Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Unregistered nejlepší jest školka ml. borovic...ta se narozdíl od smrků toliko neudržuje....loni to byla bomba
Skolky su dobrá věc, nejlepší su ale takové 3-4 metrové školky
břízek...někde kde se táhnů souply vysokýho napětí lesem tak tam bejvaj a tam je to v poho...moc dobrý sou tiež vysokej kopřivy ... vysekáš si nějakej plácek a ty nasekaný kopřivy můžeš rovnou použit ako hnojení.. velky kytule sem taky jenom v takovej pásech listnáčů na poli...ve vynechanym místě gde svítilo slunko.. docela sem čučel když sem přišel po měsíci a nemoh sem došáhnut na špičku... tak dobru sklizen v letošnim roce
Abp zihlava,alebo koprivi ako vy bratia cesi vrvite je pekna vec ale ide o to, ze ked tam raz pridete teda ku svojim milovanym rastlinkam tak po vas ostane pekny chodnik v tychtpo rastlinach a preto by som videl ako ideal miesto kde treba ist cez take kriky ktore je treba nadvihnut atd. to potom naozaj da vela prace odhalit pristup aj samotne policko
cus
Ps: som sice momentalne na diazepame + alkohol no na toto asi aj tak dokazem odpovedat
cau lidi jsem tady novej ,tenhle rok budu sadit poprvy a nasel sem 2 fleky nedaleko za vesnici a myslim ze to bude v pohode protoze u nas moc lidi nehuli krome party asi sedmi lidi. Je to v p.... zrovna sem v pc nasel trojskyho kone
zdravim chasovia tak som si to tu cele precital a dali ste mi vela inspiracie mne samozrejme tiez zobrali uz nieke to pole ale vzdy mi aspon jedno ostalo (zaruka)kamosovi ukradli uz aj zo sklenika a minuly rok nam dokonca niaky ..... ukradol 2 polia a este nas aj nabonzoval organom ale my sa len tak nedame mame dost znamich takze nas vcas informovali len skoda ze sme to museli zobrat tak skoro lebo to nebolo dost dozrete ale lebie ako nic a este aj problemy s organmy pestujem na hnoji co vyvaza drustvo je to tam dost v pohode a aj v skleniku a tento rok som sa rozhodol ze zacnem aj na stormoch dufam ze nespadnem toto forum je inac fakt dobre pre takych ludi ktorym sa nechce pestovat nastastie v nasej dedine nema okrem kamosov nikto internet a este jedno vam poviem ked ma nahnevaju tak prestanem pestovat v prirode a ako hovorite ked pestuju aj oni tak nasadim po celej nasej oblasti samcov nech maju aj oni z toho nieco )))) majte sa
Nedaleko od myho baraku je zeleznice a tam sou odstaveny vagony.nektery zastreseny a nektery bez strechy.Tak sem sel na obhlidku a napadlo me dat kytky do kýblů a dat je do nejakyho toho prazdnyho nezastresenyho nakladniho vagonu.Tam snad zadnej zlodej nepoleze a nejakyho vypravciho to taky nenapadne..snad
Co takhle nejaky stary zidovsky hrbitov?Je tam urcite vyzivna puda.Je to dost morbidni.Ja jen ze u nas jeden mame,je kolem nej docela vysoka zed a urcite tam nikdo ani nepachne.