Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sleduju celej tvuj serial mas to moc pekny, poslu karmu libi se mi ze se nebojis tolika modelu najednou a ze si davas tolik prace s proplachem.
preju co nejveci a nejchutnejsi sklizen
to swf: Dikes za uznaní, vice modelů se nebojím, v tomhle kole mám 12 druhů Vše spíše indicy, je potřeba holky kontrolovat aby nědělaly pylové váčky, kupodivu v tomhle kole sem neobjevil ani u jedné a to je prohlížim velmi důkladně, tudíž se to dá Na příští kolo už mám zasazeno opět 11druhů, tentokráte zase spíše sativky, tak sem zvědav jak to pojede Co se týče proplachu, tak minimálně 14dní, ale raději to dávám až 3 týdny, na chuti je to znát, vzhledem k tomu, že to pak konzumuju tak to dělám pro sebe, a kdo nemá rád chutné pokouření, že
Tak už jedu přes týden průplach a vypadá to velice dobře Svilušky jsou skoro vymýcený, dravý roztoči doporučuju všem, během necelých 20dnů si s nima poradily, sice se na některých listech ty potvory dost vyřádily, ale na palicích to není skoro znát A jak píše Biocont není pravda, že musí mít teplotu 20-25°C a vlhkost 60-80...já mám teplotu přes den kolem 28°C, v noci asi 21°C...vlhkost 40 přes den a v noci kolem 50 a stejně se mi namnožily dostatečně, je tedy pravda, že si měli na čem smlsnout
Tak jsem nafotil nějaké fotečky pod tou Sunpulse 10K - nasadil sem ji v 62.dnu, je to tedy šílená záře, svítí více než MH i HPS Vždy první foto je pod normálním světlem a druhé foto pod tou 10K - fota jsou do zvláštní zelené barvy Jinak oba Orange Budy už se suší, do 14dnů bude hotov i zbytek kytí