Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je fakt, jestli ti není 18, měli by mít od tvých rodičů nějakej souhlas.
Docela bys je asi nasral, kdybys tam přišel a řekl, že jim na to sereš a že jim nic nedáš.Ale asi by tě označili za feťáka.
Já být tebou tak to risknu a uvidí se, voni ti totiž nemůžou nic udělat.
Nikomu jsi nic nedal a ani neprodal, a nic už nemáš.Tak co, neřeš to a buď v klidu.A hlavně si nic nenechej přišít.Zatloukat, zatloukat a zase zatloukat.......
A co takhle se domluvit s rodiči, že by tam jako zavolali a řekli, že si to nepřejí.
PS: pondělní ráno si přivstej a vypij co nejvíce vody, abys to ještě zředil.
to cityman: jo a tos nezežil, kdy doktorka předávala info. o návštěvách studentů pro ředitelku naší školy.Docela kámoše naštvalo, že říďa věděla o jeho testech na HIV,........
A smí se tohle vubec? Myslim jako předávat výsledky testů,nejde o lékařské tajemství? Pokud to platí rodiče toho "slušňáka" tak tomu nerozumim. Škola sice může říct aby tam všichni šli, ale to je tak všechno,ne?
Připadá mi to něco jako dobrovolná akce - z pravniho hlediska to chapu takhle: rodiče dali škole formou daru spoustu testů, škola řekla aby všichni studenti šli na testy, ale ty nemůžou být povinné - na poviné vyšetření tě může poslat jen policie,nebo ne? A pokud vyšetření dělá doktor (jako že asi ano) tak by v rámci lékařského tajemství nemněl předávat informace škole! Vždyť to je na žalobu!!! To by museli doktoři u každého pacienta kterému našli při rozboru krve nějakou nepovolenou látku nahlásit policii! A to se neděje. Nedávno byl kamos 14 dní v nemocnici, krevních testů mu dělali několik denně, pořád chodil na různá vyšetření a přesto se před ním nikdo nezmínil o THC, které mněl v těle - a nechce se mi věřit, že na to nepřišli... já celé téhle věci nerozumím...
***pokud se mílím s tím zákonem, tak se omlouvám, nejsem odborník***
Johny_G no to ze mu robili kopu krvnych testov neznamena ze tam nasli thc myslim ze na to je zvlastny test ktory sa predpokladam nerobi
ale ked raz zacnu pouzivat na krvne testy chipy kde to bude tak to bude padny dovod na legalizaciu
hodně štěstí fakt !! Kámoš měl jít taky a prej vypil asi 5 litrů mlíka strávil celou noc na hajzlu s brutální sračkou ale prej mu nic nenašli takže když nebudeš vědět co už dělat tak to zkus !! Jo a fízlum to předat nesměj je to lékařský tajemství a s tema testama musíš souhlasit buď ty nebo tvoji rodiče !! Já bych se jim na to asi vysral !! Hodně štěstí peace
jo ale ve vlasech jsou taky zjistitelny stopy teda moje dlouhe haro by jim asi pokurvylo masinu (preteceni bufferu u promenych: thc lsd atd) ale u normalniho smrtelnika by mohl maskovani vysledku vyresit pouze novy style....skinhead (-:
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Takze lekarku bych ihned zazaloval!Poruseni neceho takoveho jako lekarske tajemství je do nebe volající a mel by za to byt dotycný potrestán zakázáním lekarské cinnosti.Dal bych zazaloval ty rodice za krive narceni s pozivani a distribuce omamných a psychotropních látek.Riditele bych samo sebou taky zazaloval ty uz neco vymyslis No a pipad je vyresen.Vyjdes z toho jako HERO! a jeste mozna vytriskas nemale penize.... - sem se trochu nechal unest ale s tou lekarkou to me fakt jako nastvalo jak si to muze dovolit...
WirusH aha zazaloval by si ich hmmm to je sice pekne ale vies vobec ako sa to robi aky je pravny postup? alebo mas dost penazy na pravnika? no a trosku treba robit rozdiely medzi usa a cr ak vam pravny system funguje ako u nas a to uz nebudem komentovat vymozitelnost prava...................
Původní příspěvek od hexamin WirusH aha zazaloval by si ich hmmm to je sice pekne ale vies vobec ako sa to robi aky je pravny postup? alebo mas dost penazy na pravnika? no a trosku treba robit rozdiely medzi usa a cr ak vam pravny system funguje ako u nas a to uz nebudem komentovat vymozitelnost prava...................
To byl zert ale ta lekarka to je fakt moc zajimalo by me jak to skonci...
Na nahřívání moči bacha,moč má po urč.době jinej specif.zápach než když je čerstvá,změní se tam nějaký chemický látky a je to poznat(sem na zdrávce,takže by to měla bejt pravda,takhle nás to učili),zkus se domluvit s jinym kámošem,co nehulí,aby ti přines moč čerstvou a hlavně ranní,kdy byl po ránu nalačno,za plentou to udělej tak,jako normálně,všechny zvuky,který půjdou udělěj sám,jinak to normálně přelij,kašlej,chrchlej,byls nemocnej,tak na to máš právo,tö zastřeš....Držim pěsti
To je blbost, nikdo ti nema pravo delat testy bez soudniho prikazu. I kdybych si byl jistej, ze v krvi nic nemam vysral bych se jim na to. Pokud nejses duvodne podezrelej ze spachani trestnyho cinu, zadnej soud to stejne nepovoli.
Jo, hlavní je nezhulovat lidi u kterech nemáš jistotu že to nenapráskaj. Mimochodem toho slušnýho kokota bych spráskal a jeho rodiče taky, myslej si ž ekdyž maj prachy, může jim všechno projít. Mě se něco podobnýho stalo taky, ale naštěstí sem to s těma rodičema ukecal, takže z testů sešlo...
Nazdárek GWERTY, tak co jak jsi dopadl?Že nedáš ani vědět...?Zajímalo by mě jak dopadly testy,jestli ti něco objevili,nebo naopak jsi nad nima docela zvítězil!To by totiž byl velký plus nejen pro tebe ale i pro mnohé z nás, z důvodu špatných informací a to,vyvrácení představy(faktu)že THC v krvi zůstáva pouze pár hodin a né 3 měsíce jak mi bylo dosud tvrzeno!
V krvi sa THC drzi asi mesiac ale ak vas neposlu specialne na THC test v krvi tak vam ho nenajdu lebo ten test je dost drahy(okolo 6000SK takze asi 4000Kč) tak len tak zo srandy vam ho nedaju.
THC test v moci je ovela lacnejsi a robi sa ovela castejsie. Ale je tu zase vyhoda ze za takych 5 dni by nemali nic najst.
cože jen 3 hodiny??? kua mám kámoše co se furt třese na brko ale je mistr republiky v triatlonu a nemůže si to dovolit...kdyby to byli 3 hodiny tak je to v poho:-)