Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je mě jasný, že mě hned zhejtuješ, ale to co máš na těch předešlých fotkách není deficit, ale opravdu přepálené. Deficit vápníku se projevuje tečkama různě po listech, prvně žluté, které postupně zhnědnou a kytka má křehké stonky, které i při sebeopatrnějším ohýbání praskají. Pár žlutých listů u květníku je během květu normálních i při zcela zdravých kytkách, samozřejmě dělej jak myslíš, ale jak to přestřelíš s dusíkem, můžeš si zprasit květ.
Nezhejtuju te , kdyz jednas slusne a neurazis a snazis se pomoci.
Vypada to na spaleni ale taky to muze byt opravdu na zacatek deficitu vapniku, nevypada to tak ale vzdycky.
Uz jsem daval dva odkazy na zacatek deficitu vapniku, nekdy 1-2 stranky zpatky, podivej na ty odkazy a porovnej to.
Je to uplne stejny.
To co ty popisujes tak uz je castecne rozjetej deficit vapniku ale ne uplny zacatek.
Prosim podivej se na to.
Ale jak pises, zkusim si dat ale pozor na ten dusik.
Ale to spaleni je nepravdepodobny kdyz uberu dusik tak hned se objevi jeho deficit.
A nespali se predevsim napred spicky listu ? Vic jak vetsina jich je zelenejch..
Já ti nevím, když koukneš na tu fotku z netu vypadají ty vady prostě jinak, to co tam máš ty, mám i já na pár kouscích co prostě neustály předhnojení. Špičky listu zežloutnou a poté jdou přes hnědej odstín do šeda, víc zasaženej list vypadá jako by měl plíseň. Ten vápník dělá stále stejné vady a to jakoby žlutá tečka co zhnědne a je jedno zda je to na prostředku listu a nebo na těch pilkách. Když se podívám na ten celek co máš focenej bez světla, je vidět, že mají kytky dusíku víc než dost. Seš v půlce květu a jak říkám, k tomu patří i zhazovaní spodních listů. Deficit se odstraňuje mnohem snáze než přebytek. V organice ti zareaguje kytka na dodání dusíku během pár dnů, ale z kytky ho nevyplavíš do konce květu. Nejsem žádnej odborník, ale osobně bych prostě dusíkatý hnojiva zatím nepoužíval.
MagicWeed - Budu s Bio-grow opatrnej dam jen 1ml/1l vody, to je uplnej zaklad.
Fikus- Nemam Cal-Mag , budu od zitrka pridavat k Biobizzu tu Melasu 2 kavove lzicky na 5 l vody ale do hliny , uz ne jako postrik, uz jsou celkem na to velky kvety ,bal bych se strikat.
Ahoj , Ted sem se vratil z chaty, takze maly Update Outdoorku.
Cannalope Haze 32.den zasazena na zahrade.
Vubec se ji venku nedari. Uz minule jsem psal ze ma derave listy.
Kamosovi se letos na zahrade vubec nicemu nedari okurky, dyne , rajcata, konopi vsechny listy vypadaji takhle. List je nafocen z rub i lic.
Na kytce neni jediny list zdravy.
Kamos tvrdi za to muzou kroupy, uz zchytla kroupy celkem 3x , me se to ale nejak nezda ze to je kroupama, protoze pres plot 15-20m ma moje mamka rajcata a ma je uplne nadherny , krasne zelene listy a ma je celou dobu taky venku.
Ze by Cannalope vubec venku nakvetla nebo dokoce dozrala tak s tim vubec nepocitam.
Je to malej mrzak s deravymi listy , vyska je 47 cm.
Podle me to delaji ty cerni broucci jak se fotil minule.
Naposledy upravil Madical-Strains 10-07-2018 v 20:09 PM
3x Auto Cinderella Jack, je zasazeny cca 3m dalesko od derave Cannalope Haze.
Maji zatim nejhezci listy na cele jeho zahradce ze vsech kyticek co mu tam rostou, pisu zatim ...protoze cekam ze za 14 dni az tam pojedu budou asi vypadat stejne jako CH.
A nvic ta prostredni ma jeste navic nejakej deficit na vrcholku , zloutnou listy.
Tam je vse zatim naprosto v poradku, dokonce i jeho rajcata i okurky tam maji netknute krasne zelene listy.
Do skleniku kde je moc vlhko tak asi ty brouci nevlezou i kdyz je sklenik otevreny nonstop, dvere , okna i trochu pootevrena strecha.
Pristi update zahradky cca za dva tydny.
Skoda ze to druhe misto nevyslo, tam jsem to mival vzdycky hned u kompostu a nebyl zadny problem..listy krasne zelenoucke a konopi jako krovi. Bylo to na druhe strane vesnice cca 2 km od tohoto mista.
Kamos jezdil motokros a bohuzel se zabil na motorce.
Naposledy upravil Madical-Strains 11-07-2018 v 08:42 AM
Cau muj nazor ze se to uz moc nedofiukne rychli vzorky co nenaberou prvni mesic uz moc nenaberou takove golfove micky ale jinak krasa cn haze chci taky jet zdelus me jmeno matkare nebo nejoho kdo rezi ma diky at to dozrava
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Bohuzel , rad bych te pomohl ,neznam jmeno matkare, neznam ho vubec osobne ani sem ho nikdy nevidel. Fakt, me cestne slovo.
A toho dobreho cloveka od ktereho jsem to mel , nemuzu uz znova obtezovat , furt po nem neco chci.