Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
Sajmos
Nový Člen

Karma uživatele Sajmos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Až budu chtit přestat hulit tak (snad) přestanu

Old Post 29-05-2003 v 09:07 AM
Sajmos je offline   Profil uživatele Sajmos   Find more posts by Sajmos   Foto galerie člena Sajmos   Click here to Send Sajmos a Private Message   Add Sajmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Turret
Nový Člen

Karma uživatele Turret - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Hulim uz skoro dva roky (neni to moc, ale malo taky ne). Letos v lednu jsem si rikal, ze se na to nadobro vykaslu, vydrzel jsem to mesic a pul, ale nakonec jsem to nevydrzel, sice jsem to docela dost omezil(alespon si to myslim. Max. dve brcka do tydne neni moc), ale kdyz je prilezitost, neodmitnu. Pokud na tom nejste zavisli, nic se vam stat nemuze a na nalade to prida v 99% (alespon u me to tak chodi).

Old Post 29-05-2003 v 14:10 PM
Turret je offline   Profil uživatele Turret   Find more posts by Turret   Foto galerie člena Turret   Click here to Send Turret a Private Message   Add Turret to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Neuvazuju o tom mam to rad dela mi to dobre proc to nedelat dal ale vseho s mirou

-------------------------------------------------
Don´t drink and drive smoke and fly!!!

Old Post 29-05-2003 v 18:13 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninetynine
Nový Člen

Karma uživatele ninetynine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

azh budu myslet, zhe uzh je czas taq prestanu ))

Old Post 31-05-2003 v 14:02 PM
ninetynine je offline   Profil uživatele ninetynine   Find more posts by ninetynine   Foto galerie člena ninetynine   Click here to Send ninetynine a Private Message   Add ninetynine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

nie.

Old Post 01-06-2003 v 08:27 AM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Hulit neprestanu. Az budu mit rodinu, huleni urcite omezim. Ale nikdy neprestanu. 1. Myslim, ze dite nepozna, ze jsem zhulenej. Umim to vychytat a pred nim hulit nebudu. At se treba nahodou nenadejcha :-), 2. Nechci prestat. Rad bych se dostal ze stadia 350x rocne (az na vyjimky denne) na takovejch 50x rocne (o vikendu nekdy). Tak to bude OK a nebudu si s tim delat hlavu.

A ukazte nekoho, kdo prestal uplne pit - treba par pivek tydne....

Smoke is toooo good and helpful 4 me to quit !!!

We be doing whatever we want

Old Post 01-06-2003 v 10:48 AM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

NE, proč taky

heRr jÜrgEn

Old Post 01-06-2003 v 11:39 AM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 136

"Gandža mi otvorila oči, ale nezavrela dvere som v pohodě tak koho to sere hmm?"

Trosky; Trosky, Zakázané uvolnenie (trosky/vec), 1´58´´; Deep, 1997

Prestat sem tam na chvilku, jasne to jen prospeje, ale uplne ... ROZHODNE NE!

Old Post 02-06-2003 v 08:10 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AnZi
Nový Člen

Karma uživatele AnZi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Prestat hulit? Nemam moc na vybranou. Fogy je prudas a uz dvakrat me soupnul na psycharnu. Ale chci si jeste uzit par brcek

Old Post 03-06-2003 v 18:41 PM
AnZi je offline   Profil uživatele AnZi   Find more posts by AnZi   Foto galerie člena AnZi   Click here to Send AnZi a Private Message   Add AnZi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

II: AnZi

Hele viděls film American Beauty [Americká krása]?? Možná, že by ses v tom trochu našel a možná, že byz tam pochytil nějaký dobrý napady ...

just i_oNe

Old Post 04-06-2003 v 10:33 AM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOVO
Host

Příspěvek č. 139

Asi nie.

Old Post 04-06-2003 v 17:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Adas
Stálý Člen

Karma uživatele Adas - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Ja chci přestat hulit ale nejde to moc teda. hULIM každej den shánim na brčka je mi 19 a hulim od asi od 12 od 14-ti škoro furt a sem z toho už pěkně f píče. když se zhulim tak už ani nic neřeknu jen čumim a je blbý že kámošoj se stalo že se z toho drobek zbláznil prostě byl v prdeli po jointu třeba tři dny a myslel si že vovládá televizi hlavou nebo že s tebou mluví aniž něco řek jako myšlenkama noblázen. a mě se zdá že se mi to stává taky ale už sem tak v píči že to ani 'ňák nepozném. Ale asi nepřestanu. sdnažim se o to už hodně dlouho ale stejně si toho švába dycky nakonec dám.

Old Post 04-06-2003 v 19:37 PM
Adas je offline   Profil uživatele Adas   Find more posts by Adas   Foto galerie člena Adas   Click here to Send Adas a Private Message   Add Adas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Přestanete hulit ? Příspěvek č. 141

Zajímalo by mě jestli si někdo z vás dá přecevzetí, že od nového roku přestane ( aspoň na nějaký čas ) hulit.
Já jo.Vsadil sem se s kamošem kdo to dýl zvládne.
Tak mi držte palce ! dik

Old Post 26-12-2003 v 19:03 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

->hasisak: spíš jste se vsadili o to, kdo to vydrží dýl, ne?

Old Post 26-12-2003 v 20:05 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Myslim ze by to nemelo cenu Zbytecne sazky

Old Post 26-12-2003 v 20:09 PM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

Koukám, že se na to nikdo moc necítí !

Old Post 26-12-2003 v 20:53 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás