Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do prdele, dnes mi na to matka prisla ze hulim a nedopadlo to velmi slavne, pravdupovediac katastrofalne. bol som v skole a mali sme matiku, zrazu vtrhla triedna do triedy a ze mam jej dat studentsky preukaz, tak som dal, ale nevenoval som tomu velmi velku pozornost. ked skoncila hodina tak som isiel na telesnu a zrazu kukam, a mama pred kabinetom triednej kua, s tym ze triedna ma uvolnila z telesnej a ze idem s mamou domov. som tusil ze to nebude len taq. a moje najhorsie predstavy sa naplnili. prisiel som domov, a na mojej posteli asi 4 zapalovace, 2 kusy alobalu a mama prisla s big gripom a so sackom kde som mal predtym ganju. kurva a tak som vsetko vysvetlil bla bla a som jej prislubil ze s tym skoncim kua. ale pochybujem ze s tym skoncim, lebo ganja je super. tak poradte ako mozem hulit a zaroven to tajit pred mamou???
impozant:hele u nás je to podobný. naši už mě párkrát lapli naprosto zkouřenou a vždycky se to nějak okecalo. kolikrát sme se bavili o hulení a já měla vždycky takový průpovídky, že i hluchýmu by došlo že hulim. nedávno sem jí řekla že si občas zahulim a od tý doby o tom nemluvíme. prostě jim nelez moc na oči zhulenej a netahej domů všechno(jako třeba plný pytle a tak). nejlepší by bylo , kdybys jí řek všechny pro a proti a že s tim už nic neudělá, ať to bere tak jak to je. lepší než kdybys smažil ne?
kattenka: mam to doma naprosto identický. dělaj, že to neví (nebo to nechtěj vědět). ale myslim, že nejsem daleko od domácí legalizace
jinak čadim s bratrem (rodina musí držet pohromadě že?
moswa: jn...já taky sedím třeba s otcem v obyváku...čumím s ním na zprávy a tam bylo to s tím jak našli těm Japoncům nebo komu u nás plnej skleník ganji.. a já HM A CO S TÍM TI CAJTI UDĚLAJ on NO SPÁLÍ TO..a já HM ALE TO JE ŠKODA NE? a on NO TAK TŘEBA SI TI CAJTI NĚCO ULIJÍ DOM..a já HM NO...TAK TO SE SPÍŠ U TOHO NIČENÍ SOLIDNĚ VYPÁLÍ..KDYŽ SI VEMU TO MNOŽSTVÍ..A TY VÝPARY...TO MAJ V KLIDU,ANI TO NEMUSEJÍ NIJAK DRŽET V SOBĚ A TLAČIT DO HLAVY.... no a pak mi došlo že s ním mluvím jak kdybych s ním denně hulila... no nevím jestli mu to nějak cvaklo..každopádně on by mi asi řekl..že mám svůj rozum a že mi do toho kecat nebude...to s máti je to horší
kattenka:tatík mi jednou řek, že je schopnej to tolerovat když si občas někde dam no... a matce sem třeba objasnovala, jak se balí jointy. no nevim co si o mě myslí, dyž se ještě bavim se samejma zkuřkama
moswa: jo tak třeba kámošky máti pracuje v trafice...a když je tam ta kámoška s ní...tak tam chodí ty největší zkuřky pro skla a papírky a tak.. a vždy DOBRÝ DEN JEDNO SKLO..JÉÉÉ ČAU ****** a tak to té máti jako musí být jasný.. jednou mi říkala že tam přišel její kámoš pro sklo a ta máti na něho NO ALE NE ŽE TO BUDEŠ KOUŘIT S DCEROU..a on NEE TO VŮBEC... no a samozřejmě už byli domluvení že.....kámoška dojde večer domů a máti na ni TAK S KÝM SI BYLA?a ona HMMM TAK S **** ŽE....a už to bylo jasný no ale jako nevím jestli je dobře,že si to ty matky nepřipouštějí....jako ráda bych to té své řekla...ale radši pomlčím
BomberMan: hi...jo jo.....jen přemýšlím jestli to jsi ten co mi pořád posíla fotoreportáž svých kytinek na icq..? hm? ....ale tak..zase dík že jsi tu zvěřejnil moji pravou tvář.. kdy se to vůbec fotilo??:P to máš jediný štěstí,že už je to hodně dávno a vypadám teď úúúplně jinak
jháááá tě taky znááám...urcite chodis na pívo k žemličkům...
ty we dneska sem okusil prvnich par palicek ze sklizne s brasuli...a moc solidni hulivo...pujdu a dam si jeste
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
No tak ja hulim tak ty ctyri roky a dost casto s bratrem. Ale to az tak posledni 2 roky zacal (bratr) hulit trosek aktivneji. Jinak matka i otec meli co delat s tim, aby prekousli, ze kourim a chlastam. Kdybych jim na fer rek, ze hulim, tak to by melo dohru jako svine...
Urcite jim to nereknu, dokud bydlim u nich. Jinak oba bratranci hulej a pokud vim, tak i matky jim to tolerujou.
Do hajzlu, proc zrovna moji rodice - jinak docela inteligentni lidi - trpej tou mylnou predstavou ze joo, ganja to je droga a kdo ji uziva je tudiz fetak
hmm jednou sem upek fakt fajnovej štrůdl a když se přišel domů, tak byly 2 kousky pryč..
ráno za mnou přišla máma s červenejma očičkama, co že sem do toho dal..
no a tatík po mě chtěl jednou smotat brčko, aby to zkusil..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.