Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Keramzit,Hydroton,Spina,Problemy s Ph....MINULOSTI...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
co na to rikate???
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

6,2 je prostě moc už jsem ti psal at to držíš kolem 5,5 5,8ph

Old Post 26-02-2013 v 19:16 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Ahoj Salatos,, aha tak to se omlouvam, promin nevidel jsem to,, uz je to napravene sel jsem dolu s ph jak jsi psal,, tak se budu modlit ze to bude ono stahl jsem to Ph-fosforecnou od advancedhydroponics,,na 5,8. tak snad...dekuju...

Old Post 27-02-2013 v 16:56 PM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirage
Stálý Člen

Karma uživatele mirage - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

citace:
Původní příspěvek od Salatos
6,2 je prostě moc už jsem ti psal at to držíš kolem 5,5 5,8ph

Musím jen souhlasit. Taky jsem tohle řešil, prvně jsem měl PH kolem 5,4 - 5,5 a kytkam se vůbec nechtělo. Pak jsem měl kolem 6,0 - 6,4 a ten samý problém.
Teď se snažím držet stabilně 5,6 - 5,9 a kytky si jedou hezky bez problému.

PH,Vlhkost,EC si myslím, že je alfa omega v aero, hydru Hlídat hlídat hlídat.

Mě taky teď kytky rostly krásně, dokud se mi ph nezačlo snižovat. Tak se zase zastavily a dělalo mi to s listky to samé. Kytky se uzavřou přesnou si brát živiny, proto listy žloutnou, protože nemaji z čeho živiny brát, protože se uzavřou .
Takže na 90% je to tím PH
Ať se daří.

Old Post 27-02-2013 v 21:37 PM
mirage je offline   Profil uživatele mirage   Find more posts by mirage   Foto galerie člena mirage   Click here to Send mirage a Private Message   Add mirage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Tak to bude asi ten problem ze jsem zvyklej v kokosu desetiny zadna veda tam sla kytka pri ph 5,4 i pri ph 6,8,,a sla prkne tady tohle je vazne potreba hliidat velmi presne.. jinak jsem tedy udelal nejake ty fotecky...

Old Post 28-02-2013 v 15:47 PM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 133

+

Old Post 28-02-2013 v 15:52 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

+

Old Post 28-02-2013 v 16:00 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 135

jinak rizecky sou celkem v pohode ,,koreny jedna basen,,ale to hydro se poradne naucit,,

Old Post 01-03-2013 v 09:26 AM
..: RainMan :..
Stálý Člen

Karma uživatele ..: RainMan :.. - 96% PěstitelskáKarma uživatele ..: RainMan :.. - 96% PěstitelskáKarma uživatele ..: RainMan :.. - 96% PěstitelskáKarma uživatele ..: RainMan :.. - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Není ta síť zbytečná ? nevim v jakém si dnu květu ale připadá mi že tu sít tak moc už nevyužijí.
Přeji hodně štěstí

..........in nature is future.

Old Post 01-03-2013 v 15:02 PM
..: RainMan :.. je offline   Profil uživatele ..: RainMan :..   Find more posts by ..: RainMan :..   Foto galerie člena ..: RainMan :..   Click here to Send ..: RainMan :.. a Private Message   Add ..: RainMan :.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

hele jak budeš měnit vodupřes tu sít nebo to máš všechno napojené na rezervoár ? tohle bys měl vysvětlit . . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 01-03-2013 v 17:04 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

ta sit neni nadarmo kytky jsou velike a pomalu si lehali vselijak na sebe tak at pekne stoji,,a jinak WamParjan ano to mam vse propojene do halvniho rezervoaru + to ze z neho je ke kazde kytce drip,,kapilary,, takze to stale koluje..

Old Post 02-03-2013 v 02:43 AM
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

zdarec možná sem špatně koukal ale mohl bys popsat ten systém klíďo aj s nějeakým nákresem vypadá to jako bubláky ale teď píšeš že tam máš drip trochu to rozepiš díky

chlast je prostě chlast......

Old Post 02-03-2013 v 07:50 AM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

projed si tohle,, zejmena pak prispevek c85.. je tam od zacatku do konce napsane skoro vse.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6

Old Post 02-03-2013 v 15:36 PM
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Systém dobrý, jednoduchý jako facka! Palec nahoru.
Jestli chápu dobře tak to jsou vlastně propojené nádoby s drip systémem z vrchu a udržováním hladiny ve spodu s jednou velkou nádobou na zálivku. Máš tam nějaké michací čerpadlo nebo něco co rozvádí roztok po kýblech nebo se to musí promíchat samo tím zalévánim?

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 02-03-2013 v 16:27 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 142

to zalevani bezi nonstop,, tim padem voda neustale koluje,, jeste jsem z toho vyndal z tech kapilar sejtka, a provrtal vetsim prumerem a ted to z nich tece a nekape,, na cerpadle do kapilar je jeden velkej filtr, tim zamezim ucpani diky tomu ze jsem z nich vyhazel ta sejta,, ale neco sem proste podelal, kytky zacinaj vypadat dost divne,, nevim co s tim zatim cekam na odezvu toho vseho co jsem udelel,, novej roztok, ph 5,7.- ec1,8, teplota roztoku max21..a stale to vypada nepekne,,

Old Post 03-03-2013 v 05:36 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 143

+

Old Post 03-03-2013 v 05:38 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Zdravim vas,, tak jsem docela v prdeli,, kytky vypadaji jako kdyz uschle listi povesene dolu,, zloutnou a uschaji,, nevim co dal delat vimnenil jsem zalivku upravil ph i ec a zatim se to nemeni,, co kdyz jsem popalil koreny,, nemuzu to ted hodit treba na tejden z5 na rust aby delali koreny? je to jen dotaz,, asi jsem to prepalil hnojenim,, hodnoty ted, ec1,7 Ph 5,8,,, tak to asi ani nedojedu nenapada neco nekoho,,dekuji..

Old Post 04-03-2013 v 21:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás