Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechávám to v sypkém stavu, když chci udělat kostku nebo hada na sucháč, není problem. Vezmu kulmu, pečící papír, trochu vody a chvilku to válím v rukách.
Zdar! Dělám to tak už dlouho..ale jak jsem tu u vas videl ty mixery a vrtacky..to mi ten vyslednej produkt vždycky zkurvi..dostane se do toho i neco jinyho..je to pak lehčí a ne tak kvalitní..stav trva krátce..nekdo zkušenosti?
nejlepsi sou "michacky na barvu"... v podste vrtacka, ale ma maly otacky.
Jak to vrtackou nebo mixerem rozjebes na kasi tak to fakt neni vono a misto krasnyho tmavyho plastickyho shitu je to s bordelem svetly az zeleny a po uschnuti se droli ikdyz si to hnetl a uplacaval...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jojo..povedlo se mi to i varečkou posrat..🙂 každopádně ještě bych se pozastavil nad tím kolik se toho dá udělat.. mně přijde že je toho vzdycky skoro stejně..kvalita materiálu.. množství ledu..to skoro nehraje roli.. někdy je toho z listí víc jak z palic..taky to tu už nekdo psal.. zajímavá marihuanová záhada 😀
Ono asi hodně záleží na tom, jak je vlhký/suchý vstupní materiál. Z čerstvého to jde i míchadlem, sušší je lepší míchat opatrnějc.
Chlapi, jak děláte hašík teď v teple??? Jaký led? Rozdrcený, nebo třeba jen s hodně chladnou vodou?
V zimě používám sníh, ale jak teď??
Zkoušel jsem použit sníh a nedoporučuju to, protože sníh dělá hrudky - zůstane v něm materiál i s pryskyřicí. Led hrudky neudělá !
To,že je sníh plný nečistot z ovzduší je taky dost podstatné.
Led dělám takto: Naplním pet lahev vodou >nechám zmrazit. Zmraženou petku pořádně zmlátím kladivem/gumovou paličkou. Rozříznu petku vejpůl a ledová tříšť je hotová
Chlapi čím čistíte síta ? Zkoušel jsem líh, sodu a žádná sláva...Je možné že po určité době to prostě nejde vyčistit ? Je tu ještě někdo kdo dělá pytle ? díky
Neviem kto prišiel s názorom čím tmavší, tým lepší... Keď robíš buble hash cez vrecia zmraz materiál, lepšie sa kryštáli oddelia. Do vreca daj vrstvu ľadu, vrstvu materiálu, ďalšiu vrstvu ľadu, zase vrstvu materiálu a na vrch ľad. Nechaj odstáť pol hodiny, zalej studenou vodou a rozmixuj vŕtačkou. Mixuj 10 min nech to pení. Potom to scediš a nemačkajte to. Materiál s ľadom dajte bokom odkvapkať do ďalšieho kybla a venuj sa extrakcii cez ďalšie vrecia od 190um - 25um. Keď všetko vyseparuješ ideš druhé kolo, len pridaj ďalší ľad a znova miešaj mixérom 10 min nech pení. Potom znova prebehnes cez vrecia a zbieraš hash. Takto isto to opakuješ aj tretí krát. Materiál musí byť miešaný vždy studený, žiadne fény ani tepla voda. Čím svetlejší výsledný materiál tým lepšie. Keď ho mate zelený je to z dôvodu že materiál bol teply a uvoľňoval sa z neho chlorofyl. Takže žiadne mačkanie a veľa ľadu. GL
Vrecia najlepšie čistiť Isopropyl alkoholom, propanol, Isopropyl, IPA je to všetko to isté. Lieh obsahuje úplne iné molekule, nieje vhodný a nieje čistý. Isopropyl zohnať 99.6%++
zdar!
nudim sem se v tejdnu tak sem cokoladoval.. pokazdy sem delal z bordelu co sem mel v krabici od bot(cca 170g) a bylo z toho od 8 do 12g.. az do ted😃😃
voda, led, stary prusvitny triko od vietnamcu, v petkach si to “sedne”, kavovy filtry, vymackat vodu a pak uz si s tim jenom hrat.. valel sem to dohromady asi 7 hodin😃😃
edit: posilam z telefonu tak se omlouvam za otoceni
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."