Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
injekcnu strikacku,ale da sa aj takto ze 20kvapek je 1ml.,ale najpresnejsi su injekcne striekacky,alebo pipeta,taketo dohady,ze kavova lyzicka vedie k tomu,ze to mavaju borci prehnojene,alebo nedohnojene...
Původní příspěvek od kopštros nevite někdo jak to mam odměřit 2ml hnojiva na 1 litr vody?toje snad kavova lžička mala ne?
Docela mě to zajímalo tak jsem to šel změřit .
Takže moje čajová lžička má přesně 1ml, ale jako univerzální míru bych ji rozhodně neuváděl. Právě proto jsem změřil něco, co můžeš mít doma. Takže víčko od Coca coly má 4ml, víčko od sirupu hello příchuť malina 3,5ml víčko od slunečnicového oleje gold plus 2ml, ale myslím že víčko od oleje by mohlo být podobný na všech. Je totiž blbost odměřovat půl víčka od coca coly.
A jak říkal kolega být tebou do budoucna bych zainvestoval do injekční stříkačky nebo pipety, je to s ní dost pohodlný.
Já na začátku odměřoval odměrným válcem co jsem šlohnul jěště na základce, a taky to šlo
Původní příspěvek od sailinder injekcnu strikacku,ale da sa aj takto ze 20kvapek je 1ml.,ale najpresnejsi su injekcne striekacky,alebo pipeta,taketo dohady,ze kavova lyzicka vedie k tomu,ze to mavaju borci prehnojene,alebo nedohnojene...
Měřit množství hnojiva do kokosu pomocí víčka od oleje to si přímo říká o průser
15 den 18/6 hnojeno 3ml na litr odstate vody.holkam se daři asii dobre ale mam pocit žese listy krouti jakoby nahoru,sou krasne zelene nejspiš to bude ale tim že byli cca 5cm od lampy dneska sniženo tak uvydime.