Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz uz nekam neco davam a rikam tomu preklad tak to fakt prelozim, v pripade ze neumim anglicky nebo jsem linej tak rozhodne nejakou zkomoleninou z googlu nezasiram vlakno.
Zkopirovat to do googlu prekladace umi i ma petileta vnucka.
Stacilo dat jen link.
FRAK-TAK UZ SE NA ME PROSIM NEZLOB !!!
Naposledy upravil Madical-Strains 28-11-2016 v 20:20 PM
tak ty fleky zelenají krása... vypadá jako by se hojila po zalití zalivkou s Ph 6,1 díky ... tak ted už jen vesele pojedeme až dokud nebudeme připravené na květ
nebudu dělat ukvapený zavěry s tím zdali se kytí lečí nebo se jí něco nelíbí .. protože dneska jsem zase trošku jiného nazoru .... no uvidíme co přinese čas.. ' každopádně tohle jestli jsi odjel pod M-H panelem.. tak congratulation .. mužeš hodit pár tipů... jak často si zalíval čím kolik si hnojil atd atd atd klidně se rozepiš trpaslíku .. výška světla nad vrcholkama...
box mám 60x60,světlo M-H reflector 48,na růstu zaplý jen grow(60w),na květ zaplý grow+bloom(96w),přítah pasiv,odtah PC ventilátor,ofuk taky PC ventilátor a ještě jeden co je na foto.Vlhkost po celou dobu pěstu v rozmezí 40-60%,teplota 24-26°C,na růst nehnojeno vůbec(kompost ze zahrady + agroperlit),na květ přihnojováno Plagron Alga-bloom 4ml na litr zálivky,květináč samozavlažovací(knotová,vzlínající závlaha,takové pasívní hydro),výška světla na kyti dle doporučení výrobce růst 40-50cm,květ 30-40cm.
Co jsem se díval na tvůj popis světla,máš tam uvedeno LED MARS HYDRO II 480W (96*5Watt čipy epistar) Grow-Bloom,ale to co máš na foto je reflector serie,to samé co mám já akorát 2x,pokrytí tvého světla je na plochu (60 cm x 90 cm),takže tak nějak,doufám,že jsem ti trochu pomohl.
LinChi- To te nikdo neporadi kdy mas konkretne ty zalevat.
Kazdy zaleva jinak, zalezi jak velky mas kvetinac, jak ti hreje lampa , teplota a vlhkost v boxu a zalezi to na dalsich a dalsich faktorech....
Pozoruj pozorne kyticky.
Nejednodussi a nejistejsi (alepson pro me ) je (pokud to nepoznas na vaze kvetinace) tak zalevat az si o to kytka sama rekne. Tim nemuzes nic pokazit, ba naopak.
Jakmile zpozorujes ze trosicku zacne svesovat listy tak prolejes kvetinac a je uplne jedno jake mas podminky v boxu a jak velke mas kvetinace.
Kytka ti to povi sama, cetl jsem ze takhle to delaji pri pestovani madical strainu a ja jsem to jen okopiroval a zatim jsem nikdy neprelil ani kytka netrpela zizni.
Hlavne to neprezen nebo se dostanou do prilis velkeho stresu.
Kdyz vis ze uz bys mel zalevat treba za 2-3 dny tak je casteji pozoruj a ocekavej to ze zacnou svesovat listy abys nepropasl ten okamzik, jakmile uvidis zkratka drobnou malilinkou zmenu tak zalijes. Kyti by si nemel strsovat. Jakmile svesi listy prilis tak uz ve stesu jsou. (ale stale se nedeje nic hrozneho), nesmis to proste prehnat.
No,zatim krasny, vypadaji takhle zdalky zdrave a moc hezky ale neni videt barva, zkus to prosim nejak zitra na dennim svetle to dat na jedno misto a vyfotit to pohromade.
Barva bude videt lip. a druhou treba vic z blizka, ja sem slepej jak patrona.
:-)