Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je mozny vsecko, ale pri 200w na ten prostor neni nic abnormalniho udelat kolem 60g na kytku pri jeho poctu .
Kdyz muzes mit pri 16 kusech ve velkym boxu 120x120 prumer na kytku kolem 45 az 55g, nevidim v tom nic nerealnyho . Jen me prijdou ty pochybnosti a blby pripominky uz smesny.
Původní příspěvek od Bitir Je mozny vsecko, ale pri 200w na ten prostor neni nic abnormalniho udelat kolem 60g na kytku pri jeho poctu .
Kdyz muzes mit pri 16 kusech ve velkym boxu 120x120 prumer na kytku kolem 45 az 55g, nevidim v tom nic nerealnyho . Jen me prijdou ty pochybnosti a blby pripominky uz smesny.
Bitire , moje reakce se tykala odhadu 1000g a tam by uz byla pochybnost vic nez na miste. A uvadel jsem ze vaha 350g je jeste realna.
Tak jaky my smesny pochybnosti?
Nevim, je u konce , jede tipovacka a vyjadrovani k nejalymu potencionálnímu vynosu jak by byl buh a kdesi cosi me prijde smesny proste . Dam tip a cekam co bude ve finale. Takovy konspiracni teorie o g nankytku ,jak co je a co neni mozny .
Ale celkove zajimavy tema a ja timto menim svuj tip a rikam 333 stribrnych G
Původní příspěvek od Madical-Strains
[B
Pokud bys dosahl na 400 tak bys byl buh,[/B]
O bohu jsem mluvil v souvislosti se 400 g. viz. prispevek
Co je mi znamo o cob-led tak maximum co kdo dosahl , bylo zatim 1,7g na wat.
Zatim nevim o tom ze by to nekdo prekonal ale to jen na svoji obranu, jinak uz bych sem nic nepsal.
Urcite bych mu pral aby to prekonal.
Zdravím, včera 57. den 12/12 proběhla kosa, takže měly jeden den tmy. To stříhání je šílený, začínám přemýšlet, že si pořídím trimmer. Teď když suším, mám teplotu 22°C a vlhkost 40%.
Hmmm, tak to se ti vazne moc povedlo, radost se na to divat !
Jinak ,koukam ze tam mas i ofuk , s tim bych byl opatrny , kdyz uz ho tam mas nemel by foukat primo na kvety. Ja uz ho na suseni vubec nepouzivam protoze kdyz jsem ho tam mel naposledy tak sem mel susinu silne presusenou a to nefoukal primo na kvety.
Za me jen odtah .
Původní příspěvek od Madical-Strains Hmmm, tak to se ti vazne moc povedlo, radost se na to divat !
Jinak ,koukam ze tam mas i ofuk , s tim bych byl opatrny , kdyz uz ho tam mas nemel by foukat primo na kvety. Ja uz ho na suseni vubec nepouzivam protoze kdyz jsem ho tam mel naposledy tak sem mel susinu silne presusenou a to nefoukal primo na kvety.
Za me jen odtah .
Ar se dari !
Ten vůbec nefouká na květy. Je tam aby trošku míchal vzduch. Radost z toho určitě mám, ale nehodnotil bych to zas tak pozitivně. Myslím, že to šlo udělat lépe.
Tak jsem to dneska zvážil a výsledek je 209g.
Nejbližší tip měl Pítr90, takže k+.
Kdyby měl někdo nějaký dotaz, tak se zeptejte, vůbec nevím co sem k tomu ještě napsat.
Paradni report, co dodat.. vizualne moc pekny buds..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy