Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Svilušky jsem mel nekoli pestu po sobe taky až v kvetu o to huř ,před každym pestem jsem celou mistnost vstřikal savem že se tam5dni nedalo vlizt a stejnak ty kurvi zas byli na kytkach ,je potřeba už od mala je preventivne střikat aj když je tam nevidite
Původní příspěvek od sakumprdum Svilušky jsem mel nekoli pestu po sobe taky až v kvetu o to huř ,před každym pestem jsem celou mistnost vstřikal savem že se tam5dni nedalo vlizt a stejnak ty kurvi zas byli na kytkach ,je potřeba už od mala je preventivne střikat aj když je tam nevidite
Čím strikat preventivně ?
Doporučil by jsi něco?
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Bezne postreky nezaberaju lebo vsetci striekaju tym istym.
Promanal Neu od Neudorf (kupite len v DE) mi jediny zabral je to ansekticid a akarcid (tak nejako sa to pise )