Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Swet cheas Radium RNP-T 150 W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
Mahnee
Stálý Člen

Karma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Jinak Sk8 ja jsem si to precetl ale ptam se lidi proto jestli to treba nestaci udelat jen 2krat;-)Jinak cist umim.dik;-)

Old Post 29-11-2012 v 16:07 PM
Mahnee je offline   Profil uživatele Mahnee   Find more posts by Mahnee   Foto galerie člena Mahnee   Click here to Send Mahnee a Private Message   Add Mahnee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Karma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mahnee - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Tak male foto z 36.dne kvetu..

Old Post 02-12-2012 v 21:23 PM
Mahnee je offline   Profil uživatele Mahnee   Find more posts by Mahnee   Foto galerie člena Mahnee   Click here to Send Mahnee a Private Message   Add Mahnee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scunk
Stálý Člen

Karma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% PěstitelskáKarma uživatele scunk - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Promiň, že ti to tu zasírám, ale na přesazování musím reagovat. Je to podle mého názoru naprostá blbost. To, že rostlina je limitovaná prostorem který jí nabídneš asi ví každý z nás. To,že když přesazuješ tak vystavuješ rostlinu šoku asi taky, ale že je ve finále kořenový bal kompaktnější a lépe "rozprostřený" po nádobě při sázení rovnou do finální nádoby...to už asi moc lidí neví.
Nechápu 3x přesazování rostliny když žije max. 3 měsíce. Hromada kořenů po přesazení stejně odumře, protože kořeny za "kelímkovou" bariérou(směrem ke kmínku) nepotřebují rozvíjet svojí strukturu jako ty co jsou v kontaktu s čerstvou hlínou a odumírají.
Vezmi si třeba Ibišek, který po dosažení určité velikosti nádoby nemusíš už přesazovat(jinak se přesazuje 1x za 2 roky) a jen dorovnáváš hlínu na povrch květináče. Navíc se po 2 letech přesazuje(od řezu) do květináče o 2cm většiho než je původní. Ibišek má daleko složitější kořenové větvení než má naše idoorová láska...:-)
Takže jsem zastáncem semínka, nebo řízku rovnou do "finálové" nádoby..
Ať to roste...;-)

S.

5x BJ a 3x C47 pod čtyřma koulema

8x Big Foot pod čtyřma koulema

6x Jack 47, 3x Cream 47, 3x Ice Cool pod čtyřma koulema (sklizeno)

3x Ganesh Spirit, 3x Cream Caramel, 3x Green Poison, 3x Sweet Cheese pod čtyřma koulema (probíhá)

Old Post 03-12-2012 v 18:02 PM
scunk je offline   Profil uživatele scunk   Find more posts by scunk   Foto galerie člena scunk   Click here to Send scunk a Private Message   Add scunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 132

Vubec nezasiras jsem za kazdou poucujici zpravu ;-) ja jsem tedkon 4 dal rovnou do finalovych kvetniku a 3 jeste budu jedno presazovat na zkousku. A tedkon jsem sehnal jeste nejaky rezy tak kdyz vyjdou tak budu i ty davat rovnou do velkych. ;-)

Old Post 03-12-2012 v 23:15 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 133

Tak tady uz jsou mi mali holky 3xpower kush a 4xorange bud.A od kamose dostanu jeste 3x Critikal Jack sazenicky od seminka ale jeste mu musi trosku povyrust takze celkem budu 10holek:-)
Or mam uz ve velikych kvetinacich a Po jeste v mesnsich ktery budu jeste presazovat na zkousku jak budou holky vypadat a rust kdyz pulku presadim 3x a druhou jen 2x.
Hlinu maji plagron light mix a do zalivky dostavaji zatim jen enzymes + s upravenym PH (+)-5,8 az 6,0. Rucickovy meric tak proto digital uz je na ceste:-)tak doufam ze tedkon se holka bude darit lip nez minule a nebude snima takovejch problemu :-D

Old Post 05-12-2012 v 14:12 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

Tak pridavam mali holky cca po16dnech rustu mysleno od vlozeni vykliceniho seminka do hliny.Tedkon se jim dari dobre a rostou jak z vody :-)snad se jim tedkon bude darit lepe..

Old Post 08-12-2012 v 23:11 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 135

Zdarvím kolegové, tady přidávám jednu svojí potvoru:-D je to krásnej 3lístek a sám se mi zastřihává:-Djsem zvědavej jak poroste dál :-D

Old Post 10-12-2012 v 19:48 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

Ještě přidám jedno zkoušený mikro z lístků velkých kytek. Je to zvětšeným minimikroskopem 60xpřiblížení a vyfoceno fotákem z mobilu 8mpix ale něco tam vidět jde :-D

Old Post 10-12-2012 v 20:10 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 137

cerstve vypletena sitka kdybych ji chtel nahodou dat:-Dnuda tak skladam:-Docka jsou 7centimetrovy tak ani nevim jestli velky nebo mali.:-D

Old Post 11-12-2012 v 02:37 AM
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od scunk
Promiň, že ti to tu zasírám, ale na přesazování musím reagovat. Je to podle mého názoru naprostá blbost. To, že rostlina je limitovaná prostorem který jí nabídneš asi ví každý z nás. To,že když přesazuješ tak vystavuješ rostlinu šoku asi taky, ale že je ve finále kořenový bal kompaktnější a lépe "rozprostřený" po nádobě při sázení rovnou do finální nádoby...to už asi moc lidí neví.
Nechápu 3x přesazování rostliny když žije max. 3 měsíce. Hromada kořenů po přesazení stejně odumře, protože kořeny za "kelímkovou" bariérou(směrem ke kmínku) nepotřebují rozvíjet svojí strukturu jako ty co jsou v kontaktu s čerstvou hlínou a odumírají.
Vezmi si třeba Ibišek, který po dosažení určité velikosti nádoby nemusíš už přesazovat(jinak se přesazuje 1x za 2 roky) a jen dorovnáváš hlínu na povrch květináče. Navíc se po 2 letech přesazuje(od řezu) do květináče o 2cm většiho než je původní. Ibišek má daleko složitější kořenové větvení než má naše idoorová láska...:-)
Takže jsem zastáncem semínka, nebo řízku rovnou do "finálové" nádoby..
Ať to roste...;-)

S.

Ahoj taky jsem pro nepresazovani v indoor ale v out-u ,kdyz nekdo nema moc mista a pestuje mensi kytky v kyblech,je presazeni na zacatku kvetu ku prospechu.Novej prostor a nove ziviny udelaji v kvetu hodne.

citace:
Původní příspěvek od Mahnee
cerstve vypletena sitka kdybych ji chtel nahodou dat:-Dnuda tak skladam:-Docka jsou 7centimetrovy tak ani nevim jestli velky nebo mali.:-D

7cm je dost ..Oka by mely byt tak velke aby nema sli protahnout vrcholky takze staci i 3x3cm nebo 4x4 .

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Naposledy upravil Stanton 11-12-2012 v 21:38 PM

Old Post 11-12-2012 v 19:33 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

Tak pridavam holky opet nafocene po 4 dnech.Myslim ze tak nejak kolem 20 dnu rustu.Asi. Rostou fakt moc hezky hlavne PK ten se mi libi hodne. Zatim vypada ze jim nic nechybi tak snad v tom budou pokracovat. Jen mi neni jasky kytky jsou +)- 8az10 cm vysoke spise PK a stonky jsou hezky silny ale prijde mi jak kdyby uz chteli být drevnaty je to dobre nebo ne poradi nekdo?Do zalivky kterou jim delam upravenou na 5,8 davam zatim porad jen enzymi nic vic ale zacnu asi zachvilku pridavat trosku Plagron Alga..Jeste musim nekde procist jak dlouho staci bez hnojiv:-DHlinu mam Plagron Light mix..Jinak v cernych kvetnikach mam OB a v hnedych PK.Ty ceka jeste jedno presazeni.Dekuji za rady

Old Post 12-12-2012 v 23:22 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

Stanton-jinak oka jsem delal ze jsem je vyplítal provazka na pevno ale tech 7 muzu rozdeli na 3,5 coz neni zadny problem jestli by to bylo vyhovujici tak udelam pridam jen par metru provazku :-D.Dik

Old Post 12-12-2012 v 23:28 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 141

Tady jeden malej kousek z vetsich kyticek. Oholil jsem jednu bocni palicku aby mi nestinila na spodek.

Old Post 13-12-2012 v 23:03 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 142

Tak tady mam polovinu skrinky na rustu,dneska mi prislo 6 rizku S.A.G.E byli to docela chcipacci myslim si ze posledni kusy asi:-D ale snad se chyti prokorenene byli dobre ale tod asi vse:-Djedna fotka vsechny pohromade a jedna jen rizkove.

Old Post 14-12-2012 v 19:34 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 143

Moje armada zivin:-D

Old Post 14-12-2012 v 19:48 PM
Mahnee
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Zdravim.tak tady pridavam muj pruser.Dneska jsem vyndal 2 velky kyticky z boxu ze jim umeju bejvak a stala se mi hrozna vec:-D polozil jsem si kytku na zidli a ona mi spadla pac jsem oni zavadil:-(takze se mi nepekne zlomila tak me to donutilo to seknout driv nez jsem mel v planu:-((byl to jejich 52 den kvetu takze to ani neni zas tak nejhorsi cukr uz je skoro jako trtinovy:-)takze stejne by byl cas to pomalu pripravovat na kosu.Fotky mam uz z ostrihanyma listkama.Tak jsem zvedavej co z toho bude:-DNa sylvestra neco bude:-D

Old Post 19-12-2012 v 23:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás