-12-2004 v 13:27 PM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wandrej
Stálý Člen

Karma uživatele wandrej - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Gin s tonikem,brko,plzen,gin s tonikem,brko,plzen,brko a už jenom kafe a před spanim brko.Tak to mám nejradši :-)

Old Post 07-12-2004 v 16:06 PM
wandrej je offline   Profil uživatele wandrej   Find more posts by wandrej   Foto galerie člena wandrej   Click here to Send wandrej a Private Message   Add wandrej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

hmm no nemyslim ze miesat to je zle, ale treba najst tu spravnu hranicu
btw: ja ked si dam trosku promile do krvi a pletie sa mi jazyk mam strasne velku chut zapalit si brko......je na tom niekto podobne?

\_recol___/

Old Post 08-12-2004 v 22:07 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

to recol:Mame podobnej problem taky se drobet napijju a uz mam chut neco motnout.....

Old Post 09-12-2004 v 09:05 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás