Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 TIME: ohledne jacka herrera- zalezi to na slunecnim svitu. 1kytka pestovana na zapadni strane nedozrala(az do 11/2003) ale ta 2 byla na jiznim balkone a vypadala nadherne a uplne v poho dozrala v pulce rijna! obe zacaly kvest zacatek zari, jak se pomalu meni den.
takze zatemnovani urcite pomuze - letos to chci vyzkouset, tag jestli mate nekdo zkusenosti....
tak jen abych shrnul loňské snažení s indoorem venku:
tak že venku jsem měl mazara a taky durgu matu, kytky semozřejmě neudělaly palice jako ve skříni, ale kvést začaly a celkem i dokvetly, sklidil jsem je radši dřív než abych riskoval plíseň
kvalita hulení byla rozhodně lepší než klasický outdoory, který jsem jel zároveň, sladká vůně mazaru taky stála za to, až na to že to nemělo tak hustý palice jako ze skříně to bylo moc dobrý, doporučuji
závěrem ale to nejlepší, doporučuji všem pěstovat Indoorovky venku, pokuď máte možnost zatemňování, protože ty menší kytky, který jsem dával na 12h do tmy, byly naprosto nádherný, palice tvrdý jak beton a srovnatelný s podlampovkama, rozhodně do toho letos jdu taky, zatemňování a sluníčko udělá svoje!
tim bych za sezónu 2003 skončil a pokračovat tady budu až opět s novou sezónou 2004
to time: fotky jakejch kytek myslíš? těch indoorovek co byly venku bohužel nemám, snad letos, taky nějaký indoorovky ven dám
a ty co jsme zatemňoval mám v galerce, ale to jsou outdoorovky (california), indoorovka za oknem co jsem jí zatemňoval byla jen jedna mazar, a ta je tam taky, ale bohužel ještě s malejma paličkama, protože sem jí zatemňoval dost pozdě a když byla hotová už jsem neměl foťák.,,, odkaz najdeš v mojem podpisu
nemate nekdo zkusenosti s WW venku jde mi o odolnost kyti nekde na groweru sem objevil prizpevek a tam kdosi rikal ze mel WW venku a skolil ji prvni prizemni mrazik....dik
Tak obecne ma konope pomerne slabo vyvinuty korenovy system, takze aj toho miesta nie je treba az tak vela, no skor pri kamenitych podach vystava dalsia vec. Kamenite podu su vecsinou pomerne malo vyvinute, teca s nizkym obsahom humusu. To by som bydel ako hlavny problem skus si zistit ako je to s tymito zlozkami. Mozno budes musiet len trochu viac prihnojovat. A dalej by bolo dobre zistit retenciu vody danej oblasti kde chces sadit, ph ....
Asi to sem nepatri,ale zajimala by me jedna vec.Kdyby SLUNCE ciste teoreticky nonstop svitilo denne 18 hod asi jako v červenci v poledne,s cim by se to pak dalo srovnat? S 400W, 600W nebo nad lampy,resp. nad slunce neni? Takovato blbost me napadla,no...Ale dik za reakce
na ai takto, cital som uz ani neviem kde, ale to je irelevantne, ze sa slnecneho dna je svetelny vykon, alebo ako sa to oznacuje stovky tisic lumenov tak si to zrovnaj a uvidis, ze tie sodikovky zas ak je to prvada tak sa celkom nechytaju
Dneska jsem přesadil ven, našel jsem si perfektní místečko u cesty kde nejezdí moc aut a nechodí moc lidí! Svítí mi tam celý den slunce, je to za takovými křovinami takže pohodička. Vyryl jsem díru asi o průměru 15cm a hloubce 10cm, poté jsem vsypal hlínu do květin a přesadil asi 1cm pod povrch 2 zaklíčené semínka, zalil jsem to přídodní minerálkou Mattoni (neslazená!) + smíchané s hnojivem na květiny a
přikryl jsem to celé sklenicí od zavařenin, takže jsem si udělal takový menší skleníček =) teďkom už jen čekám na první patro
jen aby ti to pod tou sklenicí nesplesnivelo nebo se to neupeklo.....
jinak s tim sluncem je to zajimavy, ale muselo by se to zprumerovat, protože slunce sice v létě svítí dlouho, ale jak je známo ráno v 9 je intenzita ohodně menší než ve 14h odpoledne, tak že nevim
hello kluci chci se zeptat měl jsem ve skříni pod 150W kytičky asi 2měsíce na růst kytky a teď jsem kvůli tchýni ji musel zrušit tag jsem to dal ke kámošovi za okno a pak to hodíme ven na políčko,tak mi zajímá jestli to teďka začne kvést když je něco přes cca.12hodin
a jestli má šanci z toho vyrůst nějaký fest křoví když jsou to takový bonzaje tag 30cm vysoký???díky