Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jde o to že přírodní hlína je asi nejpřirozenější věc ve které můžou kytky růst 😉 tyhle náhražky atd... Ukažte jaký v tom máte autaky možná tam bude nějaký rozdíl
Původní příspěvek od mejzy Podle mě hlína je hlína 😉 to ti řekne i babička a ta se vyzná 😉
Jako kompost u bábí mám ...je tam cca 25let,ale přijde mi těžký,nevzdušný..včera jsem ale přes syto přecedil když jsem sázel tu malou Ak-čku,tak roste z kompostu,ale stejně koupím kokos,perlit a ten light mix a vše smíchám..
..EDIT..Ale teď jak to znovu čtu tak na to séru..Mejzy máš recht babička nekupuje light mix jede hlínu z kompostu a má kedlubny jak meloun 😁😁 a výsledky u Mejziče jsou důkazem,tedy jestli jede z kompostu 😎 dám na tebe..ale tím hochem si mě malonko urazil..už dlouho mi není dvacet 😂😂
Hele ta hlína je tam 30 let, normální černozem s pískem a každý 2 roky se přidává kompost,zarejt na podzim a prerejt na jaře,roste v tom všechno jako blázen,mít tam fotoperiody tak si asi dokážeš představit jak vypadají 😁😁,důležitý je u automatů neposrat start, naklíčit na tamponech a hned do země, každej to dává do jiff,rockwolu atd atd a pak píšou jak to nevyklíčilo,nevyrostlo atd, blbost,už jsem zasel víc jak 100 automatů a až na jednu kterou jsem zabil sám nechtěně vždy 100% , během spousty let ,různé banky atd,vždyť to znáš 😁😁😁