Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ňamýýý JH. K tomu čo sa tu riešilo, stávajú sa veci medzi nebom a zemou . No niekedy tieto veci prehlušia paprče záhradníka Viď moje prvé pesty, hlavne prvé kolo ednika som kvalitne przil (rezy-nerezy). Držím palec, nech sa konečne zadarí.
PS:dovolím si priložiť aktuálne foto Éďu v 27.dni 12/12. Pre demoštráciu, že ono sa to podá.
Připravil jsem si na ně u bráchy na rychlo nouzovej box.
Zářivka 125W,zvlhčovač a nějaká fólie.Zatím nic víc.Pak tam nacpu dokvést osamělou jezdkyni a uvidíme co z ní bude.
Rostou ti opravdu luxusně.
Při ideálních podmínkách můžou růst až 3 cm denně!
Řídím se barvou listů.Zkoušel jsem dávat víc hnojiva ale při menších dávkách rostou rychleji.
Teď jsem dolezl domů a pořádně se nažral.Dnes to bylo opravdu náročné ale tak nějak to nakonec dopadlo.
Budu se snažit sem hodit nějaké foto co nejdříve
Zmrdi z PPL si dávaj Rozmezí od 6 do 18:00 hod a člověk aby se nehnul z domu celej den!Běda jak nebudete doma!Tak si na to počkáte přes vejkend.
Přivezly je včera skoro o půl třetí a za 15 min mi jel bus.Ještě jsem musel jet ke kámošoj (taky busem),protože už jsem neměl ani kokos.Po pátý už ho nebylo kde shánět.
Naštěstí to všechno dobře dopadlo a Holky jsou už pod sluncem. (no spíše slunéčkem) - Myslel jsem že má aspoň 150 ale je to dual 125W.Na ten tejden/dva,než se pěkně chytnou to stačí.
Rozměry cca. 60×150×170 - asi,ještě změřím.
Stínidlo Hobby za 150,Větroš PC 60×60-na ozdobu
Lampa (žárovka)-125W Dual
Dotlačil jsem tam zvlhčovač - ale ten v malém prostoru skříně nemůže běžet déle jak pět min.Sice tam není ventilace,ale díky tomu se vlhkost drží na optimálních hodnotách celkem dlouho.
Musím uznat,že je kcb zabalil opravdu perfektně.Nikde nic polámané,krásně vlhké a zeleňoučké. Jsou opravdu parádní.Mnohem hezčí než na fotkách.Hned jsem je opatrně zasadil do měkoučkého kokosíčku a lehce prolil nachystanou zálivkou - cca. 25°C RootJuice 2ml/l+BioGrow 1ml/l - tak,aby kokos zůstal lehčí (velice pomalu).Odtoky jsou tam jak do prdele tak jsem je nechal okapat ,pustil jim zvlhčovač a hodil je pod úsporku.Budou krásně dýchat a teplota je taky velice optimální,i bez té ventilace.Alespoň nějaké pozitivum k tomu slabému výkonu
Teplota+vlhkost viz. foto
PH 5,8-6,0,EC - nevzal jsem měřák
Bohužel je nemůžu fotit průběžně ale jen když tam pojedu.Budu se snažit co nejčastěji.
Holky jsou trochu pokleslý ale bodejť by ne.Po 24 hodinách v Balíku a v Dodávce v těch vedrech.Pod lampičkou si ale hned spraví náladu...
Až se dolije ta láhev zálivky,tak se další namíchá bez Rootu s mililitrem Growu navíc.Za čtrnáct dní mi je kámoš přestěhuje a vymění si ubytování se křovíčkem