Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkně ty! :-) To mně připomíná moji první sklizeň chilli :-D Jsem jednu krásnou červenou utrhnul, s chutí zakousnul, zvýkal, žvýkal a následně mně skysnul úsměv a pokračování si asi domyslíte :-D :-D
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim
Tak to je krasa, rostou jak z vody! Asi paprickam taky zacnu od pristiho roku prisvecovat. Moje jsou ted velikosti tak o mesic pozadu oproti tvym. Ty to mas teda letos paradne rozehrane, sem zvedavej na urodu
Díky za ohlasy.
pospa.m se svetlem je to určitě lepší a nemusi to byt nejaka mrda staci dobré zářivky nebo cfl žárovka a uz jde vidět rozdíl.
Papriky se maji k svetu ikdyz uz by potrebovaly presadit,ale musi to uz vydrzet,pres polovinu chilli sazenic mam uz pryc,vsichni mi rikají ze jsem hovado s takovými "stromy"😣😃.
Tady nejaké momentky z okna a boxu(250W)
Ty co mě zbyly ...v kvetinacich jsou proto,ze bych je chtel zkusit nechat a pristi rok zkusit rizkovat.
1.Bishops Crown
2.Habanero Chocolate
3.Devils Tongue White
4.zkusil jsem zasadit i nejakou zeleninu jen tak z prdele tak jsem zvedavy..mam tam porek,mrkev a redkvicky..a bylinky petrel kaderavou,matu a nejakou saturejku horskou ani nevim co to je ale nasel jsem to doma
pekne pekne, tiez som si kupil box Homebox Vista do toho 2x 28W/865 na jedno poschodie a dole Full Spectrum LEDky a vysledok bol mega vs roky pred tym ked som to mal na okne.
Velkost rychlost sfarbenie....a hlavne druhy co sa mi aj nedarili a som musel kupovat sadenicu za 50kc/ks
Čaute konečně mam chvilku sem něco hodit,no papriky si prošly mnohým spalenim od slunce,mšicemi atd.
Zde jsem nafotil trochu Bishop's Crown květů je dostatek.Na výšku má asi 70cm a do šířky 100cm.Dnes jsem zmerčil první květ.
Zde
1.;2.Devils Tongue White s květy
3. Habanero Chocolate,roste nejak divne,dnes taky zahnojim chillifocusem
4.Jsem sklizel
5.zahradka-bylinky vubec nevzesly,ale redkvicky,porek a mrkev jo,na to ze seminka byly 2roky prosle si myslim ze dobry..
Thats all Folks!..
Zdar. Parádny plot. Super. Redkvičky máš krajšie ako ja....hehe... Tiež mi nejaké veci nevyšli. Baklažány, červený melón iba jeden kus.... čo už.....Nech to rastie.
Cus a diky,na plotu jsem si dal zalezet a tech piv co u nej padlo na vysku 2metry tak se tesim co tam pristi mozna jeste tento rok vykouzlim...no a zahradku zalevam kazdy den,trosku me mrzi ze tam nemam cibuli a cesnek,protoze to byla fakt takova hura akce kdy jsem si to vymyslel v moji chore hlave dobre pripity a nakureny ..pristi rok to ale napravim.