Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do toho 24. pockam dlhsie ich uz nenecham, zatial sa daju este ohybat, tak keby zacali rast rychlejsie ako by som chcel, stale mam na nich pripravene ohybanie
malicky up. dnes zase pohnojene: 4ml/1.0l
pomalicky dorastaju do rovnakej vysky, naberaju na listoch a na objemu..
ma az tak trochu desí, ze sa nevyskytol zatial ziadny zasadny problem,
polievam to prevarenou a odstatou vodou, pred polievanim zohriata na 28 - 30 stupnov. Zemina Light mix je skvela, prievzdusna, ziadne pliesne ani povlak, sice sa trochu perlitu vyplavilo na povrch, ale to je asi jedno.
Svietim stale 18/6, vyhlliadky prepnutia su 24.12.2012, podla toho ci dorastu do vysky mnou urcenej, (ale vyzera to tak ze dorastu.)
od ich vzniku zivota je to presne 65 dni.
Dosahuju asi tak 2/5 celkovej vysky skrine.
Teplota dosahuje miernych 24 stupnov.
Vlkomer nemam ale podla zelenosti listov usudzujem, ze vlkost nechyba.
Na porovnanie velkosti 250ml Plagron Alga Grow.
Tolko asi tak ku vseobecnym informaciam
na kvet zostane pocet 3 ale bude to dokopy 4400Lm, a tie male kytky este nezaberaju miesto ale su take zakrpatene, nechavam ich zatial tam, sak aj z nich mozno cosi bude..
Vitajte v 70. dni rastu
Toto je posledny den vegetativnej casti, a zacina kvetova, posledna faza ich zivota.
Prepnute na 12/12 hodinove intervaly, dnes este posledny krat pohnojim Plagron Grow, ako na neskore Vianoce a odzajtra sa hnoji uz iba Bloom .
Zmenene usporky z 54W na 71W.. teplota je 24 stupnov a vlhkost nemeriam... to je asi vsetko co treba..
no, chlapci, mam pre vas zlu spravu, 5 zo 6 boli samci takze mi ostala iba jedna samica, ktoru som prepol znova na rast aby trochu nabrala silu a aby z nej cosi bolo, lebo v takom stave, akom kvitla by z nej bolo sotva 5 gramov, a nebudete verit ale ta samica je presne ten mutant ktoreho som typoval ako samca
fotky prihodim mozno este dnes, alebo zajtra
no ale je to skoda ze zo 6 iba jedna, ale hovorim si ze mozem byt rad, ze to neni hermac .
a toto bol predsa 1. indoor s noname z out(u) a vobec prve skusenosti s pestovanim s prehladom o tejto rastline
je tu ale den 70 asi 5-6 takze 75 den lebo som to musel prepnut, lebo za tie fotky co teraz pridam by bolo na 1 joint a bol by som este rad ,
ale mam tu aj fotky z demolacie samcov, nuz pozrite...
a tuto uz su dole prve dve, ta napravo je favorit a nasilnejsia rastlina co som mal,(hovoril som jej NO.1) a ta nalavo tiez velmi pekna...
korene mali velmi dobre rozvinute, na to, ake boli tie rastliny este male.
Z out(oveho) pestovania boli korienky omnoho slabsie, to bude tou zeminou, strasne super(Plagron Light mix) tomu kdo ju vyrobil by som nohy pobozkal .
Na spodok som este ked som este nevedel som dal keramzit a to bola chyba, bolo ho tam 2 a pol cm a len zabranoval korenom ist dalej lebo som sa tu docital, ze keramzit ma sam o sebe strasnu kyselost, takze korienky by sa spalili a navyse som im z dola vodu dat nemohol, lebo nemal som podtacky