Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huleni s pribuznejma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 129

do prdele, dnes mi na to matka prisla ze hulim a nedopadlo to velmi slavne, pravdupovediac katastrofalne. bol som v skole a mali sme matiku, zrazu vtrhla triedna do triedy a ze mam jej dat studentsky preukaz, tak som dal, ale nevenoval som tomu velmi velku pozornost. ked skoncila hodina tak som isiel na telesnu a zrazu kukam, a mama pred kabinetom triednej kua, s tym ze triedna ma uvolnila z telesnej a ze idem s mamou domov. som tusil ze to nebude len taq. a moje najhorsie predstavy sa naplnili. prisiel som domov, a na mojej posteli asi 4 zapalovace, 2 kusy alobalu a mama prisla s big gripom a so sackom kde som mal predtym ganju. kurva a tak som vsetko vysvetlil bla bla a som jej prislubil ze s tym skoncim kua. ale pochybujem ze s tym skoncim, lebo ganja je super. tak poradte ako mozem hulit a zaroven to tajit pred mamou???

Old Post 10-10-2005 v 15:47 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

impozant:hele u nás je to podobný. naši už mě párkrát lapli naprosto zkouřenou a vždycky se to nějak okecalo. kolikrát sme se bavili o hulení a já měla vždycky takový průpovídky, že i hluchýmu by došlo že hulim. nedávno sem jí řekla že si občas zahulim a od tý doby o tom nemluvíme. prostě jim nelez moc na oči zhulenej a netahej domů všechno(jako třeba plný pytle a tak). nejlepší by bylo , kdybys jí řek všechny pro a proti a že s tim už nic neudělá, ať to bere tak jak to je. lepší než kdybys smažil ne?

kattenka: mam to doma naprosto identický. dělaj, že to neví (nebo to nechtěj vědět). ale myslim, že nejsem daleko od domácí legalizace

jinak čadim s bratrem (rodina musí držet pohromadě že?

Old Post 10-10-2005 v 16:11 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

moswa: jn...já taky sedím třeba s otcem v obyváku...čumím s ním na zprávy a tam bylo to s tím jak našli těm Japoncům nebo komu u nás plnej skleník ganji.. a já HM A CO S TÍM TI CAJTI UDĚLAJ on NO SPÁLÍ TO..a já HM ALE TO JE ŠKODA NE? a on NO TAK TŘEBA SI TI CAJTI NĚCO ULIJÍ DOM..a já HM NO...TAK TO SE SPÍŠ U TOHO NIČENÍ SOLIDNĚ VYPÁLÍ..KDYŽ SI VEMU TO MNOŽSTVÍ..A TY VÝPARY...TO MAJ V KLIDU,ANI TO NEMUSEJÍ NIJAK DRŽET V SOBĚ A TLAČIT DO HLAVY.... no a pak mi došlo že s ním mluvím jak kdybych s ním denně hulila... no nevím jestli mu to nějak cvaklo..každopádně on by mi asi řekl..že mám svůj rozum a že mi do toho kecat nebude...to s máti je to horší

Old Post 10-10-2005 v 16:51 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

kattenka:tatík mi jednou řek, že je schopnej to tolerovat když si občas někde dam no... a matce sem třeba objasnovala, jak se balí jointy. no nevim co si o mě myslí, dyž se ještě bavim se samejma zkuřkama

Old Post 10-10-2005 v 19:02 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Příspěvek č. 133

moswa: jo tak třeba kámošky máti pracuje v trafice...a když je tam ta kámoška s ní...tak tam chodí ty největší zkuřky pro skla a papírky a tak.. a vždy DOBRÝ DEN JEDNO SKLO..JÉÉÉ ČAU ****** a tak to té máti jako musí být jasný.. jednou mi říkala že tam přišel její kámoš pro sklo a ta máti na něho NO ALE NE ŽE TO BUDEŠ KOUŘIT S DCEROU..a on NEE TO VŮBEC... no a samozřejmě už byli domluvení že.....kámoška dojde večer domů a máti na ni TAK S KÝM SI BYLA?a ona HMMM TAK S **** ŽE....a už to bylo jasný no ale jako nevím jestli je dobře,že si to ty matky nepřipouštějí....jako ráda bych to té své řekla...ale radši pomlčím

Old Post 11-10-2005 v 08:30 AM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Karma uživatele rociik - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

mno my se o takovejhle vecech s bratrem bavime klidne pri rodinny veceri...az o vejkendu sklidim maminka bude jedna z prvvnich kdo ochutna...

Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček

Old Post 11-10-2005 v 13:50 PM
rociik je offline   Profil uživatele rociik   Find more posts by rociik   Foto galerie člena rociik   Click here to Send rociik a Private Message   Add rociik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rociik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

no akoze, hulit urcite budem to bezpochyby len si uz budem davat vacsi pozor, a inac ja s bratom tiez hulime hehe

Old Post 11-10-2005 v 15:39 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Kattenko..že já tě znám

Early Misty 2006

Old Post 13-10-2005 v 12:44 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Příspěvek č. 137

BomberMan: hi...jo jo.....jen přemýšlím jestli to jsi ten co mi pořád posíla fotoreportáž svých kytinek na icq..? hm? ....ale tak..zase dík že jsi tu zvěřejnil moji pravou tvář.. kdy se to vůbec fotilo??:P to máš jediný štěstí,že už je to hodně dávno a vypadám teď úúúplně jinak

Old Post 13-10-2005 v 16:29 PM
rociik
Stálý Člen

Karma uživatele rociik - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

jháááá tě taky znááám...urcite chodis na pívo k žemličkům...
ty we dneska sem okusil prvnich par palicek ze sklizne s brasuli...a moc solidni hulivo...pujdu a dam si jeste

Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček

Old Post 13-10-2005 v 18:31 PM
rociik je offline   Profil uživatele rociik   Find more posts by rociik   Foto galerie člena rociik   Click here to Send rociik a Private Message   Add rociik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rociik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

rociik: tak to vůůbeecccc :P:P

Old Post 13-10-2005 v 19:20 PM
Elementalista
Stálý Člen

Karma uživatele Elementalista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

No tak ja hulim tak ty ctyri roky a dost casto s bratrem. Ale to az tak posledni 2 roky zacal (bratr) hulit trosek aktivneji. Jinak matka i otec meli co delat s tim, aby prekousli, ze kourim a chlastam. Kdybych jim na fer rek, ze hulim, tak to by melo dohru jako svine...
Urcite jim to nereknu, dokud bydlim u nich. Jinak oba bratranci hulej a pokud vim, tak i matky jim to tolerujou.
Do hajzlu, proc zrovna moji rodice - jinak docela inteligentni lidi - trpej tou mylnou predstavou ze joo, ganja to je droga a kdo ji uziva je tudiz fetak

Old Post 14-10-2005 v 02:16 AM
Elementalista je offline   Profil uživatele Elementalista   Find more posts by Elementalista   Foto galerie člena Elementalista   Click here to Send Elementalista a Private Message   Add Elementalista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

kattenka:nojo...bracha ti par fotek poslal ja ne ..a kdy je to foceny nevim...asi někdy v létě po nějaké zkuřbě...soudím podle toho výrazu

Early Misty 2006

Old Post 14-10-2005 v 10:52 AM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Pohodička zkoureni :) Příspěvek č. 142

zdar chtel bych vedet kolik groweru zhulilo svoji rodinu myslim tim mamu,tatu, babicku,dedecka, atd proste vasi rodinu

Old Post 01-10-2006 v 14:55 PM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

hmm jednou sem upek fakt fajnovej štrůdl a když se přišel domů, tak byly 2 kousky pryč..
ráno za mnou přišla máma s červenejma očičkama, co že sem do toho dal..
no a tatík po mě chtěl jednou smotat brčko, aby to zkusil..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 01-10-2006 v 15:18 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 144

ja s nasima, koril svoje vlastni kytky, ale nebylo to nic moc, letos mam kvalitnejsi, tak jestli si reknou, zahulime :-)

Old Post 01-10-2006 v 16:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-10-2009 - Huleni a spiritualita - 10 odpovědí
30-06-2003 - Huleni a priroda - 10 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás