Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem. Mám pro Vás oznámení. Jelikož jsem se nedohodl s majitelem budovy, ve kterém jsem měl obchod na nové smlouvě, tak jsem momentálně bez kamenné prodejny. Na posílání balíku to nemá vliv, takže se pro většinu z Vas nic nemění. Pouze kdyby chtěl někdo osobně se zastavit, tak se musíme domluvit dopředu.
Jakmile najdu nové vhodné místo, tak budu informovat.
Díky
Ahoj. První 2 groweri, kteří si objednají tento vikend min 2 balení 5l hnojiv Biobizz - jakékoliv, tak jako dárek obdrží 5 semen od banky Royal Qeen Seeds. Mám tady Royal Medic a Special Queen. První si může pochopitelně vybrat a druhý obdrží semena, které zůstanou.
Tak rychle, ať jste první a nebo druhý
Info.
Biobizz roztoky na úpravu pH by měly být dostupné za cca 14 dní. Ještě sám dodavatel nemá přesně informace.
Hned jak budu vědět více, tak budu informovat.
Diky
Ahoj. Zůstali mi skladem Biobizz:
pH minus 500ml - 1ks
pH minus 1l - 1ks
pH plus 500ml - 1ks
pH plus 1l - 1ks
Pokud ještě někdo potřebuje, tak pište. Díky
Kyselina dusičná
V koncentraci 3-10% podléhá prodej evidenci.
• Jméno, adresa a číslo OP (pasu)
• Název látky včetně koncentrace a množství
• Zamýšlené použití látky
• Datum a místo transakce
• Podpis zákazníka
Peroxid vodíku
Je volně prodejný do koncentrace pod 12%.
Náhrada:
GHE pH Down DRY
Jedinečný produkt na našem trhu ve formě inertního prášku, který se změní na kyselinu až po kontaktu s vodou. Vysoce koncentrovaný a bezpečný na přepravu.
Biobizz PH- organic
Organický pH regulátor. Vodný roztok kyseliny citronové, která se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech. Neobsahuje silné kyseliny a nezabíjí tak pozitivní bakterie. Vhodné na růst i květ.
Ahoj. Mám tady 3 měsíce po expiraci Atami B'cuzz Soil Booster Universal 1l, nechám za 250,-
Je to růstové hnojivo s dávkování max 0,5ml na 1l vody.
Kdo dříve napíše toho je
Diky
Ahoj všem, mám pro některé radu. Nesou se ke mně dotazy jak je zboží zabaleno, jelikož spousta z Vas nakoupila někde na netu zboží a balík přišel aniž by byl zabalen do neprůhledné fólie a opravdu je nepříjemné když Vám dopravce veze balík, kde je napsáno homebox nebo Atami, atd.
Baliky ode mě jsou zabalene v neprůhledné folii a pokud nakupujete v nějakém eshopu, tak doporučuji se prvně informovat právě na balení zásilek než něco objednáte. Někteří to neřeší, ale většina groweru je opatrná.
Snad to někomu pomůže
Diky