Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus! Diky vsem za rady... ok ty prvni co seknu dam bud do koupelny nebo na tmu seru, tem chronicum pak tmu dopreju v boxu. Pristi round pojedu jen 1-2 modely.
50. den 12/12
Jedna vetev se mi pod tihou palic urvala, uz to tu susim a bude predcasna degustace :P Jinak lupu nemam ale co se tyce zabarveni tech pestiku tak mi prijdou docela dost do hneda, takze PEPRUM davam max. par dni, a chronic bude taky urcite driv.
hoj groweri, tak se mi to pomalu blizi do finale, sem ted dost na vazkach co s tim, nejradsi bych to utnul vsechno najednou, ale nevim jestli by to byl dobrej napad, PEPRy vypadaji ze by kazdym dnem mohli byt, chronic jakztakz taky, orange budy zatim moc ne a ta jedna jedina NL vypada taky docela rdy. Bohuzel nemam cim udelat lepsi fotky.
55. den 12/12 asi ji dam vsem 60 dni a end, nebo nevim jak bych to resil, nemam proste kde susit/dat do tmy 10 kytek co budou pripadne driv. Jinak jednoho nejmensiho PEPRika jsem seknul pred par dny, ted uz mi visi a co jsem zatim ochutnaval tak je to moc dobry
59. den 12/12 - v boxu zbyva 25 kytek, 2 pepry uz sem utnul (jeden takovej mrzak a jeden takovej normalni, dohromady asi 35g - pak hodim celkovy vysledek) a je to pro me fakt luxus, vzhledem k tomu ze jsem x let zvykly na huleni "z ulice". Vubec se to neda srovnavat, vypada, voni i chutna luxusne.
Orange budum, PEPRum a NL davam posledni 1-2 dny. Chronic vypada tak, ze pulka vypada docela ready a pulka nic moc. Necham jim jeste par dni ale do konce tydne to musim nejak utnout, jelikoz se stehuju a pak bych to nestihal.
Hazim jeste poslednich par fotek pred sklizni, stejne to nikdo nesleduje.
zdar groweri, potreboval bych poradit co se tyce pestiku - na 90% palicek na kytce jsou pestiky prevazne do hneda, ale na vrcholcich, na tech nejvetsich palicich tak pul na pul, je to normalni ? resp co ted s tim, kytka vypada zrala, tak mam ji tam jeste nechat at dozraje komplet i s tim vrskem?
Sorry, ja myslel ze trichom a pestik je to same tak tedy vetsina trichomu je do hneda, jen na vrcholcich jsou jeste nejak bily. Lupu bohuzel nemam. Musim si pro ni nekam zajit, nechtelo se mi objednavat pres net lupu za 50kc a platit 150 postovny.
Ahoj vidím že používáš Sunrain , taky do něj chci jít ,mohl by si mě prosím napsat jak si stím spokojenej ? ted mam to maly hobby žebro ale svítim na pude 600 watt 2* , podle mě to osvítí plochu jak hovado a rovnoměrně , předem díkes ...