Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Závěrem
Děkuji zkušenějším za pomoc při pěstu, méně zkušeným za sledování, a snad jsem třeba taky někomu pomohl, ačkoliv si nejsem úplně jistej, že jsem tak dobrej, abych radit mohl
Zítra si jedu pro novou posádku, takže od 11.1.2017 jsem opět zde s live pěstem, a vzhledem k dalším načerpaným zkušenostem plus PH a EC metrem pevně věřím, že 500g bude brnkačka
Jóóóó a ještě dotázek
Nevíte někdo náhodou jestli se dá kombinovat viz foto??? Tzn když namíchám postřik bio deffence, tak tam i můžu přidat ten vita race?? Popřípadě od kdy to mám tím deffencem stříkat nebo jestli je to nesmysl, že třeba deffence jednou za 14. dní a vita jednou za týden???
Zdar, ja defenci pouzivam od odrvnoho tydne co to vyklici az do tretiho tydne kvetu. Ten vita race pouzivam jen kdyz si vzpomenu nebo se mi nezdaji kytky v dobrym stavu. Ja to jel 2x tydne postrik atami 1ml/l . A jednou tydne vita race ,ne stejnej den co defence.
Ale jóóó to je jasan, že zazvonil zvonec a tohoto pěstu je konec
Ale jelikož to bylo moje první první téma tady, tak úplně přesně nevím, co teď ?? Jestli prostě tím, že když už nebudu přispívat, tak toto téma upadne v zapomění a po čase se nějak automat smaže, nebo jestli to mám něják udělat já??