Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim uz skoro dva roky (neni to moc, ale malo taky ne). Letos v lednu jsem si rikal, ze se na to nadobro vykaslu, vydrzel jsem to mesic a pul, ale nakonec jsem to nevydrzel, sice jsem to docela dost omezil(alespon si to myslim. Max. dve brcka do tydne neni moc), ale kdyz je prilezitost, neodmitnu. Pokud na tom nejste zavisli, nic se vam stat nemuze a na nalade to prida v 99% (alespon u me to tak chodi).
Hulit neprestanu. Az budu mit rodinu, huleni urcite omezim. Ale nikdy neprestanu. 1. Myslim, ze dite nepozna, ze jsem zhulenej. Umim to vychytat a pred nim hulit nebudu. At se treba nahodou nenadejcha :-), 2. Nechci prestat. Rad bych se dostal ze stadia 350x rocne (az na vyjimky denne) na takovejch 50x rocne (o vikendu nekdy). Tak to bude OK a nebudu si s tim delat hlavu.
A ukazte nekoho, kdo prestal uplne pit - treba par pivek tydne....
Ja chci přestat hulit ale nejde to moc teda. hULIM každej den shánim na brčka je mi 19 a hulim od asi od 12 od 14-ti škoro furt a sem z toho už pěkně f píče. když se zhulim tak už ani nic neřeknu jen čumim a je blbý že kámošoj se stalo že se z toho drobek zbláznil prostě byl v prdeli po jointu třeba tři dny a myslel si že vovládá televizi hlavou nebo že s tebou mluví aniž něco řek jako myšlenkama noblázen. a mě se zdá že se mi to stává taky ale už sem tak v píči že to ani 'ňák nepozném. Ale asi nepřestanu. sdnažim se o to už hodně dlouho ale stejně si toho švába dycky nakonec dám.
Zajímalo by mě jestli si někdo z vás dá přecevzetí, že od nového roku přestane ( aspoň na nějaký čas ) hulit.
Já jo.Vsadil sem se s kamošem kdo to dýl zvládne.
Tak mi držte palce ! dik